Die gezonde glow van jonge meiden maak je zo met Chanel, kijk maar…

04:16 - 02:33
luistertijd 04:16 - leestijd 02:33

Ik was laatst bij een dermclass waar pers maar ook huidtherapeuten aanwezig waren. De skinexperts waren opvallend jong, maar ook supergezellig en heel goed onderlegd. Ik genoot ervan. Waar ik ook van genoot waren hun onberispelijke huidjes. Niet dichtgeplamuurd, maar glowing, helder, oergezond en stralend fris.

 

Ik ben dol op huid, en kreeg er geen genoeg van om ernaar te kijken. Tegelijk dacht ik: hoe doen ze dat? Veel peelen, glanscrème, highlights? Ach, ze zijn jong, dacht ik nog. Toch is leeftijd niet het enige. Ik weet dat zuren je huid weer kunnen laten stralen, dat is supertof. Maar make-up kan dit ook. En dan gaat het erom dat het geen dichtgeplamuurde make-up geeft waarover nog een bewerking met highlights is gedaan. Je wilt het gewoon instant hebben…de Chanel Water Fresh tint collectie kan dit. Echt, gewoon, simpel.

Shop Chanel Les Beiges collectie hier online met korting

 

 

Chanel kwam in 2019 voor het eerst met een foundation op waterbasis uit, binnen de prachtige Les Beiges collectie. Het zag er ook nog eens leuk uit, want de pigmentjes waren gevangen in druppels in een transparante basis, in een doorschijnende flacon. De finish was sheer, en voelde ook verrassend verkoelend aan op je huid. Met een heel klein kwastjes smeerde je het uit over je gezicht.

Deze zomer introduceerde Chanel de Water Fresh Complexion Touch, een multifunctionele concealer die onmiddellijk een stralend resultaat geeft én een Water Fresh Blush voor een blozend blosje.

Shop Chanel Les Beiges collectie hier online met korting

 

Als concealer of foundation

Het mooie van de Complexion Touch is dat je hem zowel alleen op strategische plekjes kan aanbrengen als camouflage, maar ook over je gehele gezicht. Zoals ik verwachtte, is deze substantie ook ultra licht: het smeert supermakkelijk uit, je hebt echt maar weinig nodig (wat dotjes op je handrug en uitsmeren met een klein kwastje) en het voelt ook als no-foundation aan op je huid.

Het effect is fris, 3 dubbel fris. Wat een heerlijkheid, wat een glow. Echt genieten als je dan in de spiegel kijkt. Je teint is egaal, fris, gelijkmatig van kleur en die gezonde glow is betoverend. Fijn is dat in het product ook antioxidanten zijn verwerkt, dus ook qua verzorging gaat het ergens over.

Shop Chanel Les Beiges collectie hier online met korting

 

Mooi transparant

En dan die blush! Even dacht ik, oei, die vloeibaar, dat wordt teveel! Maar de kleur laat zich zo mooi verdelen over je jukbeenderen, en blijft mooi transparant. Het wordt gewoon een glow met een lichte blos.

Deze producten samen geven echt een betoverend gezonde glans aan je huid. Flawless, heet dat in het Engels. Jonge meiden hebben het met een beetje hulp, oudere meiden kunnen het dus ook krijgen met een beetje hulp. Ik ben het bewijs ervan. Go get them! Allebei;-)

Shop Chanel Les Beiges collectie hier online met korting

 

Lees ook:

 

beautyjournaal shop

 

 

Lees ook