Gladmakend en egaliserend

04:46 - 02:52
luistertijd 04:46 - leestijd 02:52

Het is een hele mond vol, de naam van dit nieuwe oogserum van Medik8. Het serum is gebaseerd op de r-Retinoate technologie van het merk. Een hybride van retinol en retinoinezuur, dat acht keer krachtiger is dan ‘gewoon’ retinol, maar tegelijkertijd veel minder irritatie geeft dan traditionele vormen van retinol. Ook is het molecuul zeer fotostabiel (dus niet gevoelig voor licht), waardoor je het ook overdag kunt gebruiken.

Shop hier online

 

medik8

Hydrateren, gladmaken, egaliseren

De formule van het oogserum is heerlijk luchtig en versmelt snel met je huid. Het serum zit boordevol werkzame stoffen zoals glycerine en hyaluronzuur voor hydratatie bij droogtelijntjes, vitamine E voor anti-oxidante bescherming tegen UV-straling en vervuiling, cafeïne om donkere kringen aan te pakken en hesperidin om wallen te verminderen.

r-retinoate

Dit zijn dan ook meteen de claims! Medik8 belooft daarbij dat je binnen vier weken al de eerste resultaten ziet, en ze verbetert tot twaalf weken daarna. Geduld is dus een schone zaak bij dit oogserum. Maar eigenlijk geldt dat voor alle skincare. Er bestaat geen quick fix uit een potje, omdat je huid gemiddeld genomen zo’n vier weken nodig heeft om te vernieuwen voordat de resultaten zichtbaar worden.

Shop hier online

 

medik8

Onze testers Corine, Lydia, Patricia en Hans namen de proef op de som.

Gedurende de eerste vier weken waren onze testers al heel tevreden over het gebruiksgemak in de handige flacon, en de zuinigheid van het product. Je hebt maar een klein beetje nodig voor de gehele oogomtrek inclusief het bovenooglid.

Corine had van ons allemaal de meeste droogtelijntjes en die zag ze in de eerste vier weken ook al wat ‘ontkreukelen’. Ze omschreef haar huid als meer elastisch, soepeler. Het gehoopte effect op wallen en kringen bleef in die eerste periode nog uit bij ons team. Dus we gingen door!

medik8 corine

Na een week of acht  beginnen er toch mooie veranderingen zichtbaar te worden. Corine meldt dat haar oogcontour nog gladder is geworden, waardoor expressielijntjes minder zichtbaar zijn.

Shop hier online

 

Hans had een hang-up met zijn vochtwallen en hoopte dat deze minder zouden worden. Aanvankelijk was het vooral stille hoop en eigenlijk nog steeds toen hij zijn man na acht weken nafoto’s liet maken. Tot zijn grote verbazing zag hij op de foto’s voor het eerst een goed verschil tussen voor- en na. Er was wel degelijk wat gebeurd!

medik8 hans

De ooghuid was niet alleen gladder en zachter geworden, zijn oogwallen met vocht waren wel degelijk iets geslonken! Hij vertelt: ‘ Ik zag het niet van dag tot dag, maar als je dan met een tussenpoos van vijf weken kijkt, kan ik beamen dat het serum effect heeft. Ik ga vrolijk door!’

Shop hier online

 

Make-upartist Lydia le Loux moest het overlijden van een dierbare vriendin nog te boven komen, en had veel gehuild. Ze zei: ‘Dit wordt niets, sorry. We hadden er alle begrip voor.

medik8 lydia

En toch stuurt ze op een dag haar foto’s door en vertelt ze: ‘De oogcontour is inderdaad rustiger geworden. De grove lijntjes zijn zachter. Er is minder vochtophoping. Ik ben er oprecht blij mee.’

Shop hier online

 

Tot slot vertelt schoonheidsspecialiste Patricia dat ze aangenaam verrast is dat een toch zo krachtig derivaat geen huidproblemen bij haar heeft opgeleverd in twee maanden. Ook kan ze verheugd vertellen dat de claims voor haar zijn uitgekomen. De huid onder haar ogen oogt egaler en gladder. De plooitjes lijken minder diep.

medik8 patricia

Ze vindt het mooie resultaten!

Shop hier online

 

 

Lees ook