Stralende handen en nagelriemen!

03:59 - 02:23
luistertijd 03:59 - leestijd 02:23

Mijn handen worden een beetje verwaarloosd.. veel water en weinig crème. Ik hou namelijk niet van vette handen. Inmiddels zijn mijn handen ouder dan welk ander huiddeel van mijn lichaam, dat vind ik zelf wel jammer. Ik smeer vaak de restanten van mijn dag- en nachtcrème uit over mijn handen, maar dit is gewoon te weinig. Misschien vind ik vandaag wel de ideale handverzorging voor mij! Ik test de OPI Pro Spa Skincare Gloves.

opi gloves

De verpakking opent heel eenvoudig. In de verpakking zit één paar handschoenen, de maat is erg groot. One size fits all zou ik zeggen. 😉 Ik had eigenlijk verwacht dat de hele boel bij het eruit halen van het masker nat zou worden, maar dat is absoluut niet het geval. Erg prettig!

Shop hier online

 

opi gloves

De handschoen zelf is niet doorlaatbaar. Ik kan nergens ontdekken van welk materiaal het is gemaakt. De binnenkant is bedekt met een soort vlies en is doordrenkt met een serum. De handschoen heeft ter hoogte van de pols een groene band. Het was even zoeken waar en hoe ik de handschoen moest sluiten maar na een klein onderzoek werd het vrij duidelijk.

opi

Eenmaal aan voelt het nattig, maar zeker niet onaangenaam, aan. Zelf heb ik niet beide handen tegelijk gedaan omdat ik het niet praktisch vind, maar dat zou wel makkelijk kunne. De handschoen geeft je genoeg tastzin. De vingertoppen kunnen er eenvoudig af door de geperforeerde rand, dit is handig wanneer je je nagels bijvoorbeeld tussendoor zou willen lakken. Dat is een leuk detail. Vergeet alleen niet eerst je nagels goed te ontvetten omdat deze natuurlijk eerst door het serum in de handschoen zijn gegaan.

Shop hier online

 

 

gloves

Na 15 minuten trek ik de handschoen uit en voelt de hand doorweekt en plakkerig. Ik masseer het resterend serum in de huid van de handrug. Ik kan het toch niet laten om mijn palm te wassen. Mijn huid ziet er wel echt prachtig ziet, ook de nagelriemen zien er veel gezonder uit. De huidtint is levendiger, glanst mooi en de huid is goed gehydrateerd.

De huid blijft wel langere tijd plakkerig aanvoelen. Wellicht is het prettiger om dit in de avond te doen, voor mij althans. Ik ben aangenaam verrast door het snelle en mooie resultaat. Ik denk ook dat wanneer je dit 2 – 3x per week doet, de handen mooi blijven. Dit zal ik echter nog moeten ondervinden.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook