Wat een prachtig beautyinstituut heeft Deborah met haar team in Rotterdam! Dian krijgt een behandeling, en Monique praat met haar.

03:46 - 02:15
luistertijd 03:46 - leestijd 02:15

Schoonheidsspecialiste Deborah Westdijk-Fennema was dit jaar met haar Babor Instituut Mirabelle genomineerd voor de prestigieuze Beauty Award voor schoonheidsspecialisten in ons land. Ze was genomineerd in de categorie Beste Salon.

Babor Institute Mirabelle – Schoonheidssalon in Rotterdam

Lekker werken met de Pro-lijn van Doctor Babor

Natuurlijk heeft die nominatie alles te maken met haar ondernemerschap, haar zakelijk inzicht en haar managementkwaliteiten om het team in haar grote Babor Instituut in Rotterdam zo goed bij elkaar te houden.

Maar, ze werkt ook met een merk waarmee ze, zeker de laatste jaren met alle innovaties rond de Pro-lijn van Doctor Babor, haar klanten waanzinnig goed kan verwennen en behandelen!

In dit video-interview praat ik met haar over haar succes, hoe ze toch aan deze waanzinnig mooie salon is gekomen, over het aansturen van een team én up to date te blijven met de veeleisende wensen van klanten.

En terwijl Deborah vertelt, wordt onze redactie-assistente Dian heerlijk behandeld met de (een deel van de) Babor behandeling waarmee Deborah ook inschreef voor de awards!

Bekijk ons video-interview met Deborah, en de behandeling van onze Dian!

Haar complete instituut ademt Babor

Ruim twee jaar geleden koos Deborah ervoor om een Babor flagship salon te worden. Dit betekent dat ze volledig dedicated met Babor werkt, en geen andere merken. Ook het prachtige interieur is helemaal in Babor stijl.

‘De lijn is echt uitgebreid en er wordt nu steeds meer ingezet op huidverbetering. Het is heerlijk en heel overzichtelijk als je met een merk kan werken,’ vertelt ze.

Een begrip in Rotterdam

Mirabelle is een begrip in Rotterdam. De zaak bestaat onder deze naam al 49 jaar. Deborah kwam er zelf zeventien jaar geleden als stagiair werken. Negen jaar geleden nam ze de zaak over.

Ze had het er zo naar haar zin, dat het bijna vanzelfsprekend werd dat zij de opvolger zou worden van haar baas. Ook haar 6 collega’s kwamen er binnen als stagiair. Het zegt toch wel iets over de sfeer en gezonde economische situatie van dit bedrijf! Uniek!

Professioneel, maar ook lekker oprecht Rotterdams

‘Ik vind ons bedrijf heel professioneel, maar ook oprecht. De sfeer is gemoedelijk, daar houden onze klanten van, en wij ook. Naast gezichts- en lichaamsbehandelingen die door de schoonheidsspecialisten gegeven worden, zijn er ook een huidtherapeute en een pedicure beschikbaar. We hebben zes behandelkamers, we kunnen lekker veel doen!’

Babor Institute Mirabelle – Schoonheidssalon in Rotterdam

Glowing skin voor Dian

De  behandeling die Dian krijgt, past perfect in de huidige trend om efficiënte treatments aan te bieden met duidelijk resultaat, maar die ook in kortere tijd gegeven kunnen worden.

Skin Fusor

Babor heeft een mooi apparaat, de Skin Fusor, waarmee verschillende aanvullende behandelingen gegeven kunnen worden om werkzame stoffen dieper in de huid te sluizen, maar ook de huid zelf aan te zetten door middel van licht en massage. Vanzelfsprekend wordt er ook met de beroemde ampullen van Babor gewerkt. Ze zijn tot 8x meer geconcentreerd dan een creme. Het zijn ware boosters!

Komend jaar gaat Deborah haar menukaart voor gezichtsbehandelingen uitbreiden, waarbij ze haar mooie apparatuur standaard in de facials gaan opnemen. Groot gelijk heeft ze. Werken met apparatuur in combinatie met producten geeft dubbel zoveel resultaat!

 Lees ook:

Lees ook