Een beauty boost voor je handen!

07:45 - 04:39
luistertijd 07:45 - leestijd 04:39

Mandy test OPI Pro Spa handverzorging

OPI introduceerde onlangs een skin care lijn speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van handen en voeten. Voor de ontwikkeling van deze productlijn is OPI een samenwerking aangegaan met dermatoloog Dr. Zena Gabriel. Door haar skin care kennis te combineren met OPI’s jarenlange manicure en pedicure ervaring hebben ze een lijn weten te creëren die garant staat voor hoge kwaliteit, perfect resultaat en ultieme klantbeleving.

Onze nieuwe tester, schoonheidsspecialiste en succesvol fotomodel Mandy Glasbergen test de producten van OPI Pro Spa voor je uit.

Power claim

97% van de gebruikers heeft het gevoel dat de huid zichtbaar zachter, egaler en gladder was na slechts 1x gebruik.

Dat klinkt veelbelovend. Ik ben benieuwd, kom maar op! Ik heb voor deze review 6 producten ontvangen in een leuke groene cadeauverpakking:

Ik krijgt meteen zin om te smeren!

Altijd handcrème bij de hand

Ik heb vrij droge handen, vooral in de winter. Zelf heb ik standaard handcrème in mijn handtas, op mijn nachtkastje en in de auto liggen. Dus ik hoop dat ik nu iets gevonden heb wat echt hydratatie geeft aan mijn huid en waardoor ik weer mooie zachte handen krijg. Deze producten van OPI zijn ervoor om de huid intensief te voeden en te beschermen, dus dat moet goed komen!

Nagelstyliste Esther Kalkman gaf al eerder handverzorgingstips voor winterhanden. Lees het artikel hier.

Een week testen

Ik heb de producten een week getest om te zien wat ze doen. Stuk voor stuk ruiken de producten echt heerlijk, dus het is alleen al een feestje om te smeren.

OPI Pro Spa doet echter nog veel meer dan alleen heerlijk ruiken. Leuk om te weten is ook dat de formules uit de allerbeste gezichtsverzorgende ingrediënten en technologieën worden gehaald. Deze worden toegepast in producten met dezelfde goede eigenschappen voor je handen en je voeten.

Ingrediënten in OPI Pro Spa

Bovengenoemde ingrediënten geven tevens een heerlijke en weldadige geur aan de producten. Bekijk ook het volgende filmpje:

Micro Exfoliating Hand Polish

Vandaag verwen ik mezelf met een heerlijke manicure! Ik begin met de Micro Exfoliating Hand Polish, 2 minuten smeren. Het maakt de huid egaler en zachter.

De peeling is zeer fijn van structuur. De zachte microkristallen polijsten de ruwe droge huid op milde wijze. Mijn handen voelen erna al heerlijk zacht aan. Echt een beauty boost, die ik zeker drie keer in de week gebruik!

Protective Hand, Nail & Cuticle Cream

Dan gebruik ik de Protective Hand, Nail & Cuticle Cream, deze multi-tasking high performance crème hydrateert en beschermt de huid en nagelriemen, laat deze stralen en voedt de nagels. De crème voelt heerlijk zacht aan op de huid en trekt na iets langer smeren ook goed in.

Het product zorgt voor langdurige hydratatie. Het bevat Prosina, dat is bewerkte keratine, wat makkelijk in de huid en nagelplaat doordringt en deze verstevigt. Rijk aan proteïnen en helpt de conditie van de nagel te verbeteren.

Moisture Whip Massage Cream

Mijn nagelriemen duw ik wat op en haal wat velletjes aan de zijkant van mijn nagels weg. Vervolgens geef ik mijn handen een massage met de Moisture Whip Massage Cream.

Dit is een vrij dikke gladde crème en ik masseer daarom mijn handen net zolang tot de crème volledig is opgenomen door mijn huid.

Nail & Cuticle Oil

Nu mijn handen heerlijk zacht en relaxed aanvoelen, gebruik ik de Nail & Cuticle Oil op mijn nagelriemen, dit product hydrateert en beschermt. Je hebt echt maar weinig nodig van dit product, op elke nagel een kleine druppel. Het wordt snel opgenomen door mijn huid.

Het voedt en verstevigt. De olie bevat Kukui notenolie, dit beschermt tegen UV stralen, is rijk aan Vitamine A en E, met een hoog gehalte aan vetzuren, dat vochtverlies voorkomt. Ook bevat dit product Druivenpitolie en Zonnebloemolie, veel toegepast in anti-aging producten.

Protective Hand Serum

Voor extra bescherming van mijn handen gebruik ik het Protective Hand Serum.

Dit serum voelt heerlijk zacht aan, laat je handen stralen en smeert goed uit. Het helpt tekenen van veroudering bestrijden.

Advanced Callus Softening Gel

De Advanced Callus Softening Gel heb ik op een ander moment gebruikt. Want ik wilde deze gel graag 5 minuutjes laten intrekken als een soort masker. Dit is overigens een product voor je voeten, niet voor je handen. Het richt zich op het zachter maken van eelt (callus), zoals de naam al aangeeft.

Tip van Mandy: Smeer je voeten in met de gel, doe boterhamzakjes om je voeten (eventueel sokken er overheen) en daarna 5 minuten laten intrekken. Geniet van dit moment, doe een relaxed muziekje aan en na 5 minuten is de gel ingetrokken en heb je heerlijke zachte voeten!

Het product kalmeert de geïrriteerde huid, werkt ultravoedend, hydrateert, verzacht, is antibacterieel, beschermt de huid en bestrijdt vrije radicalen. Dit had ik net extra nodig voor mijn voeten, zeker in de winter.

In het volgende filmpje wordt uitgelegd hoe je jezelf een heerlijke manicure geeft met de OPI Pro Spa producten.

Conclusie

Na een week deze producten te hebben gebruikt zijn mijn handen zeker opgeknapt: ze voelen zachter, gladder en meer gehydrateerd aan. Dus ik blijf doorgaan met smeren! Mijn favoriet is de Micro Exfoliating Hand Polish, meteen daarna voelen je handen zachter aan.

De producten zijn niet goedkoop, maar het is wat mij betreft de investering zeker waard. Je hebt maar weinig nodig, dus je doet vrij lang met deze salonwaardige producten. OPI Pro Spa is niet alleen goed voor mensen met droge handen, maar ook als je je huid wilt voeden en verzorgen. Je handen gebruik je de hele dag door, dus ze verdienen een goede verzorging!

Kortom: Geef jouw handen ook een beauty boost! Maak wat tijd vrij voor jezelf, geniet van je verwenmoment. Door de heerlijke geuren voelt het echt als een Spa in je eigen huis.

Vind een OPI verkooppunt

 

Lees ook