Benefit, BECCA, Charlotte Tilbury, GOSH

07:00 - 04:12
luistertijd 07:00 - leestijd 04:12

Deze maand waren er weer een heleboel nieuwe make-up lanceringen. In dit artikel delen wij de nieuwste producten van diverse merken. Dit keer staat het artikel geheel in het teken van lip- en oogmake-up. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Douglas Collection Lipsticks

Douglas lanceerde onlangs haar nieuwste Douglas Collection Lipsticks. De lipsticks zijn onderverdeeld in vier categorieën met allemaal een andere finish. Je kunt kiezen uit een satin, matte, glanzende of longlasting ‘tattoo’ finish.

Shop hier online

 

Mad Matte Lipsticks

De Douglas Mad Matte Lipsticks hebben een fluweelzachte textuur waarmee een prachtige matte look kunt creëren. De lipsticks zijn verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren.

Vibrant Satin Lipstick

Voor een extreem comfortabele en elegante look kies je voor de nieuwste Vibrant Satin Lipsticks. Deze variant is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren en geven je lippen een luxe satijnen finish.

Shop hier online

 

Smart Shine Lipstick

Je lippen laten stralen doe je met de Smart Shine Lipsticks. De formule van deze lipsticks zorgt ervoor dat jouw lippen uren gehydrateerd blijven en geven tevens een mooie glans. De Smart Shine Lipsticks zijn verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren.

Tattoo Forever Liquid Lipsticks

De Tattoo Forever Liquid Lipsticks zijn vloeibare lipsticks waarmee je ongestoord chocolade kunt eten, koffie kunt drinken en kunt kussen. De liquid lipsticks geven veel kleur aan de lippen een bieden een langdurige, perfecte tattoo look als resultaat. Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.

Shop hier online

 

Charlotte  Tilbury – The Icons Collection

Make-up artist Charlotte Tilbury gelooft erin dat het dragen van make-up een zelfverzekerd gevoel meegeeft. De wereld reageert op een positieve manier op je aura en je voelt je op en top.

Shop hier online

 

Met de nieuwste ‘The Icons’ collectie wilt Charlotte ervoor zorgen dat iedereen zijn star-kracht kan opladen en een heuse icoon kan worden. De collectie bestaat uit het Icon Palette en de Latex Love Lipglosses.

Het Icon Palette is een oogschaduwpalette bestaande uit 12 intens gepigmenteerde kleuren  waarmee je vier verschillende looks kunt maken.

De kleuren zijn geschikt voor iedere gelegenheid en zijn geïnspireerd op  de spotlights, rocksterren en dansers waar Charlotte mee heeft gefeest op Ibiza. De metallic tinten glijden als satijn over de ogen, lippen en wangen en kunnen zowel nat als droog worden aangebracht.

Shop hier online

 

De Latex Love Lipglosses zijn intens gepigmenteerd en omhullen je lippen in een glossy  glans. Een zachte, hoogglanzende en pure kleur geven je lippen een zijdezachte  glans dankzij de romige formule. Er zijn zes verschillende kleuren die variëren van rood en roze tot peachy koraal.

BECCA – Ultimate Lipstick Love & Ultimate Lip Definer

BECCA komt uit met twee heerlijke nieuwe lipproducten. De Ultimate Lipstick Love collectie bestaat uit 30 satijnen lipsticks met hydraterende ingrediënten voor een vlekkeloze applicatie en een comfortabel gevoel.

De intens gepigmenteerde lipsticks zijn verrijkt met hyaluronzuur ter hydratatie en avocado- en olijfolie voor de zachte comfortabele finish. De lipsticks zijn gesorteerd op ondertoon. Wanneer je je ondertoon weet, weet je dus ook precies welke kleuren perfect bij je passen!

Shop hier online

 

De Ultimate Lip Definer komt in 18 verschillende kleuren. Deze waterproof lipliners zijn ideaal te combineren met de nieuwste lipsticks maar kunnen ook op zichzelf gedragen worden.

De roze, rode en neutrale kleuren geven extra definitie aan de lippen. Je kunt ze er zelfs optisch groter mee laten lijken. De toegevoegde Jojoba-olie zorgt voor een extra creamy formule waardoor de lipliners heel soepel over je lippen glijden. De lipliners zijn tevens voorzien van een ingebouwde puntenslijper.

Shop hier online

 

GOSH Metal Eyes

GOSH lanceert de Metal Eyes. Dit is een serie van vijf verschillende oogpotloden met een metallic finish. Met deze oogpotloden kun je zowel een flinterdunne wing als een extreem dikke lijn zetten. De zijdezachte en romige textuur zorgt voor een fijne en soepele applicatie. Het lijntje zou zelfs tot wel 24 uur lang moeten blijven zitten zonder te plooien of vervagen.

De Metal Eyes zijn verkrijgbaar in een zwarte, zilveren, bronzen, blauwe en bruine variant.

Shop hier online

 

Benefit Cosmetics – nieuwe kleuren!

Wellicht ben je al bekend met de Precisely, My Brow Pencil en de Goof Proof Brow Pencil van Benefit. Goed nieuws voor alle liefhebbers want deze twee collecties worden uitgebreid met vier nieuwe kleuren! Van neutraal blond tot warm bruin en zelfs grijs, voor iedere haarkleur is er nu een matchend wenkbrauwpotlood.

Shop hier online

 

De nieuwste kleuren zijn nummer 2,5 neutral blonde, nummer 2,75 warm auburn, nummer 3,75 warm medium brown en tot slot de kleur grey.

 

Lees ook