Met Babor, NuFace, Microskin en gezond oud worden

04:45 - 02:51
luistertijd 04:45 - leestijd 02:51

Er zijn van die weken dat het heel rustig is en ik alle tijd kan geven aan het managen van dit prachtige nieuwsportal, dat ik al tien jaar met jullie deel. Maar afgelopen week was het weer lekker druk met events buiten de deur. Leuke events, ervaringen en mooie gesprekken. Ik deel ze met je;-)

Babor spa institute in Amsterdam

babor opening amsterdam

Donderdagavond was ik te gast bij de opening van de unieke flagshipstore van Babor in Amsterdam. Ik zeg met nadruk uniek omdat Babor een beautybelevenis heeft neergezet binnen een modewinkel: die van Laundry Industries, aan de Sint Luciensteeg in de Amsterdamse binnenstad. Een drie verdiepingen tellend pand, waar je bij binnenkomst meteen in de mix van mode en beauty wordt ondergedompeld: op de begane grond en op de eerste verdieping. Met mooie presentaties van de beroemde Babor producten zoals de schitterende ampullenreeks.

Op de derde verdieping zijn drie heel mooie salons ingericht, waar schoonheidsspecialisten heerlijk jouw huid kunnen verzorgen.

 

Quick fix voor wallen, kringen en je bovenlip

Ik ben al jaren groot fan van NuFace beautytools. Ik heb de Trinity Pro heel lang regulier gebruikt. Het werkt gewoon, die microstroom. Na elke behandeling zie je er blossoming uit alsof je een facial hebt gehad. Dat effect houdt ook uren aan, dus als je dat elke dag doet….voila! Heerlijk dat er nu ook een handzame ‘pen’ is gekomen waarmee je het oog- en mondgebied kan behandelen. Opladen kan eenvoudig met een usb snoertje, zelfs achter je laptop!

Vrijdagochtend kreeg ik alle ins en outs over deze quick fix, en ik ben hem de volgende dag voordat ik een film moest maken, meteen gaan gebruiken. Heerlijk. Ik laat hem standaard op mijn bank liggen, zodat ik tijdens verloren tv-momentjes even kan ‘nu-facen’;-)

 

Zo wordt je wellicht al honderdvijftien jaar oud

Foto rechts onder: Lisette de Jong, Eric Claassen, Heidi Klijsen

Vrijdag ik ook een lunchinterview met drie inspirerende mensen die een ontzettend leuk en gefundeerd boek hebben geschreven hoe je gezonder oud kan worden. Het kan! Sterker nog, de jongere generatie zou al weleens makkelijk honderdvijftien jaar oud kunnen worden.

Zeker als je de mooie tips op volgt van immunoloog prof. Eric Claassen die alles weet van je darmwerking en probiotica in drankjes en gezonde voeding, en van journalisten Heidi Klijsen en Lisette de Jong die samen met Claassen verhalen optekenden van hun reizen over wereld waarbij mensen bezocht werden die uitzonderlijk oud worden. Het grote geheim zit hem in voeding, maar ook in het sociale, en spirituele. Verbondenheid met anderen. Daar blijf je gelukkiger bij, en dat geeft weer een kettingreactie aan positieve impulsen voor je gezondheid. Binnenkort volgt het interview op BeautyJournaal!

Shop het boek hier online.

 

De must-have camouflage voor je ergste pigmentvlekken, roodheid, littekens……noem maar op

microskin

vlnr: Lucy Faddoul van MicroSkin Engeland, cameraman Jack Fahfoui, distributeur Nadia Lankhuijzen van Beaupharma

Gisteren maakte ik een video met MicroSkin. Een prachtig product waarmee je storende, zichtbare huidoneffenheden langdurig kan camoufleren. Als een tweede huidje, want de camouflage sluit niet af, maar houdt zeker drie dagen goed op je huid! Ik heb erg grote pigmentverstoringen in mijn hals en was erg benieuwd hoe dit werkt. Na het aanbrengen met airbrush was ik al super happy. Uren later geeft het nog steeds niet af, blijft het mooi, ultradun camouflage geven. Mijn huid blijft egaal eruit zien. Binnenkort de video! En ik houd de komende dagen bij hoe het gaat;-) Lees hier meer over Microskin.

 

Als je tijd voor jezelf nodig hebt….in gesprek met Linda de Ruiter, hypnosetherapeute

linda de ruiter

 

Eerder in de week had ik nog een interview met hypnose therapeute Linda de Ruiter. Hypnose is een fantastische (en door zorgverzekeraars erkende) methodiek om weer even tot je zelf te komen als het leven te druk, te chaotisch is geworden. In trance kun je weer ontspannen, luisteren naar je innerlijke stem en inzichten krijgen. Binnenkort verschijnt ook dit interview op BeautyJournaal. Stay tuned!

PS: ik heb een hele mooie antieke bank te koop! Heb jij interesse, echt even kijken;-)

 

 

Lees ook