Meer over de Cellics Skin Health Company verdiepingsmodules

04:44 - 02:50
luistertijd 04:44 - leestijd 02:50

Dat ‘van binnenuit’ werken net zo effectief is als ‘van buitenaf’ – daar zijn inmiddels velen van overtuigd. Het een versterkt het ander. Maar waarom is dat eigenlijk?

Verdiepingsmodules

De huid is sluitpost. Veel huidproblemen zijn afkomstig van problemen binnenin. Los je deze aan de binnenkant niet op, dan blijven de huidproblemen aan de buitenkant ook bestaan. Om hier deskundig in te kunnen adviseren, ontwikkelde Cellics Skin Health Company verdiepingsmodules die je ook aan die binnenkant inzicht geven. Start? Dit najaar.

Problemen van binnenin

“Veel problemen die zich voordoen op de huid, zijn afkomstig van problemen binnenin. De huid is slechts sluitpost, zeggen schoonheidsspecialistes en beautyonderneemsters Isabel van der Sman en Suzan Oerlemans. “Je kunt nog zoveel behandelen en de duurste crèmes smeren, maar als het van binnen niet goed zit, kun je niet waarmaken wat je aan je klant belooft.” Inzicht in de inwendige problemen met een uitwerking op de huid en hoe je die van binnenuit kunt oplossen, krijg je vanaf dit najaar bij Cellics. De verdiepingsmodules zijn bedoeld voor depositairs van Cellics Health Nutrition.

Isabel van der Sman (L) en Suzan Oerlemans (R)

Hormonale disbalans

Isabel: “Als je niet goed voor jezelf zorgt, betekent dat vaak het begin van ziektebeelden. We starten in de 3-daagse cursus dan ook met inzicht in deze ziektebeelden, regelmatig de oorzaak van veel huidproblemen. Hoe herken je ze en wat zijn de gevolgen hiervan? Dat inzicht bieden we samen met een deskundig orthomoleculair therapeut.”

Wat zijn de onderwerpen die aan bod komen? Suzan: “Denk aan zaken als hormonale disbalans, overgang, een overactief immuunsysteem, stress en laaggradige ontstekingen. Gevolg hiervan zijn huidproblemen als een slappe en droge huid met rimpels, maar ook ontstekingen als acne, rosacea, psoriasis en eczeem. Wist je dat huidproblemen op bepaalde gebieden van het gezicht vaak ook afkomstig zijn van inwendige problemen?”

Goede voeding

Een goede vitaliteit start bij de basis: een goede voeding, zegt Isabel. “Maar welke voeding is goed? En wat is nou waar van al die voedingshypes? Wij helpen je op weg naar hét perfecte intakegesprek, waarin ook die binnenkant wordt meegenomen.”

Een stralende en gezonde buitenkant

De cursus sluit af met een deskundige vitaliteitscoach, aldus Suzan. “Hoe beweeg en leef je bewust?” Een belangrijke aanvulling op goede voeding zijn ook de juiste supplementen, om optimaal vitaal te zijn, zegt ze. “We weten allemaal hoe moeilijk het is om met groenten, vlees en fruit anno nu de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. In de cursus leer je jouw cliënten daarvan te overtuigen, met als uiteindelijk doel een stralende en gezonde buitenkant.”

Vitaliteitsexpert

Na de cursus ben je ‘Vitaliteitsexpert’, aldus Isabel. “Je kan advies geven voor een gezonde binnenkant, om ervoor te zorgen dat je echt resultaten behaalt met behandelingen en verzorging aan de buitenkant. Is dat niet wat je voor je cliënten wil? Hiermee heb je alle handvatten om zelf – al of niet online – aan de slag te gaan en de kennis eenvoudig met je team te delen”, vertelt ze. “Verder delen we ook volop huidweetjes en skinfood-tips op onze blog en social media-kanalen.”

Over Cellics

De lijn Health Nutrition van Cellics die speciaal voor de binnenkant (met een focus op de huid) is ontwikkeld, bestaat uit vier producten: Cell Elixer, Cell First, Cell Omega en Cell Pure. Je mengt een schepje van het poederproduct in de ochtend in een smoothie, sapje of water. “Vergeet al die verschillende potten en tientallen pillen, met Cellics heb je alles in een voor de binnenkant”, aldus Suzan en Isabel. In een vorig artikel namen Suzan en Isabel ons al eens mee in de compacte lijn van 4, maar om de compacte lijn nog iets beter uit te leggen hebben hebben zij de ‘Circle of Cellics’ ontwikkeld. Waarin duidelijk wordt welke belangrijke stofjes je lichaam en de huid waarvoor nodig heeft:

circle of cellics

En natuurlijk komen deze stofjes terug in de producten van Cellics. Ga je aan de slag met Cellics? Dan heeft Cellics een advieskaart. Aan de hand van een aantal slimme vragen komt een score uit de advieskaart en deze laat zien welk product van de circle je nodig hebt. Met attributen als de advieskaart en de verdiepingstrainingen is Cellics constant bezig om voorop te lopen, Cellics is constant in ontwikkeling.

 

Lees ook