Heerlijk, en zelfs een glimmer lipstick voor voor hem! Hoe cool is dat.

10:46 - 06:27
luistertijd 10:46 - leestijd 06:27

It’s summer! Ook dit jaar heeft Dior weer een nieuwe Diorshow make-upcollectie gelanceerd met een aantal vertrouwde, maar vernieuwde producten. Daarnaast is de iconische Dior Lip Glow ook in een nieuw jasje gestoken, deze heeft nu een voor 97% natuurlijke formule. In dit artikel lees je er alles over!

diorshow 2021

Dior Diorshow 2021

Ieder seizoen weer ontwikkelt Peter Philips, Creative & Image Director voor Dior Make-up, een collectie couture accessoires om de oogopslag te verfraaien. Rouge Trafalgar, Denim, Gris Dior… zo veel iconische kleuren van het Huis Dior die in 2021 weer terugkomen in de vernieuwde oogschaduwgarderobe van Mono Couleur Couture.

En ze gaan dit jaar gepaard met de vernieuwde serum-mascarabasis, Diorshow Maximizer 3D, die de wimpers een nog spectaculairdere look geeft, terwijl de nieuwe Diorshow Kabuki Brow Styler garant staat voor de final touch van een showstelende oogmake-up.

Diorshow Maximizer 3D

Dankzij de uitzonderlijke drievoudige werking van deze serum-mascarabasis die in 2010 achter de schermen van de Dior catwalkshows ontwikkeld werd, is dit product inmiddels uitgegroeid tot een icoon.

diorshow maximizer 3D

“Diorshow Maximizer 3D is al een cultproduct dat onmisbaar is voor vrouwen die streven naar een prachtig make-upresultaat. Het herbergt echter ook een ‘insidersgeheim’, want iedere make-upprofessional kent en waardeert dit product vooral vanwege zijn verzorgende eigenschappen,” aldus Peter Philips.

Voor een instant spectaculaire oogopslag

dior maximizer 3d

Dankzij het schuine borsteltje krijgen de wimpers met Diorshow Maximizer 3D meer volume en worden ze beter gedefinieerd in één simpele, intuïtieve beweging. De omhullende balsemtextuur zorgt dat de wimpers vanaf de wortel tot in de punt volledig omhuld worden. De wimpers zijn nu optimaal voorbereid op de mascara.

Driedimensionaal effect

Met een welving die wel 24 uur blijft zitten, 32 keer meer volume en 43% meer lengte worden de wimpers driedimensionaal en maximaal oversized. De formule van Diorshow Maximizer 3D is verrijkt met korenbloemextract, waardoor de kleur en het stralende effect van de mascara versterkt worden en de oogopslag nog intenser en spectaculairder wordt.

In 2021 verschijnt Diorshow Maximizer 3D als een nieuw en couturewaardig pronkstuk: de iconisch witte huls is voorzien van een logomania band met de signatuur van Dior.

Shop hier online

 

Mono Couleur Couture

Peter Philips is in de iconische kleurengarderobe van het Huis Dior gedoken om de Mono oogschaduw in een nieuw jasje te steken en het resultaat – Mono Couleur Couture – liegt er niet om!

dior mono

Shop hier online

 

Kleuren die de show stelen

Een garderobe bestaande uit 21 sensationeel verleidelijke kleuren, van nudetinten die nauw aansluiten bij de huidskleur, tot stralend koraalrood, fris roze en intense smoky kleuren. Dankzij een sterk staaltje monnikenwerk zijn pigmenten en glansdeeltjes optimaal met elkaar gecombineerd tot prachtige kleuren met maar liefst vijf verschillende, nieuwe finishes voor een spectaculair make-upresultaat.

Diverse finishes

De gesatineerde finish weerspiegelt de moderne verfijning van zijde, mat heeft de intensiteit van natuurlijke grondstoffen, velvet doet denken aan de diepzinnigheid van fluweel, glitter staat voor schitterend glanzende silhouetten en metallic heeft alles in zich van een eigentijds accessoire.

dior mono eyeshadow

Shop hier online

 

Gladmakende formule

Iedere kleur is geschikt voor verschillende huidtinten en zorgt voor een finish met een zuiver, intens en langhoudend kleureffect. De formule is uitermate geschikt voor mensen met gevoelige ogen en is bovendien verrijkt met extract van aloë vera voor een gladmakend effect, en met pijnolie voor een kalmerende werking.

“21 kleuren en 5 nieuwe finishes: deze collectie is de droom van iedere make-upartist en staat op de wishlist van alle vrouwen”, aldus Peter Philips.

dior Mono Couleur Couture

Nieuwe look

Mono Couleur Couture heeft een nieuwe look. Met een druk op het knopje gaat het deksel open en komt het oogschaduwpoeder tevoorschijn. In het poeder staan de iconische initialen CD in reliëf afgebeeld. Het nieuwe penseeltje heeft een innovatief gevormde kop, zodat de oogschaduw met de vlakke kant kan worden aangebracht om een uitlopend kleureffect te creëren, of juist met de smalle kant als een eyeliner om een dunner lijntje langs de wimperrand te trekken.

Shop hier online

 

Diorshow Kabuki Brow Styler

Geïnspireerd door de eigen backstage-ervaringen, heeft Dior de Diorshow Kabuki Brow Styler ontwikkeld. Deze is onmisbaar bij de catwalkshows, want dankzij het palet van zes kleuren is dit potlood geschikt om echt iedere oogopslag te accentueren.

diorshow kabuki brow

Shop hier online

 

Bijzondere textuur

De ideale, waterproof textuur combineert comfort met een crème die heel gemakkelijk over de huid glijdt met de precisie van een was. De wenkbrauw voelt zijdezacht aan, is perfect gevormd en blijft 12 uur lang optimaal zitten.

diorshow kabuki styler

Het design

Dankzij de driehoekige punt kan de textuur in een heel nauwkeurig, onberispelijk lijntje worden aangebracht. Dat lijntje kan vervolgens heel eenvoudig vervaagd worden met de kabukikwast aan het andere uiteinde. Het design van de Diorshow Kabuki Brow Styler is geïnspireerd op de favoriete teintkwasten van make-upartists. Wil je een natuurlijke look of juist een intenser make-upeffect? Met Diorshow Kabuki Brow Styler kun je alle kanten op!

Shop hier online

 

Dior Addict Lip Glow

De iconische, kleurversterkende lipbalsem van Dior heeft een glow-up gekregen. Lip Glow, geliefd bij vrouwen over de hele wereld, bestaat nu voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

dior lip glow

Vernieuwd en toch vertrouwd

Deze nieuwe generatie Lip Glow van Peter Philips, Creative & Image Director voor Dior Make-up, is vernieuwd en toch vertrouwd. Lip Glow heeft op iedereen een ander en uniek effect. De lipbalsem versterkt de natuurlijke kleur en hult de lippen in een subtiele gloed. De vernieuwde formule is verrijkt met kersenolie en voorziet de lippen 24 uur van diepe hydratatie en tot wel 6 uur lang van een mooie glans. Bovendien zit Lip Glow nu in een nieuwe couture-huls en is het kleurenpalet uitgebreid met drie prachtige tinten.

dior lip glow 2021

Shop hier online

 

Combinatie van ingrediënten

Voor de vernieuwde formule van dit product namen de wetenschappers van Dior een complementaire combinatie van drie soorten ingrediënten als uitgangspunt:

lip glow ingredienten

Glow voor iedereen

“Iedereen heeft een eigen unieke lipkleur. Bij de een is deze bijvoorbeeld dieper dan bij de ander. Vandaar dat Lip Glow verkrijgbaar is in een palet van verschillende tinten zodat iedereen een passende tint kan vinden,”aldus Peter Philips.

De vernieuwde Lip Glow is er in alle vertrouwde tinten, van het iconische Pink 001, dat elke lipkleur accentueert, tot aan Coral 004, Berry 006 en Rosewood 012.

Shop hier online

 

En Dior voegt daar nu drie nieuwe tinten aan toe

dior universal lip glow

Dit uitgebreide kleurenpalet steunt nog altijd op de vertrouwde ‘Color Reviver’-technologie. Deze technologie past zich aan de pH van de lippen aan en creëert bij iedereen een uniek kleurresultaat met precies de juiste portie pigment en een subtiele gloed.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook