Heerlijke frisse, zongekuste zomerverzorging

05:54 - 03:32
luistertijd 05:54 - leestijd 03:32

Ahhh, de zomer is in volle gang, en wat heb ik heerlijke producten ontdekt waarmee ik mijn huid supergoed kan beschermen en ook een mooie, verzorgde teint kan geven. Clarins doet het! Ik heb drie juweeltjes getest en dat deel ik graag met je.

Laat ik beginnen met de SOS Primer UV.

Clarins heeft een uitgebreide serie primers om je teint te perfectioneren. Het mooie aan deze nieuwe UV-loot is dat het dus ook een bescherming van een spf30 biedt. Daarnaast biedt het de vertrouwde eigenschappen van de andere primers zoals een mooie lange houdbaarheid van je make-up en een stralender teint.

Je kunt deze primer dus over je dagcreme, onder je make-up gebruiken, maar je kunt hem ook los toepassen.

Solo, of eronder….

Ik heb hem zowel over mijn dagverzorging heen gebruikt, zonder make-up, als met een foundationachtig product erover heen, zoals de Milky Boost Cream en de Healthy Glow gel-cream.

Frisse gloed

In beide gevallen vind ik hem perfect. Solo over je dagverzorging heen, krijgt je huid een frisse gloed en ik vind hem voldoende beschermen voor enkele uren. Daarna moet je wel bijsmeren, of er een ander uv-houdend product overheen doen, een uv-houdende getinte creme bijvoorbeeld.

Extra layering product

Ik vind het heel prettig dit product als een extra layering product bij de hand te hebben in de zomer. Het bevat ook verzorgende bestanddelen voor hydratatie en een anti-pollution complex tegen luchtvervuiling. Als je huid meer gecombineerd is kun je zelfs overwegen om dit product zonder dagcreme eronder te gebruiken. Mocht je ervan houden: het heeft echt een heerlijk frisse geur.

Shop hier online met korting

 

Dan de Milky Boost Cream.

Milky Boost was Clarins’ eerste foundation op melkbasis met een heel natuurlijke finish. De Milky Boost Cream is de BB cream in deze serie nu.

Er wordt gebruik gemaakt van perzikmelk (ik wist niet dat dat bestaat) en het vormt de kern voor een heel romig gevoel op je huid. Het verwijst ook naar een perzikachtige teint, begrijp ik.

Soft focus poeders

Er zit een licht-optimaliserend complex in op basis van roze parels en soft focus poeders. Het parelpoeder geeft een heldere stralende teint, de soft focus poeders egaliseren de teint. De BB cream is bedoeld om je huid een glow te geven, vermoeidheid te camoufleren.

Lichte dekking, zongekust

Je maakt met deze cream een lichte dekking, je kunt kiezen uit 8 tinten. Ik heb kleurnummer 5 gebruikt. Het is eigenlijk net iets te zongekust voor mijn huid, maar wat een fraai product!

Zalig huidgevoel

Het huidgevoel is zalig! Heel cremig, en je hebt zeker wel het idee dat je een make-upje op hebt. Dus als je van foundation houdt, is dit een mooie afwisseling. Ik vind hem licht dekkend. Je krijgt er ook een hele mooie zachte bronzing glow van op je huid. Dit effect blijft ook goed zichtbaar op je huid, ook na enkele uren. Van mij had ook hier in een UV-filter gemogen. Nog meer protectie!

Shop hier online met korting

 

Tot slot de Healthy Glow Gel-cream.

Clarins is er trots op dat het een perfect product is om de ochtendvermoeidheid van je huid te halen. Instant stralend de deur uit! In de gel-cream liggen micropigmenten opgesloten die na het aanbrengen direct opengaan en een frisse gloed op je huid achterlaten.

Niet plakkerig

De gladde, romige gel-textuur voelt niet-plakkerig aan. De universele kleur past zich aan, aan jouw huidtint.

Het is een leuk principe om gebruik te maken van die microcapsules die bij een druk opengaan en hun kleur afgeven.

 

A hint of a tint

Ik vind deze gel-cream ideaal als je wel iets van een ‘hint of a tint’ wenst, maar geen make-up effect wilt. Een mooi product voor jonge meiden bijvoorbeeld, maar eigenlijk ook als je een make-uploze dag hebt, en toch eventjes iets wilt voordat je de deur uitgaat.

Een vriendelijke vriendin. Ook dit product kan prima over de SOS Primer UV heen. Het is niet de bedoeling om deze glow-girl over je dagcreme heen aan te brengen.

Wat een mooie nieuwkomers zijn. Clarins blijft zichzelf opnieuw uitvinden en weet altijd weer met fijne texturen te komen, en producten die een zalige frisse geur hebben.

Shop hier online met korting

 

Klik op de actiefoto:

 

Lees ook:

Lees ook