Bio-Oil, Olaz, KORA Organics, Paula’s Choice

04:58 - 02:59
luistertijd 04:58 - leestijd 02:59

Nieuwe maand, nieuwe producten! Ook deze maand zijn er weer een aantal nieuwe huidverzorgingsproducten gelanceerd. In dit artikel delen wij alle in & outs over de producten en lees je waar je ze kunt shoppen.

Bio-Oil Droge Huid Gel

Voor de behandeling van littekens en huidstriemen is Bio-Oil al 30 jaar het aangewezen product, en nu is er een innovatie: de Droge Huid Gel. De droge huid is misschien wel de grootste onvervulde behoefte in huidverzorging noemen.

Twee vormen van hydratie in-een

Bio-Oil mede-eigenaar David Letschert ontdekte door onderzoek dat je in een olie een hoger percentage werkzame stoffen kan verwerken dan in een crème op waterbasis. De Bio-Oil Droge Huid Gel is dan ook het eerste product dat occlusiviteit (vochtvasthoudende eigenschappen) en humectanten (vochtaantrekkende eigenschappen) op de meest optimale manier combineert.

Waarom water vervangen is door olie

Het product bestaat voor 97% uit actieve ingrediënten en slechts voor 3% uit water. Het water is noodzakelijk om  de natuurlijke bevochtigingsmiddelen te activeren in de formule.

Verder bestaat de Droge Huid Gel voor 50% uit de beroemde Bio-Oil, aangevuld met 37% andere oliën en sheabutter. De oliën dekken de huid af zodat er geen vocht uit de huid kan ontsnappen. Ook zitten er zoveel mogelijk natuurlijke bevochtigingsmiddelen zoals Urea, Lactic Acid en Sodium PCA, omdat deze een grote rol spelen bij het gehydrateerd houden van de huid.

Shop hier online

 

Olaz Whip

Olaz Whip is een verzorgingscrème die licht en luchtig aanvoelt en die  tegelijkertijd veel gewicht in de strijd tegen huidveroudering gooit. Lekker voor de Millenial girls dus, die geen vettigheid op hun huidjes willen, maar wel de beste bescherming.

Er is gebruik gemaakt van een zg. Active Rush Technology waardoor de crème heel licht op de huid aanvoelt en super snel intrekt. De technologie stelt de producten uit deze lijn in staat om 1000 keer hun gewicht in hydratatie en actieve ingrediënten op te slaan een razendsnel vrij te geven.

Er is de Regenerist Whip Hydraterende Crème met een Amino-Peptide Complex, ook verkrijgbaar met een spf 30, en er is de de Total Effects Whip Hydraterende Crème met niacinamide en de vitamines C  & E . Dit is de meest voedende crème.

Shop hier online

 

KORA Organics

Nieuw bij Douglas is het huidverzorgingsmerk KORA Organics, van Victoria’s Secret Angel Miranda Kerr.

Ze wilde cosmeticagebruiksters graag een gezonder alternatief bieden voor hetgeen er allemaal op de markt is.

Miranda heeft producten laten ontwikkelen die stoffen bevatten met een natuurlijke geneeskrachtige en beschermende werking, zoals noni-extract, rozenbottelolie, duindoornolie en groene thee. Allemaal biologisch gecertificeerd.

Een greep uit de producten  

De Noni Glow Face Oil is een rijke, krachtige olie voor zowel het gezicht als de hals, met noni-extract, rozenbottelolie, granaatappelolie en duindoorn voor het verzachten, voeden en verhelderen van de huid.

De Gentle Cleanser is een zeepvrije reinigingscrème met biologische nonifruit-, kamille- en calendulaextracten en avocado-olie. Verzacht en kalmeert de huid.

De Balancing Rose Mist is een verzorgende, voedende en hydraterende gezichtsmist met beschermde antioxidanten voor de huid. Rozenwater, geraniumolie en hibiscus-en noni-extract.

De Hydrating Moisturizer is een creamy, dagelijkse moisturizer die de doffe of droge huid intens hydrateert, met een combinatie van gecertificeerd biologische rozenbottel- en macadamianootolie en nonifruit- en dropextract.

Shop hier online

 

Paula’s Choice 10% Azelaic Acid Booster

De 10% Azelaic Acid Booster bevat een krachtige combinatie van azelaïnezuur, salicylzuur en plantextracten die de huid op verschillende manieren kan helpen. Deze booster vervaagt pigmentvlekje die zijn ontstaan door schade van de zon. Kalmerende eigenschappen brengen een rode huid tot rust met als resultaat een stralende, egale huid.

Tot slot gaat de booster het ontstaan van puistjes tegen en vermindert het huidverkleuringen na puistjes. Een ideaal alternatief voor mensen die overgevoelig zijn voor benzoylperoxide!

Dit product is te mengen met je serum of nachtcrème maar kaan ook puur op de huid worden gebruikt voor een optimaal resultaat. Vervolg met een serum en crème. Gebruik dagelijks, wekelijks of zo vaak als goed voor jouw huid werkt.

Shop hier online

 

Lees ook