Byredo, Max Factor, Trinny London, NARS, Laura Mercier

08:22 - 05:01
luistertijd 08:22 - leestijd 05:01

Het is volop najaar in ons land en de nieuwste make-up producten voor dit seizoen blijven binnendruppelen. Zachte texturen, speelse kleuren en een focus op glow… dat is waar het momenteel allemaal om draait! In dit artikel delen wij de nieuwste producten met je. Benieuwd? Ontdek het snel!

Byredo make-up

Byredo’s benadering in de wereld van geur passen ze nu ook toe in de wereld van make-up. Door nauw samen te werken hebben Ben Gorham en Isamaya Ffrench een nieuwe visie op make-up ontwikkeld. Multifunctionele producten nodigen de make-up drager uit om te kiezen hoe ze het product willen gebruiken, of het nu op ogen, lippen of wangen is.

byredo makeup

Colour Stick

De Colour Stick is een multifunctioneel product met matte en romige texturen die geschikt zijn voor wangen, ogen en lippen. De slanke Colour Stick met een ronde punt is ingekapseld in een zilveren metalen huls en is ontworpen om gemakkelijk en snel gebruikt te worden.

Oogschaduw palette

Het oogschaduw palette heeft een prachtige metalen huls en is gevuld met verschillende krachtige pigmenten: rood, geel, groen, blauw, paars en roze.

Het palette is er in drie verschillende afwerkingen: matte, metallic en ultra-glitter. Voor het maken van creatieve looks zonder afbreuk te doen aan het gebruiksgemak!

by redo

Eyeliner en mascara

De Technical Black Eyeliner heeft een perfecte intensiteit, met een zeer nauwkeurige applicator. Deze is smudge-bestendig en heeft een volledig natuurlijke formule.

De Space Black Mascara zit in een opvallende, rode huls. Het heeft een kort, nauwkeurig siliconen borsteltje en is snel en gemakkelijk aan te brengen. Hij is diepzwart en heeft een volledig veganistische formule – die langdurig blijft zitten en die waterproof is.

byredo mascara

De lippen

Luxueus, sensueel, tijdloos: zo presenteert Byredo hun Lipstick en Lip Balm. Met een 99,8% natuurlijke, ultra-hydraterende formule, is één enkele laag van de Lip Balm genoeg voor urenlange hydratatie. De slanke huls is gemaakt van antraciet metaal en is verzegeld met een magnetische klik.

De lipstick is ontworpen voor ultiem gebruiksgemak en heeft een satijnen afwerking. Net als de Lip Balm, zit elke lipstick in een tweekleurige metalen behuizing en is verzegeld met een magnetische klik.

Shop de Byredo make-up collectie hier online

 

Max Factor – Divine Lashes 24HR & Waterproof Mascaramax factor mascara

Max Factor lanceert precies een jaar na de succesvolle lancering van de Divine Lashes 24HR Mascara haar nieuwe Divine Lashes  24HR & Waterproof Mascara. Deze nieuwe variant geeft waanzinnig volume, lengte & kleur aan de wimpers én is nu ook waterproof!

Was je al verliefd op het volume en de lengte die de mascara je wimpers geeft? Met de waterproof versie kun je nu ook zonder problemen elk regenbuitje trotseren, transpireren bij het sporten, zwemmen en je vreugdetranen laten lopen. Geen ‘panda ogen’ meer voor jou, je mascara blijft onder alle omstandigheden perfect zitten.

max factor mascara

Romig en ultra licht

De Rich Black kleur geeft de wimpers een volle, zwarte kleur. De textuur, die verrijkt is met panthenol, is romig en ultra licht, waardoor de wimpers niet hard worden maar zacht en soepel blijven. Panthenol werkt tevens versterkend op de wimpers. Afhankelijk van het gewenste resultaat kun je één tot zes laagjes mascara aanbrengen. Je wimpers blijven mooi gesepareerd en plakken niet aan elkaar. Dat klinkt goed, toch?!

Shop hier online

 

Trinny London – Lash2Brow

Na vier jaar van ontwikkeling is het wachten eindelijk voorbij. Trinny London introduceert de Lash2Brow, een nieuw product met twee uiteinden: een mascara en een getinte wenkbrauwgel om je ogen te laten stralen in een handomdraai. De combinatie voor wimpers en wenkbrauwen komt samen in één handige verpakking.

lash2brow

Zacht voor de wimpers en wenkbrauwentrinny london lash2brow

Het kegelvormige mascara borsteltje is ontworpen om de perfecte hoeveelheid mascara aan te brengen, elke wimper te bereiken en lengte en volume te creëren van de binnenste tot de buitenste ooghoeken. Het micro-precisieborsteltje van de wenkbrauwgel is compact en perfect gevormd, gemaakt om je wenkbrauwen nauwkeurig vorm te geven en te verzorgen, zonder geknoei. Zowel de mascara als de wenkbrauwgel zijn zacht voor wimpers en wenkbrauwen, verrijkt met organisch kastanje-extract om de haartjes extra te verzorgen.

Twee stappen voor gedefinieerde ogen:

Stap 1: Breng een laagje mascara aan op de bovenste wimpers, van de wortel tot de punt, gebruik dan de punt van het borsteltje om de mascara aan te brengen op de onderste wimpers. Breng een tweede laag aan voor extra effect.

Stap 2: Borstel met het wenkbrauwborsteltje door je wenkbrauwen met achterwaartse bewegingen om volume te geven en elk haartje van een laagje te voorzien. Kam met het borsteltje vervolgens de haartjes weer omhoog en met de wenkbrauw boog mee voor een meer gelift effect.

Shop Trinny’s Lash2Brow hier online

NARS – Radiant Creamy Colour Corrector

De nieuwe Radiant Creamy Color Corrector vermindert kringen onder de ogen en hyperpigmentatie. De bijzondere mix van rood getinte pigmenten neutraliseert blauwe en paars getinte imperfecties in de huid voor een optische correctie.

nars colour corrector

Een combinatie van witte waterlelie extract en rode spinselbloem zorgt bij langdurig gebruik voor verheldering en kalmering. Daarnaast beschermt het de huid tegen vrije radicalen. Het resultaat is een egale teint, die als perfect canvas dient voor jouw make-up routine.

Een dun laagje

Breng het product in een dunne laag aan op de probleemgebieden van je gezicht. Denk aan kringen onder de ogen, donkere vlekjes of hyperpigmentatie. Blend het fijn in met een sponsje of zachte kwast. Hierna kun je gemakkelijk je foundation aanbrengen.

Shop hier online met korting

 

Laura Mercier – Light Catcher Setting Powder

Laura Mercier’s iconische en bestverkochte Translucent Loose Setting Powder is een favoriet van professionele make-up artiesten, beautygoeroes en mensen die op zoek zijn naar perfect gezette, onberispelijke make-up. De nummer één setting powder heeft een cultstatus bereikt met zijn lichtgewicht, fijngemalen en gemakkelijk aan te brengen formule die make-up keer op keer perfect fixeert.

laura mercier setting powder

Glanzende setting powder

Laura Mercier breidt de collectie setting powders uit en introduceert nu de eerste glanzende setting powder: de Translucent Loose Setting Powder Light Catcher. Deze lichtgevende versie van het origineel vervaagt de poriën en maakt de huid glad. De gewichtloze formule perfectioneert de huid, met een multidimensionale parelmix zonder fotoflashback. Deze innovatie is gewichtloos en zweeft over fijne lijntjes, poriën en onvolkomenheden.

De nieuwe Light Catcher is verkrijgbaar in drie tinten: Celestial Light voor lichte huidtinten, Honey Star voor medium huidtinten en Cosmic Rose voor medium-diepe tot diepe huidtinten.

laura mercier poeder

Hoe werkt het?

Deze mix van warme en koele multidimensionale parels vangen licht, ongeacht de ondertoon van de huid. Silky Botanical Blurring Powders vervagen oneffenheden en maken het uiterlijk de textuur van de huid glad. Huidverzorgende poeders smelten in de huid voor een niet-detecteerbare finish die het uiterlijk en de zachtheid van de huid verbetert.

Shop hier online met korting

 

beautyjournaal shop

Lees ook