Haarverzorging voor happy and healthy hair!

04:46 - 02:51
luistertijd 04:46 - leestijd 02:51

We verlangen allemaal naar happy and healthy hair. In de online BeautyJournaal shop vind je een aantal fijne producten die je hierbij kunnen helpen. Is je haar wat droog, heb je last van haaruitval of wil je eens een ander (tijdelijk) kleurtje proberen? Lees dan snel verder en ontdek de aanraders van de BeautyJournaal redactie. De producten kun je direct vanuit de shop kopen!

Moroccanoil Color Depositing Mask

Fris je haarkleur op met de Moroccanoil Color Depositing Masks! Deze tijdelijke kleurmaskers geven je haar een frisse, natuurlijke of juist hippe glow. De haarmaskers zijn uitwasbaar, na enkele wasbeurten zie je de tint mooi en geleidelijk vervagen.

moroccanoil color mask

Pure pigmenten

Er zijn zeven kleuren beschikbaar voor licht tot donker haar. Met de natuurlijke tinten versterk je je huidige haarkleur en fris je deze mooi op. Wil je liever iets compleet anders? Ga dan voor de opvallende roze- of blauwtinten. Het kleurmasker geeft niet alleen pure pigmenten af, maar voorziet het haar ook nog eens van intense hydratatie. Het herstelt beschadigd haar en zorgt voor een mooie glans.

haar

Davines This Is An Invisible Serumdavines serum

Kapper Ronald Kampmann is fan, voor natuurlijk krullend haar. Hij vertelt waarom: ‘Toen ik Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum voor de eerste keer gebruikte, was ik er niet gelijk weg van. Een serum is voor mij vaak een olie-achtige substantie. Fijn als finishing touch in mooi geföhnd haar. Je kunt dit product zowel in nat als droog haar aanbrengen maar ik vond het in droog haar aanbrengen juist stroef.

Anti-pluis, zachte glans, mooie krulvorming

Tot ik dit product anders ging gebruiken. In natuurlijk droog haar met krul is dit product heerlijk voedend. Het geeft mooie krulvorming, werkt anti-pluis en heeft een zachte glans. Het is een melkachtig substantie, verrijkt met plantaardige vaseline en Castor olie die het breken van de haarschacht en de vorming van gespleten haarpunten voorkomt.

Dit product maakt het echt waar….

Er zit ook carnaubawas in wat geeft glans geeft en een anti-oxidant is. Verder zit er fytinezuur in wat de haarstructuur beschermt en zware metalen bindt. Dit product belooft een hoop, maar maakt dit ook écht waar.’

Oolaboo Super Foodies Helpful Building Mist

oolaboo building mist

De Oolaboo Super Foodies Helpful Building Mist voor je haar is een combinatie van een styling/setting spray en een lichte conditioner. Hij is geschikt voor alle haartypes.

Wat doet het?

De mist omhult het haar met een thermisch schild. KERA-TEIN™ beschermt het haar tegen warmte-stylers en verzorgt het met een natuurlijk glans en onweerstaanbare definitie. Dit product kan tevens als een thermische active spray worden gebruikt, samen met rollers.

Gebruiksaanwijzing

Schud het flesje goed om de hybride formule te activeren. Spray vervolgens over kleine secties, in nat (of droog) haar, alvorens borstels, rollers of warmte-stylingtools te gebruiken. Bepaal de gewenste hold door één of meerdere lagen over elkaar aan te brengen. Je kunt met deze spray dus ook meer stevigheid maken. Gebruik er wel altijd een warmtestyler bij om de werkzame stoffen in het product te activeren.

Dit product is 100% vrij van siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën.

Korting! Met de code Beautyjournaal10% ontvang je 10% korting op dit fijne product.

Esthecin Haargroeiserum 

Bij alle vormen van haarverlies spelen een aantal dezelfde processen een rol. Daarom is Esthecin is opgebouwd uit een aantal natuurlijke ingrediënten die samen al deze processen die de haargroei belemmeren, kunnen remmen. Dit zijn extracten uit soja, cistanche tubelosa, fulvinezuur, squalene, koolzaad, vetzuren, rozemarijn, gember en zaagpalm.

Liposomale techniek

Deze stoffen bereiken de haarfollikels uitstekend omdat er voor Esthecin een nieuwe liposomale techniek is ontwikkeld op basis van lichaamsgelijke ceramiden. Daarom hoeft Esthecin slechts tweemaal per week op de hoofdhuid te worden aangebracht. De Nederlandse arts Hans van Montfort ontwikkelde het en we hebben inmiddels vele verhalen gehoord van gebruikers die er positief over zijn.

Esthecin….

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook