Jil Sander, VISCODERM, Dermaviduals, Morphe, Beurer

10:16 - 06:10
luistertijd 10:16 - leestijd 06:10

Een nieuwe maand = nieuwe favorieten! Ook juni is weer voorbij gevlogen en natuurlijk heeft het BeautyJournaal testpanel weer een aantal nieuwe, favoriete producten ontdekt. In dit artikel lees je er alles over.

Corine: Beurer digital TENS/EMS

De naam van mijn maandfavoriet klinkt vrij technisch en eigenlijk is het dat ook. Een favoriet op het snijvlak van beauty en gezondheid, maar o zo favoriet afgelopen maand. Beurer digital TENS/EMS werkt met elektrische stimulatie door middel van zelfklevende elektroden die je op je lichaam plakt. Hiermee worden lichaamseigen impulsen nagebootst die door je huid worden doorgestuurd naar je zenuw- en spiervezels. Mocht het nog iets te technisch voor je zijn, bekijk dan ook het filmpje:

Ik ging voor de bijl tijdens een lange vlucht op de terugweg van de Malediven. Stramme benen, zere onderrug… en voila… daar stond de Beurer opeens in het tax free magazine in de stoelzak van de vliegtuigstoel voor me. Hij moest en zou er komen, uiteraard. Meestal zijn dit soort impulsaankopen weggegooid geld, maar van mijn nieuwe Beurer digital TENS/EMS heb ik geen minuut spijt gehad.

Je kunt hem gebruiken voor pijnverlichting, spierontspanning of juist spiertraining. Zelfs een massage van je rug en nek behoort tot de mogelijkheden. Het handige menu sluist je zo door de 64 voorgeprogrammeerde standen, die je daarna ook nog eens kunt finetunen naar je eigen wensen. Kortweg: een apparaat dat altijd wel van pas komt bij allerlei ongemakken. Afgelopen maand en alle maanden daarna.

Shop hier online

 

Model Mandy: Whitestrips

Ik gebruikte de Whitestrips laatst op mijn tanden, samen met mijn vriendin, als beautymomentje de ochtend voor haar bruiloft. Je laat het een uur intrekken, daarna waren mijn tanden direct een stuk witter! Zelfs mensen uit mijn omgeving viel het meteen op.

Een erg leuk product om te gebruiken voordat je een event hebt, voordat op je op vakantie gaat of als je een feestje hebt. Daarna blijven de tanden ook mooi wit, tenminste bij mij wel. Opzich waren mijn tanden al vrij wit, ik drink geen koffie en ook amper alcohol. Je kan de strips als kuur gebruiken of gewoon los, zoals ik heb gedaan. Op onderstaande foto zie je het resultaat na een dag!

Shop hier al jouw producten voor witte tanden online

 

Huidtherapeute Judith: Jil Sander Sun Delight

Wist jij dat het niet zo verstandig is om met parfum op je huid de zon in te gaan? Geuren bevatten vaak alcoholen en het stofje fuccomarine. Wanneer deze ingrediënten in aanraking komen met UV licht kunnen deze een pigmentreactie in de huid veroorzaken. De welbekende geur Sun van Jil Sander heeft sinds 2006(!) deze heerlijke Delight variant. Beiden zijn speciaal ontwikkeld om zonder problemen te kunnen dragen in de zomermaanden.

Sun Delight is een warme, bloemige, zwoele geur en past mij beter dan de frisse originele Sun variant. De topnoten zijn passievrucht, bergamot en reseda. De geur ruikt in het begin vrij zwaar. Wat later ruik je de zoetige vanille en bloemige plumeria. Tevens bevat deze geur noten van pure chocolade met in de basislaag muskus, hout en ceder.

Psstt… deze eau de toilette is bijna altijd ergens wel in de aanbieding dus speur eventjes waar je deze het beste kunt kopen.

Shop het parfum hier online

 

Make-up artist Lydia: VISCODERM Photoprotection

De VISCODERM® Photoprotection 50+ is een verzachtende crème geschikt voor dagelijks gebruik. Het product is specifiek aanbevolen voor de blootstelling aan zonlicht en bevat SPF 50+. Geschikt voor de bescherming tegen UVA en UVB straling!

Je brengt het product twee tot drie keer per dag aan vóór blootstelling aan de zon. Je masseert de crème zachtjes in totdat deze volledig is opgenomen door de huid. Het heeft een hele fijne zachte textuur, is makkelijk te verdelen en wordt snel opgenomen in de huid. De crème is niet vet, glimt niet en geeft geen witte waas. Het heeft ook totaal geen sterke geur, wat ik soms heel naar vind aan zonnebrand creme. Mijn huid voelt ook zeker gehydrateerd en verzorgd. Normaal ben ik geneigd eerst een verzorgende crème op te brengen alvorens een SPF. Maar dit is echt twee in één!

Aangezien ik een paar pigmentvlekjes heb ben ik wel op mijn hoede. Gelukkig worden de vlekjes niet donkerder en krijg ik toch een beetje een gezonde teint. Ik vermijd de zon sowieso op het midden van de dag, dan loop ik met een breed gerande hoed op.

De crème is ook prima te gebruiken onder foundation. Dat is fijn, kan ik hem ook op modellen gebruiken tijdens een photoshoot in de zon. Ik vind dit een hele fijne verzorgende, hydraterende SPF crème.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Karmelita: Dermaviduals Deodorant Cream

Ik ben geen fan van deodorant, zeker niet de spuitbussen met hun chemische neus-prikkelende geuren, veel liever gebruik ik de kristallen. Zo eens in de zoveel tijd werkt mijn vertrouwde deodorant niet en dan wissel ik het kristal af met een vloeibare deodorant.

Per toeval kwam ik Dermaviduals tegen, een cosmeticamerk voor de huid, zowel gezicht als lichaam. De eerste keer gebruik is wat vreemd omdat de deodorant qua geur veel weg heeft van tandpasta, eenmaal op de huid ruikt dit veel minder sterk naar menthol dan je zou denken. De oksels blijven de hele dag fris en worden zelfs niet een klein beetje vochtig, wat ik persoonlijk met ons nieuwe tropische weer een hele geruststelling vind. De deodorant is een luchtige crème die heel makkelijk uitsmeert, geen vlekken geeft in je kleding en bovendien de huid verzorgt met shea butter en sqaulaan en ceramide NP. Ben je allergisch voor geurstoffen let dan op, 5 verschillende etherische olieën worden toegepast, daarnaast wordt er aluminium chlorohydrate toegepast.

Contacteer Dermaviduals

 

Schoonheiddspecialiste Patricia: Browtycoon Brow Pencil

Al jaren gebruik ik make-up voor mijn wenkbrauwen, van een potlood tot poeder en van een pomade tot een gekleurde wenkbrauwgel. Nu kwam ik uit bij de Browtycoon Brow Pencil, een brow pencil met een ultra dun stiftje die je gemakkelijk omhoog draait. Aan de andere kan zit een borsteltje om de haartjes te kammen.

Het fijne aan het dunne stiftje is dat je heel natuurlijk haartjes tussen de wenkbrauwen bij kan tekenen en gemakkelijk de wenkbrauwen strak kan omlijnen. Het enige jammere is dat hij vrij snel op gaat zeker als je hem iedere dag gebruikt. Snel een nieuwe bestellen want ik kan niet meer zonder!

Shop hier online

 

Make-up liefhebber Dian: Morphe Continuous Setting Mist

Met het warme weer van afgelopen maand doe ik het liefst zo min mogelijk make-up op. Wanneer ik toch besluit voor een full-face te gaan wil ik natuurlijk wel dat alle make-up mooi op zijn plaats blijft zitten. Sinds een tijdje maak ik gebruik van de Morphe Continuous Setting Mist, een setting spray in de vorm van een haarlak spuitbus.

Deze setting spray zorgt voor een hele gelijkmatige applicatie. De spray wordt fijn over het gezicht verdeelt en geeft mijn make-up een mooie finish. De setting spray laat geen glimmend laagje achter, maar is ook niet matte. Het zorgt ervoor dat mijn make-up de hele dag mooi blijft zitten, zelfs in de hitte. Ik gebruik de spray ook weleens op een van mijn kwasten om hiermee mijn highlighter vochtig aan te brengen, dit zorgt voor een intenser effect.

Shop hier online

 

BeautyJournaal uitgever Monique: Decleor Green Mandarine Sunkissed cream en Aromassence

Ja, er zit heus een wortelextract (beta-caroteen) in om je teint die sunkissed kleur te geven, maar het is geen zelfbruiner. Je wast het er gewoon weer van af. Het is een heerlijke hybride creme en make-up in een. Je huid krijgt er een glow van. Voor extra verzorging zit er naast een blend van essentiele olien van citrus ook natuurlijk hyaluronzuur in. Het is geschikt voor alle huidtypen en huidkleuren. Fijn als je een dag make-uploos maar wel met frisse gloed de deur uit wilt gaan.

Het bijpassende serum bevat 100% natuurlijke stoffen, een blend van citrus olien. Het ruikt niet alleen superlekker, het geeft je huid een heerlijke voedende basisverzorging. Je teint frist op, de hydratatielevels verhogen. Drie druppels is al voldoende. Onder je dag- of nachtverzorging of als stand alone product.

Decleor is zooooo lekker!

Vind hier een verkooppunt in de buurt

 

Lees ook