Ideaal voor de onzuivere huid die roodheden en pigmentvlekken vertoont

02:30 - 01:30
luistertijd 02:30 - leestijd 01:30

Dit prachtige nieuwe serum van Medik8 bevat selectieve peptiden die je huid zacht maken en zorgen voor een prachtige lichtweerkaatsing, zodat je een stralende gloed krijgt. Ideaal voor huiden die roodheid vertonen, acne-gevoelig zijn, en bij een vlekkerige teint door stress. Je teint wordt egaler, een ideale make-upbasis!

clarity peptides

The glass skin

De Koreaanse trend ‘glazen huid’ is gebaseerd op een kristalheldere en bijna doorschijnende huidteint, met een helderheid die niet zozeer gaat over perfecte make-up maar meer over het omarmen van de natuurlijke huid.

Shop hier online

 

10% niacinamide!

Medik8 heeft nu een huid perfectionerende peptide ontwikkeld die 10% niacinamide en crystalide™ bevat. Deze ingrediënten helpen tegen huidoneffenheden (waaronder roodheid en vlekkerigheid, bijvoorbeeld ook als gevolg van acnè), versterken de huidbarrière en maken de teint egaler en helderder. Ook pigmentophopingen worden afgeremd.

medik8

Een heldere oplossing voor een gestreste huid; de uitstraling wordt hersteld voor een stralende gloed.clarity peptides

‘Next-generation’ crystalide peptide bevordert de natuurlijke reflectie van de huid. Het richt zich op het natuurlijke eiwit a-crystallin, dat verantwoordelijk is voor het minimaliseren van vuil uit huidcellen dat een doffe huidteint kan veroorzaken.

Perfecte make-upbasis

In combinatie met het zacht polijsten van de huid, maakt crystalide peptide de huid glad en zacht en laat een prachtige, heldere en ultra-zachte huidteint achter. De perfecte basis voor make-up.

Shop hier online

 

Hyaluronzuur en zink – bijzondere combinatie

De zachte, verlichte gloed wordt gemaximaliseerd door de stimulatie van collageen dankzij ultrahydraterend hyaluronzuur, terwijl zink PCA de bacteriën die acne veroorzaken, aanpakt voor een egale, zuivere huid.

medik8

Multifunctioneel inzetbaar

Clarity Peptides is een multifunctioneel serum dat geschikt is voor alle huidtypen en alle huidproblemen. Het kan in combinatie met ieder ander product van Medik8 worden toegepast.

Shop hier online

 

Lees ook