Aussie, Moroccanoil, Davines, Africa Organics, New Nordic en IVY Hair Care

07:50 - 04:42
luistertijd 07:50 - leestijd 04:42

Deze nieuwe maand starten we met een heleboel nieuwe haarproducten. In dit artikel lees je alles over deze heerlijke haarverzorgingsproducten. Van (droog)shampoo en conditioner tot styling sprays en voedingssupplementen voor het haar. Lees snel verder!

Aussie – Aussie Nourish

aussie nourish

Aussie introduceert haar (her)nieuwde Aussie Nourish collectie, met hennepzaadolie extract uit Australië. Hennepzaadolie is al een A-list ingrediënt in huidverzorging, het heeft een sterk hydraterende en reinigende werking.

Aussie’s eigen boeren plukken iedere oogst duurzaam en met de hand, aan de kusten van de Northern Rivers van Australië. Alleen de rijkste hennepzaden komen zo in jouw flesje terecht. De producten zitten boordevol proteïne, vitamine E, magnesium en omega’s 3 en 6 om ontembare haren te laten stralen.

De lijn bevat een shampoo, een conditioner en een 3 minute miracle treatment (masker). De producten hebben een heerlijke geurige blend van met topnoten van zwarte bessen en groene galbaniumolie, frisse hartnoten van passievrucht, pruim en pioenroos én robuuste noten van amber en ceder.

Shop online

 

Moroccanoil – Blonde Perfecting Purple Shampoo

moroccanoil purple shampoo

Moroccanoil heeft recent haar nieuwe Blonde Perfecting Purple Shampoo gelanceerd. Deze paarse shampoo brengt de beste versie van haarkleur naar boven. De kleur-corrigerende shampoo is vrij van sulfaten en reinigt blond, opgelicht (inclusief brunette) en grijs haar op milde wijze. Violet pigmenten weerleggen tegelijk de gele en oranje ondertonen. Het resultaat? Neutralisatie van een ongewenste haarkleur en kleurherstelling naar de gewenste tint.

De shampoo bevat ArganID™  technologie, met positief geladen microdeeltjes arganolie die aangetrokken worden door de negatief geladen haarwortel. Hierdoor kunnen de krachtige antioxidanten en vitamines van arganolie tot diep in de cortex van het haar doordringen.

Masseer de shampoo door nat haar en laat het 3 tot 5 minuten intrekken. Spoel het daarna goed uit en breng daarna een verzorgende conditioner aan.

Shop hier online

 

Davines – A Single Shampoodavines

De nieuwste ‘A Single Shampoo’ van Davines is hét product dat de waarden van het merk onderstreept en een stap verder is op het pad van duurzaamheid. Door de ontwikkeling van het eerste volledig CO2-neutrale product hebben de laboratoria van Davines de perfecte combinatie van kwaliteit en maximale duurzaamheid gevonden.

Het product is geïnspireerd op zijn eigen formulefilosofie en legt de lat voor duurzaamheid en transparantie hoger. Van verpakking tot de selectie van grondstoffen en duurzaam transport, alles is geïnspireerd op de principes van Sustainable Life Cycle Assissment (SLCA). Het doel met deze shampoo is niet om te verleiden of te verkopen, dat is ook te zien aan het strakke, minimalistische ontwerp. Het is eigenlijk een weerspiegeling van de huidige stand van de techniek.

Deze delicate shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypes. De formule biedt hydratatie en elasticiteit en biedt daarnaast een krachtige reinigings- en conditioneringsvloeistof, met behoud van de kwaliteit en prestaties van een professioneel product.

a single shampoo

100% natuurlijke oorsprong

Uit respect voor het milieu, is de formule 98,2% biologisch afbreekbaar met 95% ingrediënten van natuurlijke afkomst. Voor maximale duurzaamheid en transparantie in communicatie, worden in dit product alleen ingrediënten zonder synthetische elementen als natuurlijk beschouwd. Dat wil zeggen alleen 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze norm verschilt van degene die door andere cosmeticamerken wordt gebruikt om “natuurlijke” producten te definiëren, omdat onze norm veel restrictiever is.

De formule bevat een 100% natuurlijke geur, gemaakt van etherische oliën: romeins alsem, kruidnagel en geranium zorgen voor de topnoot; rozemarijn en lavendel de hartnoot; en patchouli en cederghout de basisnoot. Verder is 100% van de ingrediënten traceerbaar naar het land van herkomst en bevat de shampoo geen toegevoegde kleurstoffen, siliconen en ingrediënten afkomstig van dieren.

Shop hier online

 

Africa Organics Hair Care

De Hair Care lijnen van het Zuid-Afrikaanse merk Africa Organics ontlenen hun kracht aan inheemse gewassen als Baobab, Marula en Mongongo. De drie lijnen voor verschillende haartypen bieden alles wat je nodig hebt voor mooi, gezond en glanzend haar. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke haarverzorging.

africa organics

De natuurlijke ingrediënten komen uit planten en bomen die in het wild worden geoogst. Daardoor bevatten ze hogere concentraties aan werkstoffen dan wanneer ze worden gekweekt. De formules zijn 100% natuurlijk, zijn mild voor haar en hoofdhuid en bevatten geen conserveringsmiddelen. Omdat de shampoo en conditioners geen siliconen en synthetische polymeren bevatten, schuimen zij minder intensief dan je wellicht gewend bent. Het kost ook iets langer om de textuur uit te spoelen, maar het effect op de kwaliteit van het haar en de gezondheid van de hoofdhuid zijn verbluffend. Als we het merk mogen geloven 😉

De Marula lijn is ideaal voor normaal tot vet haar. Heb je droog en beschadigd haar dan ga je het beste voor de Baobob lijn en de Mongongo lijn is voornamelijk geschikt voor gekleurd haar.

Shop hier online

 

New Nordic – Hair Volume

Het Scandinavische New Nordic introduceert een voedingssupplement voor volumineus en gezond haar. Hair Volume heeft een formule die appelextract met procyanidine B2 combineert met biotine, koper en zink. De tabletten voeden de hoofdhuid en haarwortel van binnenuit en dragen zo bij tot de instandhouding van normaal haar. Je neemt één tablet per dag in, tijdens een maaltijd.

new nordic hair volume

Voor mensen die moeite hebben met het slikken van pillen, zijn er nu ook gummies verkrijgbaar voor het behoud van sterk, gezond en dik haar. Procyanidine B2 en paardenstaartextract ondersteunen de haargroei en staan bekend om hun vermogen het haar van binnenuit sterk te houden. Slechts twee gummies per dag volstaan. Ze bevatten geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en zijn vrij van gluten, lactose en soja.

new nordic gummies

Shop hier online

 

IVY Hair Care – Flexibele Spray

De nieuwe alleskunner van IVY Hair Care is de Flexibele Spray. Deze non-aerosol spray is multi-inzetbaar. Zo kun je het gebruiken als föhnlotion voor een medium stevigheid, waarbij de hittebeschermers het haar beschermen tegen de warmte van de föhn en het geheel meteen een mooie glans geeft zonder het te verzwaren. Daarnaast werkt de spray ook goed als haarspray en met dank aan de zachte bloemige geur met een topnoot van bergamot ook direct als haarparfum.

ivy flexibele spray

De spray is gemaakt van de beste natuurlijke grondstoffen (zoveel mogelijk van eigen bodem) en de lege verpakking van de spray kan worden ingeruild voor statiegeld.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook