Rituals, Charlotte Tilbury, The Wet Brush, Dermalogica, Elizabeth Arden, Mesauda, Comfort Zone, LOOKX

08:45 - 05:15
luistertijd 08:45 - leestijd 05:15

Het einde van het jaar is in zicht en dat is ook te zien aan de favoriete producten van het BeautyJournaal testpanel deze maand. We zijn al helemaal in de feestsfeer en hebben weer een aantal mooie producten ontdekt die in november groot favoriet zijn geworden. Lees maar!

Beauty liefhebber Dian: Rituals The Ritual of Tsuru Collectie

Onlangs ontving ik een aantal producten uit de ‘The Ritual of Tsuru’ collectie van Rituals en oh wat ben ik fan! In het meest recente nieuw in de winkels artikel kon je al kort iets lezen over deze feestelijke collectie.

rituals

Deze limited edition collectie is verpakt in warm rood met gouden accenten en een tekening van een Japanse kraanvogel. Het vormt echt een chique kerstcadeautje voor onder de boom.

Ik heb de Foaming Shower Gel, de Shower Oil en de Delicate Glow Body Cream ontvangen. De geur die centraal staat in deze collectie is kuro matsu, dat is de Japanse den. Het ruikt heerlijk winters met een vleugje frisheid!

rituals

De texturen van de producten zijn ook verrassend. De Foaming Shower Gel is goud van kleur en verandert in een luchtig wit schuim. De Shower Oil is heel dun maar voelt niet vet of plakkerig aan op de huid en de Body Cream is juist weer dik en rijk van textuur. Samen vormen de producten een luxe huidverzorgingsroutine voor onder én na de douche. Mijn huid voelt goed gevoed en zacht aan, maar ruikt bovenal heerlijk. Wat mij betreft het ultieme kerstcadeau!

texturen

Shop hier online

 

Huidtherapeute Judith: Charlotte Tilbury Adventkalender

Dit keer geen favoriet van afgelopen maand maar wel eentje die hoog op mijn wishlist staat (om te geven en ontvangen)! Er is niets leuker dan elke dag een vakje open te mogen maken en daar een klein cadeautje in te vinden. Ik heb het natuurlijk over de adventkalender.

adventkalender

De adventsperiode zijn de 24 dagen in aanloop naar kerst. De kalenders lijken steeds populairder te worden want dit jaar zie ik meer adventkalenders dan ooit. Van grote luxueuze beautymerken tot een kalender die je zelf kunt vullen voor een ander (leuk idee Hema!). Als ik mocht kiezen, zou ik voor deze goed gevulde kalender van Charlotte Tilbury gaan, een combinatie van fullsize en travelsize producten met huidverzorging én make-up.

Shop hier online

 

Make-up artist Lydia: The Wet Brush

Ik gebruik al jaren de borstels van The Wet Brush, zowel in mijn werk als haar- en make-up artist als privé. Ik kan niet meer zonder. The Wet Brush is voor mij de beste borstel die met gemak klitten uit nat, maar ook droog haar kan halen. Ook ideaal voor als ik met kinderen werk!

the wet brush

Sinds kort is er een verbeterde pro-versie. Het zelfde principe alleen ligt deze wat beter in de hand. Daarnaast is de borstel verkrijgbaar in veel leuke prints en kleuren, voor iedereen zit er wel iets leuks tussen.

De WetBrush is uniek door de IntelliFlex™ borstelharen die ultra dun, flexibel en stevig genoeg zijn om zelfs de heftigste klitten te ontklitten. De uiteinden van de borstelharen zijn voorzien van speciale SofTips™ die de hoofdhuid licht masseren tijdens het borstelen. Daarmee wordt de doorbloeding van de hoofdhuid gestimuleerd wat helpt haaruitval te voorkomen. Deze borstel is geschikt voor de meest gevoelige hoofdhuid en is te gebruiken op dik, dun, krullend of stijl haar. Ook perfect te gebruiken bij extensions en pruiken!

Shop hier online

 

Model Mandy: Dermalogica Sheer Tint SPF20dermalogica

Zoals je al eerder op BeautyJournaal kon lezen heb ik een aantal peelings gehad bij The Peeling Company in combinatie met producten van Dermalogica. Uit dit bezoekje is dan ook mijn nieuwe maandfavoriet ontstaan. Dit keer werd de Dermalogica Sheer Tint met SPF20 mijn favoriete dagcrème.

Het is een natuurlijk getinte moisturizer, waardoor mijn huid wat egaler oogt. Het biedt bescherming tegen schadelijke UV-stralen met SPF20. Ik gebruik de dagcrème altijd in de ochtend na het reinigen van mijn huid. Het verbetert mijn huidstructuur, hydrateert mijn huid en ik heb minder zichtbare droogtelijntjes. Het product bevat parelpoeder, hyaluronzuur en walnoot-extract.

Een leuk cadeau voor de kerstdagen 😉.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Patricia: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant

elizabeth arden

De maand november stond bij mij in het teken van droogte. De droge lippen kreeg ik maar niet weg gesmeerd. Uit mijn parfumerie verleden herinnerde ik me de Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant, we liepen er toen al mee weg.

Het leuke aan dit product is dat het inzetbaar is voor vele doeleinden; denk aan kleine huidirritaties, droge en gesprongen lippen en voor droge plekjes. Binnen no-time waren mijn lippen weer zacht en de velletjes verdwenen.

Visagisten gebruiken de Eight Hour Cream ook om highlights te creëren op b.v. de jukbeenderen, want het geeft een hele mooie glans. Nog een leuke tip is dat je het kan gebruiken om je wenkbrauwen in vorm te houden. Kortom een must-have!

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Karmelita: Mesauda Milano Matte Lipstick

Van lipstick kan je gewoon niet genoeg hebben. Deze van Mesauda Milano is mijn nieuwste ontdekking. Een prachtige matte dekkende lippenstift. Ik koos altijd voor een transparante lipstick maar deze matte variant heeft wel mijn hart gestolen.

mesauda

De lipstick heeft een licht crèmige textuur waardoor de kleur makkelijk aangebracht kan worden met onmiddellijke dekking. De lippen drogen niet uit, houden lang de prachtige dekkende kleur en (niet geheel onbelangrijk) geven niet af. Er zijn maar liefst 18 kleuren, ik heb gekozen voor de Runway (605) kleur.

Shop hier online

 

BeautyJournaal uitgever Monique: Comfort Zone Foot Balm

Ik ben maar heel moeilijk van mijn Eucerin UreaRepair Plus voetcrème af te krijgen, maar het is toch gelukt! Comfort Zone Foot Balm overstijgt mijn stoutste verwachtingen. Het houdt mijn immer droge hielhuid echt zacht, heel, en comfortabel.

comfort zone

Het geheim is een hoge concentratie omega 3- en 6 vetten uit Neem olie en iets wat men Sacha Inchi noemt. Verder ook panthenol, glycerine, olie uit Castorzaad, uit pruimenpit en amandel, er zit squalane in. 95,99% van de stoffen is van natuurlijke oorsprong in deze heerlijke crème, die overigens ook je handen een nuttige dienst verleent hoor!

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Su: LOOkX Mascara Boost+lookx

Helaas ben ik zelf niet gezegend met lang en volle wimpers. Daarnaast zijn mijn eigen wimpers na jaren van wimperextentions minder sterk dan voorheen. Naast het dagelijkse wimperserum om mijn eigen wimpers te ondersteunen, sterker en weer voller te maken, gebruik ik ook een mascara waar een verzorgend booster complex in verwerkt zit.

De LOOkX mascara boost+ zorgt dus niet alleen dat mijn wimpers voller en langer ogen, maar ondersteunen en stimuleren ook de groei van mijn wimpers. Daarnaast klontert het niet en met het borsteltje brengt het de mascara makkelijk en egaal aan. Een ideaal cadeautje straks onder de kerstboom!

Shop hier online

 

Lees ook