QMS, dr. Hauschka, Goldwell, KMS, Miglot. Go, go, go, het is weer cadeautjes tijd voor jezelf en de mensen die je liefhebt!

09:30 - 05:42
luistertijd 09:30 - leestijd 05:42

De feestmaand is in zicht! Ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau voor jezelf of voor een ander? Dan is dit artikel voor jou. Vandaag delen we een aantal sprankelende giftsets met je. Van skincare en haircare tot parfum, voor ieder wat wils! Wat doe jij dit jaar cadeau?

QMS – Festive Season Collection

QMS komt dit seizoen met een complete bestseller huidverzorgingsset dat de perfecte basis vormt voor een persoonlijk QMS skincare ritueel. Deze set bevat uitsluitend fullsize producten (top!) en is verkrijgbaar bij geselecteerde salons of via de website van QMS.

De inhoud

Shop deze indrukwekkende set hier online

 

Dr. Hauschka – Winter cadeausets 

Dr. Hauschka biedt ook dit jaar voor de kerstperiode weer een reeks verschillende cadeausets aan. De drie cadeausets in feestelijke verpakkingen (van duurzaam gerecycled materiaal) brengen een instant kerstsfeer in huis én op de huid.

”Voor elke dag” Cadeauset

Op koude winterdagen biedt deze set de huid een bijzondere bescherming: een gratis milde winterzeep (60 g) verwent met bijenwas en een sensuele geur, de handcrème (30 ml) verzorgt droge handen tot in de vingertoppen en het lippengoud (4,9 g) beschermt tere lippen bij weer en wind.

Shop hier online

 

”Hartverwarmend” Cadeauset

Deze klassiekers verwennen de huid met samenstellingen van geneeskrachtige planten en etherische oliën: De reinigingsmelk in een gratis speciaal formaat van 30 ml bevrijdt de huid van vuil en verzorgt haar in alle zachtheid. De gezichtslotion in een speciaal formaat van 30 ml versterkt bij elke verstuiving en de rijke rozendagcrème (30 ml) beschermt tegen weer en wind.

Shop hier online

 

”Zinnenprikkelend” Cadeauset

Dit jaar ruikt de winter naar citroen en citroengras. Waardevolle essentiële oliën prikkelen de zintuigen en geven energie aan koude winterdagen. De Lemon Lemongrass Shower Cream (150 ml) combineert zachte verzorging met een tintelende frisheid, de Lemon Lemongrass Body Milk (145 ml) toniseert en verstevigt de huid en een Limited Edition Lemon Soap (100 g) geeft een zacht schuim met de geur van limoenen, citroenen en sinaasappelen.

Shop hier online

 

Goldwell Giftsets

Voor de nieuwe feestcollectie heeft Goldwell zich laten inspireren door de natuur. De geschenksets zijn geïnspireerd op de verborgen schoonheid en de positieve energie van agaatstenen. Elke agaat is uniek en buitengewoon, net als ons en ons haar!

Dit jaar biedt de Goldwell feestdagen collectie een haarverzorgings- en stylingroutine voor iedereen. Selecteer jouw cadeau op basis van jouw haarbehoeften!

Duo-sets

De Goldwell Duo-sets bestaan uit een shampoo en conditioner in een feestelijke verpakking. Je kunt de shampoo en conditioner kiezen die compleet aansluiten bij jouw haartype.

  • Dualsenses Color Brilliance Duo-Set: de shampoo brengt direct de kleurhelderheid van gekleurd en niet-gekleurd haar naar voren. De unieke Fade-StopFormule minimaliseert kleurvervaging bij elk gebruik. De conditioner ontwart onmiddelijk en zorgt voor een heldere kleur. Geschikt voor fijn tot mediumdik haar, gekleurd en natuurlijk haar.

  • Dualsenses Rich Repair Duo-Set: de shampoo herstelt onmiddellijk de glans van natuurlijk haar. De conditioner verhoogt onmiddellijk de doorkambaarheid en herstelt de natuurlijke elasticiteit. Vermindert haarbreuk. Geschikt voor droog en beschadigd haar.
  • Dualsenses Just Smooth Duo-Set: taming shampoo – zorgt voor handelbaarheid en pluiscontrole. De taming conditioner ontwart en voedt onmiddellijk voor glad en voelbaar zacht haar. Geschikt voor weerbarstig en pluizig haar.

  • Dualsenses Bond Pro Duo-Set: de shampoo geeft direct verzorging en structuur. De eerste stap naar versterking en bescherming om haarbreuk te verminderen. De conditioner is verrijkt met versterkende soja-eiwitten. Voor direct sterker haar en zichtbaar minder breuk. Geschikt voor zwak, fragiel haar.

  • Dualsenses & Style Men’s Duo-Set: de Men Hair & Body Shampoo is een revitaliserende reiniging voor merkbare frisheid van het haar en lichaam, elke dag. Bevat versterkend RechargeComplex met Guarana, Cafeïne en Instant Microfluid Technology. De Stylesign Rougman is ideaal voor modellerende matte stijlen met totale controle en directe fixatie. Geschikt voor alle haartypes.
Shop Goldwell hier voordelig online

 

KMS Giftsets

Net als Goldwell is KMS voor haar kerstcollectie geïnspireerd op de natuur en de prachtige agaatsteen. Ook zij hebben duo-sets ontwikkeld met daarin een fijne shampoo en conditioner. Ontdek snel welke set het beste bij jouw haartype past!

  • KMS Color Vitality Duo-Set: de shampoo behoudt de haarkleur tot 3 keer langer, sluit de kleur in en behoudt de levendigheid van gekleurd haar. Herstelt glans. De conditioneer hydrateert en helpt tevens bij het behouden van de glans en het verlengen van de levendigheid van gekleurd haar. Geschikt voor alle haartypes.

  • KMS Moist Repair Duo-Set: de shampoo vult vocht aan, herstelt schade en helpt de natuurlijk beschermlaag van het haar te herstellen. De conditioner hydrateert en repareert, verzorgt en ontwart én verbetert de elasticiteit en handelbaarheid van het haar. Geschikt voor mediumdik tot dik, droog haar.
  • KMS Conscious Style Duo-Set: de shampoo reinigt mild en biedt gewichtloze hydratatie. Het geeft het haar een natuurlijk gevoel en een gezonde glans. 92% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De conditioner ontwart en biedt gewichtloze hydratatie, voegt handelbaarheid en elasticiteit toe en laat het haar zacht aanvoelen en gezond glanzen. 98% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Vrij van sulfaten, siliconen, microplastics, minerale oliën, kleurstoffen/kunstmatige kleurstoffen. Geschikt voor medium tot fijn haar en veilig voor gekleurd haar.

 

Miglot – Perfume Box

In alle rust je favoriete parfum ontdekken met deze complete set: sample sprays, blotters en Miglot guide. Ontdek slow perfume en maak er een experience van. Miglot is het eerste Belgische parfummerk, geboren en gemaakt in Gent. De 18 Miglot geuren zijn verdeeld in de toegankelijke Discovery Collection (14) en de wat gedurfder, meer uitgesproken Expedition Collection (4). De Perfume Box bevat alle 18 creaties, plus de limited edition du moment.

Guided journey

De zorgvuldig samengestelde en stijlvol vormgegeven scent guide begeleidt je tijdens deze parfum-expeditie, het is dus zeker geen lukrake ruiksessie. Miglot founder Kristof neemt je stap voor stap mee, letterlijk in een bepaalde volgorde, van fris bloemig opbouwend naar warm en spicy. Van iedere creatie een beschrijving en een kijkje ‘behind the scenes: wie of wat inspireerde Kristof? En natuurlijk de olfactieve piramide.

Je wordt uitgenodigd om het parfum eerst op de meegeleverde katoenen blotter te sprayen om het heel bewust te ervaren. In de Guide is ruimte voor notities aan de hand van gerichte vragen. Pas als je de geur op de blotter aangenaam vindt, op de huid sprayen. Om uiteindelijk te concluderen hoe jij de geur ‘IRL’ ervaart. Want een goed parfum ontwikkelt zich pas echt op de huid, bij iedereen anders. Zo ontdek je welke Miglot Formula jouw ultieme favoriet is. Of misschien wel favorieten…

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook