Medik8 oprichter Elliot Isaacs maakte zijn fantastische formules ook klaar voor de mannenhuid!

07:26 - 04:27
luistertijd 07:26 - leestijd 04:27

Mannen die huidverzorgingsproducten gebruiken zijn al heel normaal, en gelukkig maar, want huid = huid en elke huid heeft wat extra’s nodig om mooi te blijven. Medik8 oprichter Elliot Isaacs verbaasde zich er al langer over dat er nauwelijks aandacht is voor de mannenhuid en hij besloot dat zijn fantastische huidverbeteringsformules ook voor hen beschikbaar moesten komen. Voila: de Mens Kits!

medik8 men

Huid is huid

Natuurlijk, de mannelijke huid heeft een aantal fysiologische verschillen, waaronder: grotere talgproductie, dikkere epidermis en meer gezichtsbeharing. Maar, dit zijn slechts interessante feiten en doen niets af aan de voordelen van CSA-wetenschap. CSA is de basis voor elke Medik8 huidroutine; ongeacht identificatie. Dat is de reden waarom het geheim van een jonger uitziende, mooie huid voor ons allemaal hetzelfde is: vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A ’s nachts.

Shop hier online

 

CSA medik8

De eenvoudig te volgen CSA-filosofie bevat alles wat je nodig hebt om vroegtijdige huidveroudering in de loop van de tijd zichtbaar te verminderen.

Voor de beginner in huidverbetering, óf de man met tijdsdruk is de Men CSA Philosophy Kit Essential Edition zeer geschikt. Zoek je naar de eenvoudigste routine om CSA precies maar snel in je ochtend- en avondroutine in te passen? Met slechts 2 crèmes en een reiniger is deze kit de snelste manier om te starten met de Medik8 CSA-filosofie.

Voor de meer gevorderden biedt het merk de Men CSA Philosophy Kit met daarin full-size producten. Of probeer eerst de miniformaten in de Medik8 Men CSA Kit Discovery Edition, hiermee start je gemakkelijk de CSA-reis.

medik8 men

 

Shop hier online

 

Elliot Isaacs – oprichter van Medik8:

Elliot Isaacs

‘Als man was ik altijd verbaasd over hoe slecht er voor de mannen werd gezorgd in de huidverbeteringsbranche – hoewel het natuurlijk geen verrassing is dat vrouwen -als de belangrijkste consumenten- de technologie bestuurden. Nu meer mannen serieus worden over de gezondheid van de huid en huidveroudering, vinden we dat ze het beste verdienen en niet een verwaterde versie. Voor mij is CSA de basis voor een goede huidgezondheid voor iedereen. Mannen, vrouwen, iedereen. Welkom bij de Medik8-familie, welkom bij Beautiful Skin for Life!’

Veel op vrouwen gerichte merken hebben een ‘voor mannen’ assortiment gemaakt met iets andere formules of hebben zelfs exact dezelfde formule genomen en in een meer mannelijke verpakking gestopt. Medik8 wil volledig transparant zijn met ons ‘voor mannen’-aanbod. CSA is geschikt voor iedereen. Punt. Het ‘For Men’-assortiment bevat dezelfde formuleringen als de producten uit het reguliere assortiment, alleen verpakt in een meer mannelijke verpakking met specifiek advies over de verzorging van de mannenhuid.

Het is de ultieme missie en passie van Medik8: ‘Iedereen verdient een Beautiful Skin for Life’ en daarvoor is de CSA-filosofie nodig.

Wat houdt Medik8’s CSA-filosofie in?

Medik8 gelooft dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A ’s nachts.

csa medik8

Vitamine C

Vitamine C van Medik8 is goed geformuleerd en gestabiliseerd. Het biedt belangrijke antioxidantbescherming, het stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment. Hierdoor ontstaat een gladdere en meer heldere huid. Breng ’s ochtends vitamine C aan voor bescherming gedurende de hele dag tegen invloeden van buitenaf die huidveroudering kunnen veroorzaken.

Shop hier online

 

Zonbescherming

Naar schatting wordt 80% van huidveroudering veroorzaakt door de zon. Helaas komt deze vorm van huidschade niet alleen voor als het zonnig is. Als het licht is, betekent dit dat de zonnestralen je nog kunnen bereiken. Zelfs op een bewolkte dag is er nog steeds ongeveer 50% UV-straling die je huid bereikt. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is van erg groot belang voor een jeugdige huidteint. De zonbeschermers van Medik8 voelen niet plakkerig en vettig aan.

Vitamine A

Als de experts in vitamine A (ook bekend als retinol), heeft Medik8 een breed assortiment aan nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl u slaapt. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Het heeft tal van voordelen voor de huid, waaronder het versnellen van celvernieuwing en het verminderen van talgproductie. Vitamine A moet worden gestabiliseerd voor de meest effectieve werking. Indien vitamine A gecontroleerd in de huid wordt afgegeven, is maximale werkzaamheid gegarandeerd en wordt eventuele irritatie geminimaliseerd.

Shop hier online

 

Drie speciale sets voor hem

CSA Philosophy Kit Discovery Edition

medik8

Als je de CSA-filosofie voor het eerst wilt uitproberen, dan is Medik8 for Men CSA Philosophy Kit Discovery Edition hiervoor geschikt. De volgende producten zitten in deze kit:

Vitamine C: C-Tetra
Zonbescherming: Advanced Day Total Protect (SPF 30)
Vitamine A: Retinol 3TR Intense

Deze kit bevat alles wat je nodig hebt voor een gezonde, stralende teint in fijn mini-formaat ‘ontdekkingsedities’.

Shop hier online

 

CSA Philosophy Kit

medik8

Deze kit is een geweldige manier om aan de anti-ageing filosofie van Medik8 te beginnen en zichtbare resultaten te zien. CSA Philosophy Kit bevat full-size formaten van Medik8’s best verkopende, medium-sterkte serums:

Reiniger: Surface Radiance Cleanse
Vitamine C: C-Tetra
Zonbescherming: Advanced Day Total Protect (SPF 30)
Vitamine A: Retinol 3TR Intense

De huid wordt zichtbaar hersteld en prachtig vernieuwd. Daarnaast wordt de huid voorbereid om later naar serums met hogere sterkte te gaan.

Shop hier online

 

CSA Philosophy Kit Essential Edition

medik8

Voor de meest simpele CSA-routine maar met zichtbare resultaten, is de CSA Philosophy Kit Essential Edition dé kit! Deze kit bevat twee crèmes en een reinigers:

Reiniger: Surface Radiance Cleanse
Vitamine C + zonbeschermer: Daily Radiance Vitamin C (SPF 30)
Vitamine A: Night Ritual Vitamin A

Lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd en de huid voelt zacht en soepel aan.

Shop hier online

 

Lees ook