Louis Widmer, Skinceuticals, Compagnie de Provence, Perricone MD, Collistar, Perris Swiss Laboratory

10:52 - 06:31
luistertijd 10:52 - leestijd 06:31

Er liggen weer een heleboel skincare producten nieuw in de winkels! Oplossingen tegen pigmentvlekken of producten die je huid een fijne hydratatieboost geven… in dit artikel lees je er alles over.

Louis Widmer Intensief Anti-Ageing – deze maand met een mooie actie!

Hoewel deze mooi geformuleerde en zeer vriendelijk geprijsde anti-ageing lijn al wat langer bestaat, geven we er toch graag aandacht aan. Deze maand is er namelijk een mooie actie in de winkels!

6 hoogwaardig geformuleerde producten

De lijn bestaat maar liefst uit zes producten en bevat klinisch bewezen werkzame stoffen in hoge doseringen.

Het unieke Louis Widmer biostimulatoren complex

Louis Widmer maakt voor deze lijn gebruik van het unieke ontwikkelde biostimulatorencomplex. Dit “signature ingredient” bestaat uit negen zorgvuldig geselecteerde aminozuren. Het is een booster voor een stevige, gezonde huid. In combinatie met de andere actieve bestanddelen, zoals het groene thee –extract OM24, Matrixyl®3000 en hyaluronzuur, is elk product heel doeltreffend op zijn eigen manier en wordt goed door de huid verdragen.

Ook zonder parfum

De producten zijn te vinden met een lichte parfumering maar ook 100% zonder parfum!

De dagverzorging

Voor overdag is er de Rijke Dagcrème met UV 30 bescherming en extra hyaluronzuren en het krachtige antioxidant complex Dragosine®. Voor de oogomtrek is er de rimpelvervagende Oogomtrekcrème. Ook hierin zit het Louis Widmer biostimulatorencomplex.

Leuke tip! De Oogomtrekcrème kun je ook gebruiken om littekens te verzachten, zo regenererendwerkt het.

De nachtverzorging

Voor de nacht is er de Rijke Nachtcrème voor extra intensieve voeding.

Serum

Zowel overdag als ’s avonds combineer je je gezichtscrème met het basisserum Extrait Liposomal met het Louis Widmer biostimulatorencomplex, voor een gladdere en gehydrateerde huid.

Specials

Intensief Anti-Ageing Complex voor de bijzonder (rimpel)gevoelige huidzones, met o.a. het groene thee-extract OM24. Pigmacare Skin Tone Balance tegen pigmentvlekken en voor een egalere teint en mooiere huidstructuur. Met o.a. Nicotinamide (Vitamine B3), Vitamine E, Ascorbyl glucoside (Vitamine C), Hexylresorcinol, Resveratrol, Glycyrrhetinezuur en Tetrapeptide-30

Dit is de promotie!

Bij aankoop van een intensief anti-ageing product, krijg je een gratis kennismakingsset met een Extrait Liposomal (7,5 ml) en een Oogomtrekcrème (7,5 ml). Deze set heeft een waarde van maar liefst €17!

SkinCeuticals – Prevent-Correct-Protect routine

Pigmentvlekken, ook wel hyperpigmentatie, onstaan bij overproductie van melanine in de huid. Deze overproductie kan worden veroorzaakt door veel verschillende factoren. Er bestaan veel soorten hyperpigmentatie zoals zonnevlekken, melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie en littekens door acne.

De SkinCeuticals oplossing is een Prevent-Correct-Protect routine met de volgende producten: Phloretin CF, Discoloration Defense Serum en Advanced Brightening UV Defense SPF 50.

Phloretin CF

De eerste stap om alle soorten hyperpigmentatie zoveel mogelijk te voorkomen is om een antioxidant, een vitamine C serum, te gebruiken, ook wel de eerste stap in de gebruikelijke SkinCeuticals routine. Het beste antioxidant serum wat bij hyperpigmentatie past is de Phloretin CF. Dit vitamine C serum met 10% L-ascorbinezuur, 2% Phloretin en 0.5% ferulinezuur biedt geavanceerde bescherming tegen UVA- en UVB-straling, vermindert de zichtbaarheid van hyperpigmentatie en helpt de celvernieuwing te versnellen om de huidstructuur te verbeteren.

Shop hier online

 

Discoloration Defense Serum

Een corrigerend serum wat gebruikt kan worden in de tweede stap van je routine is de Discoloration Defense Serum. Dit dagelijks corrigerend serum met 5% niacinamide en 1.8% tranexaminezuur tegen pigmentatie richt zich op het verminderen van de zichtbaarheid van pigmentatie en het voorkomen van nieuwe pigmentatie inclusief moeilijk te behandelen vormen van pigmentatie zoals hardnekkige bruine vlekken en post-acne pigmentatie.

Shop hier online

 

Advanced Brightening UV Defense

De laatste stap in het voorkomen en verhelpen van hyperpigmentatie is je huid optimaal beschermen tegen de zon door een goede zonnebrandcrème met hoge SPF aan te brengen op je gezicht en handen. De Advanced Brightening UV Defense met SPF50 is een breedspectrum zonnebrandcrème met 2% niacinamide, 1% tranexaminezuur en 0.75% mica. Het beschermt de huid tegen UVA en UVB, en het ontstaan van pigmentatie. De Advanced Brightening vermindert en egaliseert bestaande pigmentatie en zorgt voor een heldere en egale teint.

Shop hier online

 

Compagnie de Provence – Skincare Collection

Compagnie de Provence ontwikkelt al ruim 30 jaar mooie, fijne en zachte huidverzorgingsproducten met ingrediënten uit de Provence. Geformuleerd met botanische oliën en geïnspireerd op de rijke, levendige, kleurrijke natuur van het zuiden van Frankrijk, weerspiegelen deze producten zowel de expertise als de passie van dit unieke merk.

Naast de succesvolle, iconische handzepen en bad- en bodyverzorging, lanceert Compagnie de Provence nu een geheel nieuwe skincare collectie, verrijkt met vijgen en botanische oliën. Natuurlijk afkomstig uit de Provence. De collectie bestaat uit een crème, masker, serum en twee reinigingsproducten met een zachte, natuurlijke formule. Er is iets voor elke behoefte, elke dag.

De vijg

De vijg uit de huidverzorgingsproducten van Compagnie de Provence komt uit een klein dorpje in de Provence. De vijgenboom staat bekend om zijn veerkracht en lange leven, terwijl de vrucht die hij voortbrengt rijk is aan flavonoïden – krachtige antioxidanten die de afweer van de huid versterken, zodat deze er langer jeugdig uitziet.

Shop hier online

 

Perricone MD – Daily Brightening & Exfoliating Vitamin C Peel

Het huidverzorgingsmerk Perricone MD lanceert een verhelderende en exfoliërende peeling met als ster-ingrediënt vitamine C Ester. Vitamin C Ester Brightening & Exfoliating Peel is een no-rinse peeling, die dode huidcellen verwijdert en een ongelijkmatige textuur herstelt, terwijl de huid direct een gezonde glow krijgt.

Deze luchtige, makkelijk opneembare formule is mild genoeg om dagelijks te gebruiken en vermindert na verloop van tijd zichtbaar roodheden en pigmentvlekjes. De peeling verstevigt, verheldert en egaliseert de huid voor een levendige teint.

Vitamine C Ester

Vitamine C Ester is een krachtige en zeer stabiele vorm van antioxidant-krachtpatser vitamine C. Dit signature ingrediënt geeft de huid een jeugdige uitstraling, maakt de huid glad, egaliseert en verheldert pigmentvlekjes. In tegenstelling tot traditionele vitamine C, is vitamine C Ester in vet én water oplos- baar en wordt daardoor makkelijk opgenomen in de huid.

Overige ingrediënten

De krachtige formule bevat een complex van glycolzuur, gluconolactone en vijf fruitextracten, die na verloop van tijd dofheid en een ongelijkmatige teint verbeteren. Gluconolactone exfolieert de oppervlakte van de huid, terwijl glycolzuur dieper de huid indringt. Bosbessen-, suikerriet-, citroen-, sinaasappel- en esdoornextracten zijn rijk aan antioxidanten en verminderen fijne lijntjes en zichtbare tekenen van vermoeidheid in het gezicht.

Shop hier online

 

Collistar – Rigenera Anti-Rimpel Collectie

Collistar Clean Research® presenteert Rigenera: de celregeneratie wordt geactiveerd, rimpels worden minder zichtbaar, je huid krijgt een jongere, frissere aanblik.

De formules en bevatten geen siliconen, alcohol, parfumallergenen/parfum of ingrediënten van dierlijke oorsprong. Rigenera is zowel geschikt voor de jongere huid om het verouderingsproces te vertragen, als voor de rijpere huid om de tekenen van veroudering tegen te gaan en te verminderen, door het reactiveren van de celfunctie.

Ingrediënten

De drie producten binnen deze collectie bevatten actieve bestanddelen die geïnspireerd zijn op de wetenschap van de bioregeneratie: hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht en twee peptiden om een diepgaande celregeneratie te reactiveren en rimpels van binnenuit op te vullen. De formule is verrijkt met meristeeamcellen van Italiaanse Perilla die een intensieve herstellende en regenererende werking hebben.

Alle soorten rimpels worden gladgestreken en de fysiologische processen van zelfherstel worden bevorderd. Dankzij de exclusieve Targeted Active Technology®, omsluit de textuur de ingrediënten en brengt ze daar waar ze nodig zijn, zodat ze diep kunnen doordringen voor een maximale doeltreffendheid.

De producten

Shop hier online

 

Perris Swiss Laboratory – Skin Fit Youth Boosters

Perris Swiss Laboratory heeft twee nieuwe boosters aan hun Skin Fit Youth lijn toegevoegd. De Hydra Mineral Booster is puur vocht voor de huid en geeft 24 uur lang hydratatie zodat deze fijner aanvoelt, meer geplumpt is en er minder dof uitziet. De Radiance Booster zorgt direct voor een stralende, heldere huid met een mooie glow. Het vermindert onregelmatigheden in de huidtextuur, voor een egale teint.

Beide boosters bestaan voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor ieder huidtype.

Je brengt de boosters in de ochtend, in de avond of als een kuur aan. Voor sneller aanbrengen meng je 2 tot 3 druppeltjes met je dag- of nachtverzorging. Je kunt ook eerst de boosters aanbrengen voordat je de rest van je verzorging aanbrengt.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook