Wat een uitstekende inzichten over hoe dit krachtige poeder je huid helpt

06:24 - 03:50
luistertijd 06:24 - leestijd 03:50

Twintig jaar geleden leerden schoonheidsspecialistes en huidexperts op de basisopleiding hoe ze de huid vanaf de buitenkant kunnen behandelen. Over voeding werd niet gesproken. Er was nauwelijks onderzoek voor handen over huid en voeding. Men zag wel dat de behandelingen niet altijd het beoogde effect hadden, maar de gedachte was dat de behandeling niet werkte.

Inmiddels weten we allemaal beter. Ook van binnenuit moet er iets gebeuren om de huid in betere conditie te krijgen, en het effect van een huidbehandeling zo optimaal mogelijk te krijgen. Cellis biedt een bijzonder antwoord.

cellics

Tot diep in de huidlagen

Iets zomaar op de huid leggen, heeft geen zin. De huid heeft een krachtige beschermingslaag om te voorkomen dat ziekmakende elementen binnendringen. De huid heeft prikkels nodig, om werkzame stoffen beter door te laten en de celfuncties te verbeteren. Hiervoor is tegenwoordig prachtige apparatuur. Van radiofrequentie, lichtfrequentie, led-licht tot stroomschokjes.

Ook is er inzicht gekomen dat je tekorten in de huid moet aanvullen. Zo ontstond ook onze Cellics huidsuppletie lijn, waarmee je met slechts maar één schepje van ons poederproduct tot diep in de huidlagen doordringt en alles kan opnemen wat de huid nodig heeft.

Waarom van buitenaf niet voldoende is

De bovenste huidlaag heeft een grove structuur, waardoor vaak niet alles wordt opgenomen. Dit is maar goed ook, want hiermee houdt de huid allerlei schadelijke stoffen buiten. Wil je de buitenste en zichtbare huidlaag mooi houden, dan moet je tot diep in de lederhuid en het onderhuids bindweefsel doordringen, en de opperhuid van binnenuit voeden.

cellics

Orale inname middels een poeder

Hoe je de binnenste huidlagen dan het beste voedt? Door middel van orale inname van voedingsstoffen. Bijvoorkeur met een poeder. Dit vergemakkelijkt de opname in de cellen, die het naar de huidlagen brengen. Poeder heeft ook geen extra vulstoffen nodig, zoals een pil. Dat scheelt weer.

Aanvulling op dagelijkse nutriënten-behoefte

We merkten ook dat onze suppletie echt werkt als aanvulling op de dagelijkse nutriënten-behoefte. Zo hebben we aangetoond dat Cellics werkt op de kwaliteitsverbetering van de huid, maar de voedingsstoffen doen je hele lichaam goed.

Hoe we weten dat onze suppletie echt werkt?

Met aantoonbare resultaten. Lees maar verder…..

Een kijkje in de huid

We ontwikkelden een scanapparaat waarmee je een kijkje neemt in de huid. Je ziet in één oogopslag wat de conditie van de huidbarrière is, wat de intensiteit van de lederhuid is en je kunt het collageen in de lederhuid en in het onderhuids bindweefsel meten (belangrijk voor een mooie huid).

Door de scan weet je of de huid klaar is voor behandelen, of dat eerst de basis nog goed moet worden opgebouwd. Een huis zonder een goede fundering blijft ook niet overeind staan, toch?

Om het principe van fundering duidelijk te krijgen, laten we je iets zien.

cellics

Wat aging doet

Dit is wat veroudering doet. Je ziet bij moeder erg veel zwart, wat betekent dat ze een ‘lege’ huid heeft. In haar lederhuid en het onderhuids bindweefsel heeft moeder niets om op te bouwen/behandelen. Dit kan komen door de overgang, hormonale wisselingen hebben een grote invloed, of door darmproblemen of een slechte voeding.

Een volle huid voor een succesvolle behandeling

Simpelweg maak je vanaf je 30e nou eenmaal ook minder collageen aan (belangrijk voor een stevige huid). Om succesvol te behandelen moet moeder eerst een mooie volle huid krijgen, net als de dochter. De huid van de dochter is klaar voor behandelingen en daar zullen de crèmes op de opperhuid ook zijn effect hebben.

Wat ook mogelijk is, met inzicht en de juiste verzorging, is het volgende:

cellics

Een lege huid door stress

Hier zie je dat de moeder aan een mooie volle huid bouwt en dochter een lege huid heeft. Als gevolg van dat de dochter slecht voor haarzelf zorgde. Dochter had veel stress van haar net nieuwe baan, ze rookte, dronk veel en at ongezond. Daarbij bewoog ze ook niet. Hier is werk aan de winkel, want ga je de dochter met een lege huid als deze behandelen of besmeren dan zal dit niet het gewenste effect hebben.

cellics

En dat maakt de huidsuppletie van Cellics mogelijk. Daarnaast spelen er, zoals je in het voorbeeld zag, nog tal van andere externe factoren mee. Waar je zelf ook wat voor moet doen. Cellics geeft je de energie en ondersteuning om dit aan te pakken.

De oplossing voor iedere huid

cell first

Met onze compacte lijn van 4 hebben wij voor iedere huid een oplossing willen bieden:

  1. Cell Elixer (rebuild = herbouwen): Hét ultieme anti-aging booster. Werkt met o.a. collageen, phytoceramides en hyaluronzuur op volumeverlies en opkomende rimpels, maar doet daarna nog veel meer goeds. Met maar liefst 27 cell- en skinboosters gaat het het verlies aan natuurlijke bouwstenen in het hele lichaam tegen.
  2. Cell First (protect = beschermen):Een multivitamine en antioxidantenboost in één. Met de multivitamine werk je aan een optimale vitaliteit en energie en de antioxidantenboost voedt de cellen om preventief te werken aan anti-aging (door niet onnodig collageen te verliezen) en opkomende huid (of lichamelijke) problemen.
  3. Cell Pure (detox = ontgiften):Een krachtige detox die werkt bij serieuze (huid)problemen. O.a. tegen een onrustige huid met acne, eczeem of rosacea. Zeer hoog gedoseerd om de cellen in het lichaam goed te reinigen. Cell Pure is ook geschikt als je last hebt van vocht in je benen, stijve gewrichten, ontstekingen of gevoelige darmen.
  4. Cell Omega (shine = stralen): Deze zeer zuivere visolie (met een totoxwaarde lager dan 5, dit betekent dat het een extreem zuivere vorm is) is een geweldige basisondersteuning die het verouderingsproces vertraagt door het ondersteunen van allerlei lichaamsprocessen.

cellelixir

Veel huidproblemen zijn afkomstig van problemen binnenin. Bewust eten en bewust leven dragen bij aan een optimale vitaliteit en het feit dat je niet goed voor jezelf zorgt is het begin van ziektebeelden, waarvan de huid sluitpost is.

Lees ook