Een hoog geconcentreerd serum en crème!

06:17 - 03:46
luistertijd 06:17 - leestijd 03:46

Voor BeautyJournaal mag ik de Collistar Vitamine C Drops & Ferulic Acid Cream testen. Mijn huid kan wel een energieboost gebruiken, dus ik ben erg benieuwd naar deze twee producten. In dit artikel vertel ik je er alles over.

Over Collistar

Collistar is een Italiaans cosmeticabedrijf en is opgericht in 1983. Vanaf 2003 werd het de opvolgende 14 jaar het best verkochte cosmeticamerk in parfumerieën. In Italië wordt het merk in ongeveer 2500 parfumerieën en warenhuizen verkocht. En in Nederland is het een van de snelst groeiende cosmeticamerken.

collistar

Positie aan de top

Collistar werd opgericht in Milaan en sprong direct in het oog door de bijzondere filosofie die het merk voert. Producten met een hoge kwaliteit en doeltreffendheid worden gecombineerd met een concurrerende prijs voor de parfumerie sector. De innovatieve producten worden allemaal ontwikkeld en geproduceerd in Italië. Dankzij een constante groei heeft Collistar in een aantal decennia een duidelijke positie aan de top bereikt en staan ze bovenaan de ranglijsten qua verkoop in de Italiaanse parfumerieën. Momenteel vinden Collistar producten hun weg naar de consument via ruim 40 landen, van Europa tot het Verre Oosten.

Zelf gebruik ik ook erg graag producten van Collistar. Dit jaar heb ik bijvoorbeeld de lichaamsolie en scrub getest voor BeautyJournaal. Dat artikel lees je hier nogmaals. Ook gebruik ik graag de Talasso Body Scrub en de bronzer.

Collistar Vitamin C + Ferulic Acid Cream

Laten we eerst eens kijken naar de claims:

Wanneer dit product dagelijks wordt aangebracht verdedigt het de cellen tegen oxidatieve stress ten gevolge van vrije radicalen. Ook beschermt het de huid tegen schadelijke effecten van vervuiling en uv A- en uv B-stralen, stimuleert het de productie van collageen en helpt het de huid om haar volledige functionaliteit te behouden. Zo blijft je huid er jong uitzien.

Shop de Pure Actives hier online

 

collistar vitamine c

En nu zelf uitproberen!

Na het reinigen van mijn gezicht breng ik de crème aan. Het heeft een vloeiende textuur, hij trekt alleen niet snel in. Ik laat het eventjes op mijn gezicht zitten en daarna smeer ik het uit. De crème smelt samen met mijn huid en het voelt zacht aan. Ook ruikt het heerlijk subtiel fris.

De crème is olievrij, dat vind ik fijn voor mijn huid omdat ik af en toe oneffenheden heb. Het is daardoor ook erg geschikt voor de gevoelige huid. Mijn huid ziet er na gebruik stralend uit, met een gezonde glans. Perfect gehydrateerd voor deze koudere dagen. Het is een dag- en nachtcrème in één. Dus ook s’avonds na het reinigen van mijn huid breng ik deze crème aan.

Shop de Pure Actives hier online

 

collistar creme

Over de ingrediënten

De crème is samengesteld op basis van puur Ethyl-ascorbinezuur (een Vitamine-C derivaat) en ferulinezuur. Dit zijn twee krachtige antioxidanten die elkaar goed aanvullen voor een grotere doeltreffendheid. Het bevat geen dierlijke derivaten.

Tip! Breng een zonbescherming aan onder deze crème voor een nog betere oxidatie.

Shop hier online

 

Collistar Vitamine C + Alpha-Arbutin Drops

Dit concentraat stimuleert de collageenproductie en voorkomt dat het afbreekt. Handig voor mij met beginnende lijntjes en rimpeltjes 😉 !

collistar vitamine c

Het product zit in een bruin glazen flesje met een pipet, heel fijn hygiënisch aanbrengen en zo blijft het product het langst goed. Verder is het qua verpakking vrij basic. De textuur voelt licht aan, smeert goed uit en het wordt snel opgenomen door mijn huid. Het geeft meteen een fris en gehydrateerd gevoel. Mijn huid ziet er glanzend, gevoed en stralend uit.

Shop de Pure Actives hier online

 

Over de ingrediënten

Goed om te weten: dit product bevat de hoogste concentratie puur ethylascorbinezuur van alle Collistar producten. Om de verhelderende werking te versterken wordt het gecombineerd met Alpha-Arbutin. Dit reguleert tevens de melanineproductie en versnelt de afbraak van melanine. Het concentraat is op waterbasis en de druppels zijn olievrij, daardoor is het geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

vitamine c serum

Tip! Breng een zonbescherming aan onder deze crème voor een nog betere oxidatie

Shop hier online

 

Het eindresultaat

Sinds ik deze producten gebruik voelt mijn huid zachter aan en straalt het. Ik ben er erg blij mee! Ze doen wat ze beloven voor een leuke prijs. Ik ben klaar om te shinen bij mijn fotoshoot 😀

Shop hier online

 

 

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook