Van de bob en de losse knot tot vlechten, waves en curtain bangs!

03:39 - 02:11
luistertijd 03:39 - leestijd 02:11

Verlang jij ook al zo naar de warmere dagen? Wij wel! En bij een seizoensverandering hoort natuurlijk ook een nieuwe look. Uiteraard wil je on-trend zijn en daarom hebben de experts van Sebastian Professionals de laatste haartrends op een rijtje gezet. In dit artikel zetten we ze voor je op een rijtje, inclusief verzorgings- en stylingtips!

Low Bun

Zeg maar dag tegen je messy bun, dit seizoen draait het om de strakke lage knot. Deze klassieke look draag je zo sleek en shiny mogelijk voor een klassieke uitstraling. En glanzend haar begint natuurlijk bij goede verzorging.

De Sebastian Professional Dark Oil Shampoo, Conditioner en Mask zijn verrijkt met een speciale mix van oliën die zorgen voor glans en lichtgewicht body. Je lage knot finish je vervolgens af met de Shine Define Spray die zorgt voor flexibele hold en een onovertroffen glans.

Natural waves & curls

Omarm je natuurlijke textuur! Natuurlijke waves en dynamische bewegingen in het haar zijn belangrijke thema’s aanstaand seizoen. Heb jij van jezelf golven of slag in je haar? Houd je stylingsroutine dan simpel. Laat je haar dragen aan de lucht of gebruik een föhn met diffuser.

Breng de Sebastian Professional Drynamic+ droogshampoo aan en schud je haar los voor extra textuur en volume. Heb je krullen van jezelf? Dan is de Twisted Curl Magnifier jouw nieuwe go to product. Deze krullencrème polijst en definieert de krullen zonder het haar daarbij te verzwaren of verstijven.

Easy Braids 

Ga voor moeiteloos chic met één of meerdere undone vlechten. Geen zorgen, dit seizoen hoeven ze niet perfect te zijn en mogen de vlechten juist lekker los. Een accent-vlecht is ook een prachtige finishing touch voor een nonchalante look.

De routine voor easy braids is als volgt: breng de Sebastian Professional Dark Oil Silkening Fragrant Mist aan op droog haar om het te verzachten en glans te stimuleren. Vlecht daarna je haar in en spray de Drynamic+ droogshampoo in de vlechten voor extra textuur. Vervolgens trek je je vlechten losjes uit elkaar voor een nonchalante, textured look.

Bobs

De iconische bob wordt in alle soorten, maten en variaties gedragen. Een klassieke bob creëer je meet een föhn of stijltang.

De Sebastian Professional Shine Define Spray beschermt je haar tegen hitte en zorgt voor een natuurlijke, doorkambare satijnglans en definitie. Liever een casual look? De boy bob heeft een losse, warrige structuur. Creëer deze look met de Shaper ID textuurspray voor extra body, volume en versteviging.

Bangs

In 2022 kom je niet meer onder deze haartrend uit. Je ziet de pony is allerlei vormen en maten voorbijkomen, maar de absolute favoriet zijn de welbekende curtain bangs. Deze zachte, volumineuze variant draag je in een middenscheiding, waardoor je pony als het ware als gordijnen langs je gezicht valt.

De Sebastian Professional lichtgewicht Dark Oil Shampoo en Conditioner verzorgen je haar zonder het te verzwaren en met behoud van natuurlijke body. Met de Dark Oil Silkening Fragrant Mist geef je je haar bovendien glans en een heerlijke geur. Houd je pony ten slotte de hele dag in vorm met de Texturizer.

Welke haartrend spreekt jou het meeste aan? Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook