shop Iconic Elements Anti-aging cream. Clean beauty! Krachtpatser! Met het natuurlijke gouden duo vit C en E, en ferulazuur (een plantaardig antioxidant). Bekijken De afgelopen weken heb ik uitgebreid de tijd gehad om deze nieuwe antizonnebrandproducten uitgebreid te testen. Allemaal voor het gezicht, met filters van 15 tot en met 50, en sommigen met een […]

06:21 - 03:48
luistertijd 06:21 - leestijd 03:48

De afgelopen weken heb ik uitgebreid de tijd gehad om deze nieuwe antizonnebrandproducten uitgebreid te testen. Allemaal voor het gezicht, met filters van 15 tot en met 50, en sommigen met een exclusieve claim zoals puur mineraal samengesteld tot pigmentvlek-reducerend.

Alpha-H Essential Skin Perfecting Moisturiser spf 15

Alpha-H is een kwalitatief maar ook heel betaalbaar huidverbeterend merk uit Australie. We besteden al enkele jaren aandacht aan de producten die distributeur Caroline den Hollander in Nederland op de markt zet. In 2016 ontmoetten we Michelle Doherty in Amsterdam, een geweldige ontmoeting!

Deze nieuwste zon- en dagbescherming met spf15 speelt in op de nieuwste inzichten om ook te beschermen tegen blauw licht en luchtvervuiling, biedt uitstekende hydratatie en is ook een heel goede primer onder je make-up.

Er zitten zonnefilters in als Octocrylene en Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzon/Parsol 1789).

Lees hier alles over deze nieuwe crème op BeautyJournaal.

Wat ik ervan vind:

Het is een superfijne dagverzorging, die eigenlijk niet eens een make-upje eroverheen nodig heeft. Je huid wordt al geegaliseerd, krijgt een mooie zachte glow en blijft inderdaad de hele dag goed gevoed. Het product voelt niet vet aan en geeft ook geen vervelende glans op de huid, die plakkerig kan worden.

Omdat ik de spf 15 wel wil halen, smeer ik hem dikker op en herhaal ik hem over de dag heen wel weer, als ik veel buiten ben. Daarnaast vind ik het een uitstekend product om mee te stapelen, dus er bijvoorbeeld nog een mineraal gezichtspoeder overheen te leggen. Een aanrader als hybride gezichtsproduct voor de dag!

Shop hier online

 

Australian Gold Botanical Sunscreen face spf 50 Mineral Lotion non-greasy

Australian Gold ken ik al sinds de jaren 90 en ik vond het een goed idee om weer eens een product onder de loep te nemen: de minerale dagverzorging. Ik ben fan van minerale zonfilters omdat ze het minst irriterend zijn en erg langdurig werken op de huid.

Wat ik ervan vind:

De micro-mineralen geven geen witte gloed op de huid en dat is dankzij een heel licht, bijna onopvallend tintje. Het meest bijzondere van dit product is dat het zo matterend is en dat ook de hele dag zo blijft. Heerlijk, als je dat wenst. Fijn ook voor de vettere huid. Zweet- en waterproof, en ook geschikt voor kinderen.

Ik vind het een heel mooi product als je geen make-up op wilt maar toch graag je huid geegaliseerd ziet. Ik houd hiervan.

Gebruikte mineralen zijn zink oxide en titanium dioxide.

Shop hier online

 

 

Eucerin Anti-pigment dagcreme spf 30

Ik ben al vele jaren fan van Eucerin, en met mij vele vrouwen, ook uit ons eigen testteam. Lees hier maar eens reviews.

We hebben ook al eens met veel plezier de anti-pigmentlijn Even Brighter van Eucerin getest en ik kan me herinneren dat ik zag dat mijn pigmentvlekken in de zomer stabiel bleven, absoluut niet donkerder werden en dat was erg fijn.

Inmiddels heeft Eucerin deze lijn volledig vernieuwd met een nog krachtiger pigmentverminderende stof.  Er zijn vier producten die de gepatenteerde werkzame stof Thiamidol bevatten. Volgens Eucerin kun je binnen twee weken al de eerste pigmentverminderende werking zien. Je mag dit product maximaal vier keer per dag smeren.

Wat ik ervan vind:

Ik ben blij dat Eucerin haar eerder succesvolle concept verbeterd heeft. De dagcreme voelt heerlijk aan op de huid, voedt haar goed en geeft een mooie zachte glow, met een licht rozige ondertoon,waardoor er extra frisheid ontstaat.

Ik heb de pigmentvermindering nog niet kunnen waarnemen in het gebied waarvan ik hoop dat het minder wordt: de enorme pigmentvlek in mijn hals. Wellicht is deze te sterk, maar ik ga trouw door. Ook met de nachtverzorging.

Shop hier online

 

Alhydran Spf30

Ik ben fan van de Alhydran gezichtscrème. Het is een hele zachte creme die heerlijk aanvoelt als je huid wat gevoeliger is of droog. Je wordt uitstekend gehydrateerd en soepel gehouden, de hele dag lang.

Zonder vettigheid. Het wordt een littekencreme genoemd, maar ik vind het een prachtige allemans vriend. Er zit een zeer hoogwaardig vervaardigde hoeveelheid Aloë Vera in.

Zo aangenaam vind ik de spf 30 crème voor het gezicht ook. Ook in dit product staat Aloë Vera als eerste werkzame stof genoemd. Het is net zoals alle Alhydran producten parabeen- en parfumvrij. Het is een uitstekend merk voor huiden die zijn aangedaan door irritaties.

Er zitten zonnefilters in als zink oxide, Octocrylene en Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzon/Parsol 1789).

Wat ik ervan vind:

Dit product is net zo fijn smeerbaar als de zg. littekencrème, en geeft een zelfde prettig huidgevoel. Het is wel iets vetter dan de andere producten die ik hier getest heb, en het geeft ook meer glans aan de huid.

Ik heb dit product na een uur nog eens bijgesmeerd omdat ik het gevoel had dat mijn huid warm werd en roder, in de zon. Dat kan natuurlijk aan de situatie van de dag liggen of dat ik toch het gevoel had iets meer dekking nodig te hebben door de intensiteit van de zon (zonkracht vier). Die zonkracht was er de andere dagen ook overigens, maar het was deze dag wel iets warmer.

Het is een fijne compacte tube die makkelijk in je handtas mee kan. Shop hier direct online!

Lees ook