LPG Endermologie, Ici Paris XL, Charlotte Labee, Tomorrowlabs, BEIGIC

10:19 - 06:11
luistertijd 10:19 - leestijd 06:11

We hebben weer een interessante mix van nieuwe huidverzorgingsproducten voor je samengesteld. Vandaag lees je onder andere meer over nieuwe plantaardige vitaliteit capsules, supplementen voor het brein, natuurlijke en betaalbare huidverzorging en op wetenschap gebaseerde skincare. Ontdek het snel!

LPD Endermologie –  Vitality Booster 

Onze drukke levens vragen steeds meer van ons en periodes van vermoeidheid zijn helaas iets normaals geworden. We krijgen er allemaal wel mee te maken, ongeacht het seizoen. Soms slaat de vermoeidheid al toe als je nog maar net wakker bent, soms word je er midden op de dag ineens door overvallen. Naast dat dit vaak niet bevorderlijk is voor je humeur, kan het ook je stofwisseling verzwakken.

lpg vitality booster

LPG Endermologie ontwikkelde de Vitality Booster, 100% plantaardige capsules die je aan je beautyroutine kunt toevoegen. De booster capsules bevatten een zuiver concentraat van verkwikkende ingrediënten die in de natuur voorhanden zijn. Ze zijn 100% plantaardig (coniferen) en hebben een meervoudige werking, dankzij de combinatie van stimulerende, ontgiftende en zelfs vetverbrandende bestanddelen:

lpg endermologie booster

Met deze capsules geef je je lichaam een boost, zodat het beter is opgewassen tegen een  eventuele stofwisselingsdip. ‘Vitality Booster’ stimuleert de afvoer van gifstoffen en  voorziet je lijf van vernieuwde energie. Hoe druk je dag ook is, met deze natuurlijke  vitaliteitscocktail tackel je vol frisse moed alle uitdagingen die op je pad komen!

Neem elke ochtend twee Vitality Booster-capsules, gedurende twee maanden. Doe dit bij   voorkeur vóór 15.00 uur, om te voorkomen dat ze je nachtrust verstoren.

Shop hier online

 

Ici Paris XL – Nature uitbreiding

Natuurlijk en gemaakt in Frankrijk met lokale ingrediënten zoals fruit en planten: ICI PARIS XL liet al in 2020 zien dat skincare voor +/- 95% natuurlijk kan zijn met de producten uit de Nature lijn. Deze lijn is nu uitgebreid met een aantal nieuwe producten.

ici paris nature

De producten zijn allemaal vegan, mild en geschikt voor alle huidtypes- en condities. De kleine verpakkingen zijn handig op reis, de grote maken je voetstap nòg kleiner. Ingrediënten als pistacheboter, maanzaadjes en papaverolie maken de nieuwste producten bijzonder en origineel.

De nieuwste toevoegingen zijn:

Shop hier online

 

Charlotte Labee – Supplements

Na het Brain Food Smoothieboek, de Brain Balance Journals, en de Balance Your Senses sprays lanceert Charlotte Labee haar eigen supplementenlijn. De voedingssupplementen zijn volledig afgestemd op ieders persoonlijke behoeften en dragen bij aan een gezond en gebalanceerd leven. Charlotte Labee brengt hiermee als eerste in Nederland unieke breinsupplementen op de markt en richt zich daarmee specifiek op de mentale gezondheid.

charlotte labee

Verschillende behoeften

Voedingstekorten kunnen de oorzaak zijn van breingerelateerde klachten, zoals stress, depressie of een burn-out. Ook als de Brain Balance-pijlers – breinkennis, stress, beweging, brain Food, nachtrust, ontspanning en omgeving – niet op orde zijn, kan een voedingstekort ontstaan. Zelfs als je de aanbevolen 500 tot 800 gram groenten per dag eet.

Labee: “Met de juiste voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, ervaar je positieve effecten op je gezondheid, je energielevel, je lichaam, maar vooral op je geest.” Je behoefte kan per dag of seizoen veranderen. Ook tijdens speciale periodes, zoals het herstel van een ziekte of na een zwangerschap, is het belangrijk om de juiste supplementen binnen te krijgen.

charlotte labee supplements

Vier handige pakketten

Alle supplementen zijn afzonderlijk verkrijgbaar, maar ook in vier handige pakketten. Zo bestaat er een pakket voor een positievere mindset, meer energie, een beter werkend immuunsysteem en voor het ondersteunen van slaapprocessen. Kies zelf, of samen met het team van deskundigen, de juiste samenstelling voor jouw dagelijkse dosis slimme supplementen die bijdragen aan een gezonder leven dat beter in balans is. Je kunt ook de online adviestest doen.

Shop hier online

 

Tomorrowlabs – door wetenschap gedreven huidverzorging

Tomorrowlabs is een Duits merk gedreven door wetenschap. Het merk is sinds kort in Nederland verkrijgbaar bij Douglas. Na de trends in Franse, Japanse en Koreaanse cosmetica bedrijven, zoeken consumenten tegenwoordig steeds vaker naar wetenschappelijke oplossingen voor hun schoonheidsproblemen.

Trouw aan hun motto “Duitse techniek voor je huid”, gaat Tomorrowlabs nog een stap verder dankzij de nauwe banden met medisch universitair onderzoek en [HSF] (“HIF Strengthening Factor”) – een gepatenteerde technologie voor actieve ingrediënten op basis van Nobelprijswinnende inzichten in het cellulaire regeneratiemechanisme van onze huid.

Shop hier online

 

tomorrowlabs

De producten van Tomorrowlabs volgen strikte normen voor clean beauty, zijn ethisch verantwoord en maken gebruik van duurzame verpakkingen.

De ‘clean beauty’-producten van Tomorrowlabs zijn vegan, glutenvrij, vrij van microplastics, minerale oliën, PEG’s en andere schadelijke ingrediënten. Omdat Tomorrowlabs zich bewust is van hun verantwoordelijkheid aan toekomstige generaties, heeft het de hoeveelheid verpakkingen verminderd en focust het zich op recyclebare materialen. Ontdek de drie lijnen van Tomorrowlabs die verkrijgbaar zijn bij Douglas: Anti Aging, [HSF] MED en Hair Restoration.

Shop hier online

 

tomorrowlabs anti aging

Anti Aging Series: [HSF] voor een jonger ogende en functionele huid. Wetenschappelijk bewezen dat het rimpels vermindert en de elasticiteit van de huid verbetert. Compact maar holistisch en simpel op een goede manier.

Shop hier online

 

tomorrowlabs hsf meds

[HSF] Med Series: Met de [HSF] MED-serie keert Tomorrowlabs terug naar zijn wetenschappelijke wortels: een huidverzorgingsserie voor een bijzonder gevoelige en probleemgevoelige huid, ontwikkeld met de hulp van huidexperts.

Shop hier online

 

tomorrowlabs hair restoration

Hair Restoration Series: Er kan iets worden gedaan aan erfelijk haarverlies. Ontwikkeld om het celsignaal te reactiveren dat de toevoer van voedingsstoffen naar onze haarzakjes regelt. Klinisch geteste en in het laboratorium geteste effectiviteit.

Shop hier online

 

BEIGIC – bij Laboratory K

Bij de Koreaanse beautywinkel én in de webshop van Laboratory K vind je sinds kort BEIGIC. Met producten met kalmerende geuren, zintuigprikkelende texturen en de eenvoudige, doorzichtige verpakking is BEIGIC toegewijd aan het toevoegen van een beetje verwennerij en plezier aan je dagelijkse verzorgingsritueel. De producten van BEIGIC zijn getest en goedgekeurd door de VEGAN SOCIETY (UK).

beigic

BEIGIC gebruikt fair-trade koffiebonen in haar producten. Groene koffieboon, waar koffie van gemaakt wordt, bevat actieve ingrediënten waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor de huid:

  1. Dankzij aminozuren, helpt groene koffieboon met het natuurlijke collageen productieproces, verzacht fijne lijntjes en helpt poriën te verstrakken.
  2. Rijk aan antioxidanten en vitamine E, herstelt het de beschadigde huid als gevolg van UV-stralen of externe irritatie en helpt de huidskleur te verhelderen.
  3. De natuurlijke cafeïne stimuleert ook de bloedsomloop en het huidmetabolisme. Dit helpt de huid haar aangeboren helende en vernieuwende vermogen te hervinden voor een gezonde huid.

beigic

Van shampooing scrubs tot gezichtsolies en treatment lotions, voor elk huidprobleem en iedere huidbehoefte is wel een gepast product te vinden!

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook