Bomvol hyaluronzuur voor extra glans en veerkracht!

09:23 - 05:37
luistertijd 09:23 - leestijd 05:37

Begin maart schreef ik de inspirerende kapper Maher Mansour, die ik ontmoette toen ik voor BeautyJournaal mocht kennismaken met het merk het Italiaanse merk Cotril. Dit voor mij onbekende merk, maakt mij ontzettend nieuwsgierig. Maher Mansour van Salon Maher is de eerste officiële ambassadeur van Cotril en is daar ontzettend trots op. In deze review vertelt Maher waarom hij het zo goed vindt, en ik vertel wat ik van de producten vind.

Exclusief merk

“Ik was nooit helemaal tevreden over de merken waar ik mee werkte omdat het niet de resultaten gaf die het beloofde. Denk aan het oplichten van de haren of bijvoorbeeld een haarkleur die na een paar keer wassen al vervaagd. Toen ik benaderd werd door Cotril en de kans kreeg om de producten uit te proberen was ik eigenlijk direct verkocht. Ik vind het fijn om een met een breed scala aan kleurtinten te werken, Cotril heeft 9 kleurlijnen. Voor mij meer dan genoeg aanbod om uit te kiezen.

Ook maakte ik kennis met prachtige haar fillerbehandeling, het resultaat vond ik geweldig. Voor het overstappen hebben we veel van de producten en behandelingen uitgeprobeerd met mijn klanten, ik kreeg alleen maar positieve reacties terug. Dit gaf uiteindelijk de doorslag om voor Cotril te kiezen.”

Shop Cotril hier online

 

AAN DE SLAG! Geen lipfiller maar een haarfiller: Jalurox

Jeumig wat moet ik me nu hier weer bij bedenken? Een filler roept bij mij niet per se positieve associaties op. Ik ga mij inlezen over wat ik van een haarfiller behandeling kan verwachten. Want, tjsa, ik ken alleen maar gezichtsfillers.

De site meldt het volgende: “Vrouwen, maar ook mannen, kunnen last krijgen van dunner wordend haar. Jalurox is een echte professionele haarfiller behandeling die zorgt voor voller, krachtiger en glanzender haar.

Jalurox haarfiller werkt van binnenuit en vult alle onvolkomenheden op die na verloop van tijd in de ‘stam’ van het haar zijn ontstaan.

Dankzij de hoge concentratie van hyaluronzuur heeft de Jalurox filler behandeling een opvullende en herstructurerende werking. Haarfillers zijn de perfecte oplossing voor vol, krachtig en glanzend haar: je hebt gegarandeerde resultaten met de Jalurox haarfiller behandeling vanaf het eerste gebruik.”

Shop Cotril hier online

 

Daar voegt Maher nog aan toe, dat de Jalurox haarfiller behandeling de haarstructuur, de sterkte en de doorkambaarheid verbetert, maar ook de diameter van de haarschacht vergroot. Dat laatste gebeurt omdat hyaluronzuur veel vocht aantrekt.

De haarbehandeling

Ik krijg mijn van Maher bij Salon Maher in Utrecht. Mijn haar gaat echt even gepamperd worden en ik krijg een setje om thuis mee te experimenteren naar huis.

Jalurox Prodigy Shampoo

Mijn haren worden allereerst gewassen met de Jalurox Prodigy  Shampoo. Dit is een zachte reinigende shampoo verrijkt met hyaluronzuur en aminozuren uit keratine, die het niveau van hydratatie en voeding herstellen.

De shampoo reinigt het haar op milde wijze, maakt de schubbenlaag glad en maakt het haar zacht en steil. De geur is cosmetisch en aangenaam en niet te penetrant aanwezig. Ik krijg een heerlijke hoofdhuidmassage. Dat is altijd fijn om bij te ontspannen.

Jalurox Prodigy Serum

Het haar wordt na deze grondige wasbeurt uitgespoeld en Maher gaat aan de slag met een soort van spuit met daarin het Jalurox Prodigy Serum (oorspronkelijk zat dit serum in ampullen). De spuit maakt het makkelijk om het serum aan te brengen.

Het serum heeft ook weer een regenererende werking. De hoofdingrediënten zijn hyaluronzuur, keratine aminozuren. Het versterkt en voedt het haar. Er wordt een ruime hoeveelheid in mijn haar gewerkt, daarna word ik onder een warmte lamp gezet.

Kneiterhard haar onder warmtelamp

Ik lijk wel een soort van Medusa met allemaal strengen haar die in de vormen van slangen om mijn hoofd gedrapeerd zijn. Ze worden kneiterhard onder de warmte lamp!

Shop Cotril hier online

Jalurox Prodigy Mask

Het serum wordt uitgespoeld en ik krijg een heerlijk masker in mijn haar aangebracht; het Jalurox Prodigy Mask. Dit is een revitaliserend en sealend masker.

Het is speciaal ontwikkeld om de haarschubben te sluiten en ze gehydrateerd te houden.  Daarnaast zorgt het voor glans, maar ook voor body en dus volume. Dit wordt wederom uitgespoeld.

Jalurox Youth Serum

Op handdoekdrooghaar wordt daarna het Jalurox Youth Serum aangebracht. Deze krachtpatser is rijk aan  hyaluronzuur, silicium en collageen. Het geeft kracht, glans en zachtheid aan het haar en geeft een vollere en gezonde look en is uitermate geschikt voor pluizig en fijn haar.

Jalurox Prodigy Spray

Voordat haarkunstenaar Maher aan de slag gaat met de föhn spuit hij de Jalurox Prodigy Spray over mijn haar. Ook deze twee-fasen spray bevat hyaluronzuur, keratine en keratine aminozuren.

Shop Cotril hier online

 

Maher föhnt het haar prachtig. Het danst om mijn hoofd. De kleur van mijn haar is helder en het voelt heel zacht en dik aan. Wow, I am impressed. Maher zelf geeft ook aan, dat hij het effect direct ziet. Het voelt dikker aan en glanst ontzettend mooi.

Glanzend en veerkrachtig haar

Voor  mij zit het bewijs in het effect na mijn bezoek aan Salon Maher. Ik krijg meerdere malen complimenten over mijn haar. De styling van Maher is na drie dagen natuurlijk niet meer zo mooi als het was, toen ik de salon uitging, maar nog steeds valt mijn haar mooi, heeft het die glans en voelt het veerkrachtig.

Producten voor thuisgebruik

Het is tijd om het de eerste keer te wassen en ik ga aan de slag met de Jalurox Prodigy Shampoo. De shampoo is zuinig in gebruik, je hebt werkelijk waar niet veel nodig. Daarna spoel ik het uit en ga ik met het Jalurox Prodigy Mask in de weer.  Deze laat ik 5 minuten intrekken en dan spoel ik het uit. Het haar voelt lekker doorkambaar aan en veerkrachtig.

Op handdoekdroog haar gebruik ik daarna het Youth Serum. Ik kneed het in mijn haar en breng er een beetje slag mee aan. Het haar droogt wat hard op met het serum er in, maar als ik het kam ziet het er zacht en glanzend uit. Het haar is uitermate goed te stylen en voelt en ziet er voller uit.

Shop Cotril hier online

 

Aanrader voor iedereen met fijn en dun haar

Nu heb ik al dik haar, en heb ik Jalurox niet nodig om volume in mijn haar te krijgen, maar het brengt me terug naar het volume en de haarstructuur die ik had tijdens mijn zwangerschap en dat was echt iets waar ik toen heel trots op was.

Voor mij is Cotril echt een gave new kid on the block. Ik ben enorm  benieuwd naar de andere treatments. En Jalurox is een aanrader voor iedereen die fijn en dun haar heeft!

Shop Cotril hier online

 

De Jalurox lijn kun je exclusief bij de kapper kopen.

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook