Voor een lichtgewicht, stralende look op het strand!

09:28 - 05:41
luistertijd 09:28 - leestijd 05:41

Onlangs is Monique opgemaakt met de prachtige bronzing make-up producten van het natuurlijke beautymerk 1944 Paris. Bij een zomerse dag hoort natuurlijk ook een mooie, lichtgewicht look. In dit artikel lees je meer over de fijne producten van dit Franse merk. Volg alle stappen en creëer net zo’n zomerse glow als Monique! De foto’s en de make-up zijn verzorgd door Esmee Rustenhoven.

Radiance Enhancer Base Glow1944 primer

De Radiance Enhancer Base Glow is een primer met een lichte parelmoer die de huid subtiel laat reflecteren, verfrist en egaliseert. De primer laat een prachtige gouden glow achter die bij alle huidtypes past. Het vormt tevens de basis van een langdurige make-up look.

De primer is geformuleerd met pompoen en is rijk aan vitamine C en bètacaroteen. Pompoen is een krachtig anti-ageing ingrediënt en antioxidant. Tevens is het product verrijkt met papaja, die een grote hoeveelheid antioxidanten bevat om te vechten tegen vrije radicalen. Zodoende worden fijne lijntjes en rimpels voorkomen. Breng alleen aan of na je dagcrème.

 

L’Instant Lift Foundation

De L’Instant Lift Foundation is een lichtgewicht foundation die een onmiddellijk “liftend” en opvullend effect geeft voor een stralende teint. De foundation heeft verfrissende, sneldrogende textuur.

Het product is geformuleerd met verschillende actieve ingrediënten. Hyaluronzuur verzacht, hydrateert en maakt de huid weer vol, waardoor rimpels en fijne lijntjes tot een minimum worden beperkt. Baobab olie regenereert en hydrateert de huid, verzacht rimpels en fijne lijntjes. Tot slot versterkt Wakame-zeewier de huidbarrière en beschermt collageen de huid.

l'instant lift foundation

De foundation heeft een lichte tot medium dekking met een natuurlijke satijnzachte finish. Breng hem aan met de vingertoppen, een penseel of de Pro Blender.

 

Monique en Esmee Rustenhoven, van INMA Cosmetics waaronder 1944 Paris valt.

 

Unforgettable Concealer1944 concealer

De Unforgettable Concealer is een reflecterende, vloeibare concealer die zich aanpast aan de huid. De dekking, het comfort en de duurzame technologie werken als een dunne barrière tegen water en hitte en laten een onberispelijke kleur achter op de huid. De stralende, natuurlijke en ultralichte afwerking camoufleert oneffenheden.

De formule is verrijkt met 2 soorten zeewier die donkere kringen helpen verminderen en de huid rond de ogen versterken. Het bevat ook gouden kamille, die decongestivum eigenschappen heeft om wallen te camoufleren. Het biedt een fijne dekking, voor langdurig gebruik en een stralend resultaat.

Tip! Om de juiste concealer te kiezen, selecteer je een tint die een toon lichter is dan je huid. Hierdoor creëer je een mooi reflecterend resultaat. Breng de concealer deppend aan onder de ogen (niet vegen!).

Bronzing Powder 

Dankzij de gepatenteerde Prisma-technologie biedt de 1944 Paris Bronzing Powder een mooie matte en stralende finish. Geen strepen, geen poederachtige finish, gewoon een egale onberispelijke kleur. Deze formule egaliseert de huid voor een ultra natuurlijke bruine teint. De bronzer is licht en eenvoudig te blenden met een prachtige dekking die de huid een amberkleurige en stralende finish geeft.

bronzing powder

De Bronzing Powder versmelt met de huid voor een zomers glow-effect. De bronzer droogt niet uit waardoor de teint wordt geëgaliseerd en eventuele onvolkomenheden verminderd. Een matte, gebruinde en langdurige finish (ook waterbestendig) die make-up fixeert en zorgt voor een perfecte, transparante finish.

Breng de Bronzing Powder aan op de contouren van het gezicht in een beweging van het cijfer 3. Begin met de wangen, ga van buiten naar binnen. Ga dan omhoog van de slapen naar het voorhoofd. Eindig vanaf de kaak naar de punt van de kin.

 

Light Reflection Powder

Deze Light Reflection Powder combineert het beste van poeder-, vloeibare- en romige formules. Deze highlighter accentueert en verlicht de contouren van het gezicht. De zachte textuur smelt in de huid en heeft geen poederachtig effect. Het geheim ligt in de heerlijke gel-poedertextuur, lichtgewicht en subtiel.

1944 highlighter

Breng aan op het hele gezicht of op bepaalde zones, zoals de jukbeenderen, onder de wenkbrauw en op de neusbrug.

Shop 1944 Paris hier online

 

Highlighter Stickhighlighter stick

Liever een highlighter in stickvorm? Dat kan! Deze luminizer stick met een zachte, sprankelende en langhoudende formule geeft direct glans aan alle huidtinten.

Verrijkt met baobab- en zonnebloemolie die de stick antioxiderende en hydraterende eigenschappen geeft. Door de handige verpakking kun je de stick overal mee naartoe nemen om, indien nodig, de make-up bij te werken.

Breng aan op de huid en blend met de vingertoppen of een kwast. Voor een licht resultaat kun je het product op de rug van je hand verwarmen met de vingertoppen voordat het op de huid wordt aangebracht. Voor een dieper resultaat kan de Light-Reflecting Powder worden toegevoegd

 

Poudre Blush

Geformuleerd op basis van baobabolie, laat deze zijdezachte blush een matte finish achter voor een long lasting resultaat. Het voegt een vleugje kleur toe voor een frisse, gezonde look. De blush versmelt subtiel op de huid en laat een natuurlijke tint achter.

1944 poudre blush

Breng minimaal product op de borstel aan en tik zachtjes af om overtollig poeder te verwijderen. Breng aan op de huid en blend goed, beginnend op de jukbeenderen en naar boven toe naar de haarlijn

 

Intense Volumizing Mascara1944 mascara

Deze 1944 Paris Intense Volumzing Mascara biedt intens volume en opmerkelijke lengte, waardoor de wimpers er de hele dag onberispelijk uitzien. De romige en fluweelzachte formule, op basis van ricinusolie, baobab, vitamine C en E en carnaubawas, voegt dekking toe aan de wimpers, terwijl ze licht en soepel aanvoelen.

Zet de borstel vlak langs de wimpers aan voor een gelijkmatige dekking. Laat drogen en breng dan een tweede laag aan om het volume en de lengte te intensiveren. De mascara is heel gemakkelijk in laagjes op te bouwen

 

The Globe Trotter

Het ‘The Globe Trotter’ palette bevat vier universele tinten die alle oogkleuren prachtig accentueren en een natuurlijke uitstraling geven. De oogschaduws zijn geformuleerd met Baobab-olie die de hele dag comfort en grip biedt.

Creëer 3 looks in slechts enkele seconden, gebaseerd op de gelegenheid en de gewenste intensiteit.

 

Waterproof Eyeliner1944 waterproof eyeliner

Deze oogpotloden kunnen op talloze manieren worden gebruikt: rond de ogen als eyeliner, langs de binnenrand als kohl-liner of over het hele ooglid als oogschaduw. Een innovatieve formule voor langdurige nauwkeurige en langhoudende resultaten. De intense kleuren zijn gemakkelijk aan te brengen en hebben een romige textuur die je ook makkelijk met een kwast kunt blenden.

Met een basis van sheaboter en ricinusolie is de formule duurzaam en makkelijk aan te brengen. Zorg er wel voor dat de dop goed gesloten is zodat het potlood niet kan uitdrogen

 

Matte Lip Lacquer

De Matte Lip Lacquer is een matte, vloeibare lippenstift. Met fijne en intensieve pigmenten versmelt de textuur onmiddellijk met de lippen voor een langdurig, sterk gepigmenteerd en transferbestendig resultaat. De formule is zo lichtgewicht dat je überhaupt vergeet dat je iets op je lippen draagt. Heerlijk voor in de zomer!

matte lip lacquer

Ervaar een second skin textuur dankzij de gladde, smeltende formule, verrijkt met verschillende oliën: Baobab, Sesam, Neem en Boswellia Serrata etherische olie. Samen helpen zij de lippen vochtig te houden en het comfort te herstellen

 

The Beauty Shield1944 beauty shield

Ook op warme zomerdagen wil je natuurlijk dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten. Daarvoor kun je als afsluitende stap een setting spray gebruiken. The Beauty Shield is een multifunctionele, ultra-hydraterende mist, verrijkt met lotusbloem die make-up prepareert (indien gebruikt als primer), fixeert en verfrist. Ook biedt het bescherming tegen invloeden van buitenaf. Verder helpt deze spray de gehydrateerde en volledig stralende huid te behouden. Gecombineerd met witte thee-extract, krachtige ontgiftende en antioxiderende eigenschappen.

Deze ultralichte, niet-plakkerige spray behoudt de make-up langdurig. Kostbaar bonenstamcelextract helpt veroudering te voorkomen, de stofwisseling te verbeteren en de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Voor gebruik goed schudden. Houd de Beauty Shield 20 cm van het gezicht verwijderd. Om een perfecte dekking te garanderen, spray in een ‘X’ vorm over het gezicht, vervolgens in een ‘T’ vorm en laat deze op natuurlijke wijze drogen. Voor een gerichte toepassing, spray de mist rechtstreeks op je penselen en blenders.

 

 

 

Lees ook