Inika, PHB Ethical Beauty, Guerlain, Pupa en Inglot

04:44 - 02:50
luistertijd 04:44 - leestijd 02:50

Heb jij al een kijkje genomen in de BeautyJournaal shop? In deze online etalage vind je de favoriete producten van onze redactie. Vandaag hebben we weer een mooie mix van onze make-up aanraders voor je klaarstaan. Van (vegan) mascara en wenkbrauwproducten tot een mooie zuurstofdoorlatende nagellak. Lees snel verder!

Inika – Long Lash Vegan Mascara

Schoonheidsspecialiste Keturah is gek op de Long Lash Vegan Mascara van Inika. Ze vertelt waarom: ‘Ik heb van nature een lichte krul in mijn wimpers en veel haartjes, hoewel ze ook heel kort zijn. Daarnaast heb ik makkelijk tranende ogen, ze zijn ook snel geïrriteerd. Ik moet altijd goed opletten met mijn oogmake-up.’

Geen tranende ogeninika mascara

‘Ik ervaar met deze mascara géén tranende ogen, en ook geen irritaties, heel erg fijn. Na een dag werken is mijn mascara ook nog steeds niet uitgelopen. Het driehoekige borsteltje brengt de mascara goed aan en verdeelt het mooi over mijn wimpers. Ik kan deze mascara makkelijk verwijderen zonder hard te hoeven boenen.’

De mascara heeft een luxe, zachte textuur en laat geen vervelende klontjes op de wimpers achter. Verder heeft hij een extra longlasting finish en geniet je de hele dag van mooie, lange wimpers.

PHB Ethical Beauty – Mesmerise Vegan Mascara

Nog zo’n fijne vegan mascara! Topmake-up artist Lydia le Loux testte deze vegan mascara voor BeautyJournaal en vindt hem heel goed!

mesmerise

Goede separatie en mooi pigment

‘Het borsteltje werkt prettig, separeert de wimpers goed en geeft goed pigment af aan de wimpers. Een extra laagje is raadzaam voor wat extra volume. Dan komen die lange en volle wimpers al snel tevoorschijn.’

Ook vochtbestendig

‘De mascara blijft goed zitten en irriteert niet. Daarnaast is de mascara redelijk waterproof. Hij overleeft tranende ogen bij fietsen in de wind, maar een harde regenbui echter niet. Maar ja, welke mascara doet dat wel, die ook nog vegan is!’

Guerlain – Mad Eyes Brow Framer

Vergeet het potlood, de liner of de borstel. Deze Brow Framer van Guerlain combineert ze allemaal incluisief microvezeltjes om de wenkbrauw nog iets voller te maken.

Snel bijgewerkt, zelfs als je niet handig bent

In een handomdraai heb je je wenkbrauwen bijgetekend, voller gemaakt en op kleur gebracht. Allemaal dankzij de handige applicator die door de vormgeving automatisch een vollere vorm geeft aan je wenkbrauwen. BeautyJournaal uitgever Monique is fan! Je kunt het effect ook in laagjes opbouwen.

De Mad Eyes Brow Framer is verkrijgbaar in drie mooie blonde-bruin tinten.

Pupa – Eyebrow Plumping Gelpupa gel

Op zoek naar een meer budget wenkbrauwproduct? Ga dan voor de Pupa Eyebrow Plumping Gel waar Monique ook zo dol op is. Dit product maakt je wenkbrauwen in een handomdraai voller van kleur zonder te klodderen.

Kleine vezeltjes

Zoals een mascara niet moet klonteren op je wimpers, zo wil je ook geen wenkbrauwgel die teveel substantie achter laat op de haartjes. Pupa heeft een perfect klein borsteltje waarmee je precies goed door je wenkbrauwen kan kammen en bovendien zit er nooit teveel gel aan. Er zitten ook hele kleine vezeltjes in die zorgen voor iets meer volume.

In een handomdraai heb je weer mooie volle wenkbrauwen. En het is superlang houdbaar op je wenkbrauwen. Must have!

Inglot – O2M vegan & halal zuurstofdoorlatende nagellak

Het paradepaardje van Inglot is de revolutionaire en unieke O2M nagellak, die als een van de weinige merken ter wereld zuurstof en water doorlaat.

inglot o2m

Geen verkleuring van de nagelhalal nagellak o2m

Hierdoor treedt er geen verkleuring op van de nagel en blijft de conditie van de nagel intact. O2M nagellak werd ontwikkeld uit gezondheidsoogpunt en de kleuren zijn daarbij schitterend en fashionable.

Vegan en halal

Deze unieke nagellak is vegan friendly en halal. Voor een nog beter resultaat: gebruiken in combinatie met de Base- en Top Coat uit de O2M-collectie.

Eigenschappen en voordelen

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook