En een aantal producten is zowel voor je haar als voor je huid!

02:28 - 01:28
luistertijd 02:28 - leestijd 01:28

Afgelopen week woonde ik de de introductie bij van een gloednieuw haarverzorgingsmerk dat onder de paraplu van het grote Wella concern wordt uitgebracht: WeDo! Volledig vegan, er is flink nagedacht over zachtheid voor mens en milieu. De inspiratie kwam natuurlijk uit de markt, en met name van jonge trendsetters die alles wat vegan is omarmen. WeDo is een sociaal label geworden, want goede doelen worden ook gesteund.

De mooiste voordelen van dit onzettend lekker fris uitziende merk deel ik meteen met je:

Shop hier online

 

De WeDo lijn bestaat maar liefst uit 14 producten waaronder  shampooś en conditioners en maskers voor verschillende haarcondities: van vet tot droog en stug haar.

Vooral de hybride producten trekken mijn aandacht, zoals een hydraterende haar- en handcrème, een voedende nachtcrème voor het haar, een olie voor haar en lichaam, een balm voor de haarpunten en de lippen en tot slot een heerlijke spray die je kunt vernevelen over je haar en je lichaam.

 

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook