Zichtbaar verfrist en verzacht!

04:18 - 02:34
luistertijd 04:18 - leestijd 02:34

Omdat Doctor Eckstein dit jaar 70 jaar bestaat heeft het Duitse huidverzorgingsmerk iets speciaals ontwikkeld: een onwijs hydraterend oogproduct, bij wijze van uitbreiding van de Ultimate Supreme lijn, gericht op de rijpere huid. Monique testte eerder al producten uit deze lijn.

ultimate supreme

In dit artikel vertellen we je alles over dit nieuwe product, de Ultimate Supreme Hyaluron Eye Roll-on. Spoiler alert… het is een must-have voor de decembermaand. Eigenlijk voor iedere maand van het jaar.

Ultra-moisturizing gel voor de kwetsbare oogcontour

Hyaluron Eye Roll-on is een ultra-moisturizing gel die de kwetsbare huid rondom de ogen zichtbaar verfrist en verzacht. De formule verstevigt de oogcontour en helpt om fijne lijntjes, donkere kringen en vochtophopingen snel en effectief tegen te gaan.

Shop Doctor Eckstein producten hier online

 

doctor eckstein

 

De verpakking is al een lust voor het oog

Hyaluron Eye Roll-on komt in een schitterend doosje, dat zeker niet misstaat als geschenkverpakking. Dus zet ‘m alvast op je verlanglijstje voor de feestdagen. Leuk om te geven of te krijgen!

eye roll on

In het doosje zit niet alleen Hyaluron Eye Roll-on zelf, maar ook een chique en zilverkleurige etui om het product in mee te nemen. Binnenin deze etui met magneetsluiting zit een handig spiegeltje. Mocht je Hyaluron Eye Roll-on nou leeg zijn, dan kan je deze etui ook uitstekend een tweede leven geven als lippenstiftetui, want dat past namelijk perfect.

Slimme applicator geeft een verkoelend effect

De stainless steel applicator van de Hyaluron Eye Roll-on geeft een verkoelend effect. Lekker verkwikkend in de ochtend, op vermoeide en gezwollen ogen. De zeer lichte en watervlugge olie-vrije gel wordt razendsnel door je huid opgenomen en is bovendien ideaal als make-up basis. Je oogmake-up pakt beter na het aanbrengen van Hyaluron Eye Roll-on en blijft de hele dag onberispelijk zitten.

applicator

Tip van Doctor Eckstein: Je kunt Hyaluron Eye Roll-on ook gebruiken om rimpels rond de mond te verzachten.

Doctor Eckstein is bio-cosmetiek

Dat betekent in dit geval niet per se biologisch, maar bedacht vanuit het perspectief van ‘leven = bio’. Doctor Eckstein maakt volop gebruik van plantaardige oliën, bio-peptiden, moderne transportsystemen om werkzame stoffen nog beter in de bovenste huidlagen te krijgen, natuurlijke vitaminen, en bewezen huidverzachtende stoffen. Ook in het allernieuwste oogproduct.

Shop Doctor Eckstein producten hier online

 

Hyaluron Eye Roll-on bevat zes actieve ingrediënten:

Leestip: Monique interviewde de kleindochter van Doctor Eckstein en sprak met haar over het merk, de visie op werkstoffen en natuurlijke schoonheid. Lees het interview hier nogmaals.

doctor eckstein

Hero actieve ingrediënten

Hero 1: Hyaluronzuur

Hyaluronzuur zit van nature al in je lichaam. Het bevindt zich bijvoorbeeld in je gewrichten, in je ogen en bindweefsel. In het bindweefsel werkt het intern om grote hoeveelheden water te binden voor een soepele en stevige huid.

In cosmetica werkt hyaluronzuur op dezelfde manier – alleen dan extern – door een hydraterende film over dj huid te creëren. Huidcellen absorberen hierdoor het vocht en zetten uit. Het resultaat: fijne lijntjes en rimpeltjes worden gladder en je huid oogt jeugdiger.

Doctor Eckstein gebruikt hyaluronzuur met een hoog molecuulgewicht in Hyaluron Eye Roll-on. In tegenstelling tot laagmoleculair hyaluronzuur, heeft hoogmoleculair hyaluronzuur de optimale gelvormende eigenschappen om rimpels te voorkomen en de huid te beschermen tegen omgevingsinvloeden.

doctor eckstein

Hero 2: Glycyrrhizinezuur

Glycyrrhizinezuur is afkomstig uit zoethout. Door zijn ontstekingsremmende eigenschappen is het een veelgebruikt ingrediënt in medicinale zalven. Doctor Eckstein gebruikt het in Hyaluron Eye Roll-on als een ideale behandeling van wallen onder de ogen, vanwege het kalmerende en normaliserende effect.

Shop Doctor Eckstein producten hier online

 

Lees ook