Met nieuwe introducties van Louis Widmer, Paula’s Choice en CeraVe!

07:13 - 04:19
luistertijd 07:13 - leestijd 04:19

Its all about skincare! In de nieuw in de winkels rubriek van vandaag delen wij de nieuwste lanceringen op het gebied van gezichts- en lichaamsverzorging met je. We zetten drie mooie merken in de schijnwerpers: Louis Widmer (met een leuke actie!), Paula’s Choice en CeraVe. Lees je mee?

Hebben! De mooie, betaalbare Louis Widmer dag- en nachtcrèmes voor je gevoelige huid

Werd nog niet zo lang geleden gezegd dat een speciale nachtcrème niet nodig is, inmiddels kennen we de feiten! Overdag heeft je huid een crème nodig die intensief verzorgt, hydrateert en vooral bescherming biedt tegen de invloeden van buitenaf zoals UV-straling, weerselementen en luchtvervuiling. ’s Nachts gaat het lichaam in de herstelmodus, dus ook je huid. Een crème die je huid intensief voedt, regenereert en ontspant is dan zinvol.

Overdag beschermen, ’s nachts voeden

De mooie collectie dag- en nachtverzorgingen van Louis Widmer zijn perfect afgestemd op wat je huid overdag en ’s nachts nodig heeft. De dagverzorgingen hydrateren, verzorgen én bieden bescherming. De nachtcrèmes met hooggedoseerde actieve bestanddelen voeden juist tot in de diepere huidlagen. Wakker worden met een frisse, stralende teint is het doel.

Het unieke biostimulatorencomplex

Alle dag- en nachtcrèmes bevatten het unieke Louis Widmer biostimulatorencomplex dat uit 9 aminozuren bestaat: Glycine, L-Proline, L-Leucine, L-Histidine, L-Lysine, L-Fenylalanine, L-Pyroglutaminezuur, L-Threonine en L-Valine. Het draagt bij aan een onmiddellijke hydratatie van de huid, een grotere weerbaarheid van de huidbarrière, het stimuleert de celactiviteit én de collageenproductie.

Met of zonder UV-filters en/of parfum

In de uitgebreide collectie dagverzorgingen tref je maar liefst tien producten voor elk huidtype, met of zonder UV-bescherming, licht geparfumeerd of 100% parfumvrij, en des gewenst met een fijn tintje.

Huidontspannend effect met Matrixyl®3000 peptiden

De dagcrèmes bevatten vitamine E, Panthenol, karitéboter en hyaluronzuur. In sommige dagcrèmes zit ook het huidontspannende Matrixyl®3000 (bijv. in de Emulsion Hydro-Active en de Dagcrème voor de droge huid – deze zijn er ook in een 100% parfumvrije uitvoering).

Frisse glow

In de Dagcrème UV 50 tref je ook Gatuline® Radiance dat de microcirculatie van de huid verbetert en een zachte glow geeft. Van deze crème is ook een 100% parfumvrije variant. De Getinte Dagverzorging UV 20 bevat ook extra niacinamide (vitamine B3) en ascorbyl glucoside (vitamine C).

De prijzen voor deze dagcrèmes variëren van 21 tot 32 euro. Dat noemen we nog eens een mooie prijs-kwaliteitverhouding!

Met stralende teint wakker worden

De nachtverzorging omvat vier mooie producten voor de normale/gemengde tot de droge én rijpere huid. Vitamine A en E en het unieke biostimulatorencomplex verzorgen je huid terwijl je slaapt. De crèmes voeden, hydrateren en regenereren je huid elk op haar eigen manier, afgestemd op je huidtype. Zo bevat de Pro-Active Cream Light voor de gemengde huid ook extra gefragmenteerd hyaluronzuur voor extra hydratatie zonder een vettig huidgevoel.

Voor alle nachtcrèmes geldt dat ook de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en dat de huid leert vocht beter vast te houden.

De prijzen voor de fijne nachtcrèmes variëren van 27 tot 36 euro.

Over vegan, microplastics en de farmaceutische standaard….

De dag- en nachtverzorgingen van Louis Widmer zijn vegan, vrij van schadelijke microplastics. Louis Widmer wordt in Zwitserland geproduceerd onder strikte farmaceutische richtlijnen, waardoor een uitstekende huidtolerantie centraal staat.

De promotie!

aankoop van twee producten waarvan een dag- of nachtverzorging, krijg je gratis een Emulsion Hydro-Active (10 ml) en een Pro-Active Cream Light (10 ml). Deze set heeft een waarde van maar liefst € 10,90!

Louis Widmer is hét merk voor jouw gevoelige huid.

Paula’s Choice lanceert het nieuwe 5% Niacinamide Body Serum

Het nieuwe 5% Niacinamide Body Serum is een licht lichaamsserum met 5% niacinamide + 5% d-panthenol dat zich richt op een vlekkerige, ongelijkmatige teint en een ruwe, schilferige textuur terwijl het een gezonde huidbarrière herstelt.

Als het gaat om het aanpakken van lastige huidproblemen op het lichaam (denk aan een ongelijkmatige teint of een ruwe textuur) zal een standaard bodylotion het gewoon niet redden. Voeg niacinamide (vitamine B3), 5% d-panthenol (vitamine B5) en cactusvijgextract toe. Deze bioavailable ingrediënten werken op unieke wijze in de huid om de gevoelige vochtbarrière te helpen herbouwen, terwijl ze actief hardnekkige vlekken vervagen, de teint egaliseren en ruwheid verzachten.

Ultralicht serum

Dit ultralichte serum richt zich op lastige, wijdverspreide verkleuringen die na verloop van tijd op het lichaam verschijnen. Of je nu te maken hebt met beschadiging door ontharing en scheren, gestippelde verkleuring rond de poriën, een ongelijkmatige teint door beschadiging door de zon of hardnekkige vlekken die zijn achtergelaten door puistjes – het nieuwe 5% Niacinamide Body Serum kan helpen. Het werkt door de oppervlaktelagen van de huid te versterken, het microbioom te stabiliseren en een gezondere teint en een algehele jeugdige gloed te stimuleren.

Ingrediënten in de spotlight:

Shop hier online met korting

 

CeraVe introduceert haar anti-onzuiverheden collectie

Acne is wereldwijd de belangrijkste reden om een dermatoloog te raadplegen en treft miljoenen mensen van alle leeftijdsgroepen, daarnaast kunnen de oorzaken complex zijn. De huid is vaak droog en schilferig, dus maakt het extra olie aan om dit compenseren. Even later komen de puistjes op. Het gevolg is een geïrriteerd aanvoelende huid.

CeraVe, onder andere bekend van haar viral videos op TikTok, introduceert de Anti-Onzuiverheden lijn. Deze lijn bestaat uit een reiniging, een crème en een serum die de cyclus van een onzuivere huid aanpakt door puistjes te verminderen en tegelijkertijd de huidbarrière helpt te herstellen.

Met ingrediënten als niacinamide, dat de huid helpt te kalmeren, en 3 essentiële ceramiden, helpen de Anti-Onzuiverheden producten de huid op weg naar een egale en zachte finish. Het zijn milde producten voor een efficiënte, dagelijkse routine. Uiteraard is de lijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen.

Shop CeraVe hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook