Een fijne eerste kennismaking met Decléor Paris voor mijn drogere huid!

05:17 - 03:10
luistertijd 05:17 - leestijd 03:10

Model Mandy maakt in dit artikel kennis met twee huidverzorgingsproducten uit de Harmonie Calm lijn van Decléor Paris. Ze test vandaag de Soothing Comfort 2-in-1 Cream & Mask en de Soothing Comfort Night Face Balm.

Decléor Harmonie Calm Soothing Comfort Cream & Mask 2-in-1

Ik gebruik de crème nu dagelijks in de ochtend op een gereinigd gezicht en hals als dagcrème en 1x in de week als masker voordat ik ga slapen.

Als masker gebruik ik een dikkere laag. Deze spoel ik niet af maar laat ik de hele nacht intrekken. Zo word ik wakker met een heerlijk zachte huid!

Het is een organische, 100% natuurlijke 2 in 1 crème en masker voor de gevoelige huid.

Claims

Ingrediënten

Essentiele olie van o.a Damascus Roos, verzacht en kalmeert de huid en beschermt de huid tegen roodheid. Het vermindert het gevoel van strakheid, je huid voelt meer comfortabel aan. Bladextract van Centella Asiatica om te kalmeren en stabiliseren. Essentiele olie van zoete amandelolie.

Wat ik fijn vind is dat het product parabeen vrij is en volledig biologisch gecertificeerd is*.

Shop hier online

 

Mijn conclusie

Handig, een crème en masker in 1 product.  Dat het in een tube zit vind ik fijn, ik houd er nooit van om met mijn handen in een pot te zitten. Dit is hygiënischer. De verpakking ziet er in mijn ogen vrij simpel uit maar dat is denk de uitstraling wat ze willen.

De crème voelt romig en zacht aan op de huid. Het wordt snel geabsorbeerd, voelt niet plakkerig aan en heeft een heel subtiele geur van roos, je moet goed ruiken maar je ruikt het wel.

Mijn wangen zijn altijd vrij snel rood en wat gevoeliger. Deze crème geeft een comfortabele beschermlaag over mijn huid die beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Er zit geen zonbeschermingsfactor in dus die moet er nog wel over heen als je naar buiten gaat.

Ik vind het product een fijne basis als je nog een lange dag hebt te gaan (zoals ik als model) en uitdroging van je huid wilt voorkomen. De droge velletjes die ik op mijn voorhoofd en kin had zijn weg en mijn huid voelt zacht aan.

Shop hier online

 

Decléor Harmonie Calm Soothing Comfort Night Face Balm – Rose Essential Oil

De Baume de Nuit Rose d’Orient balsem voor de gevoelige huid gebruik ik na het reinigen van mijn gezicht en hals en voordat ik ga slapen (aanbrengen met gesloten ogen).

Ik gebruik maar een dun laagje, dat is voldoende. Hier doe je dus ook wel lang mee.

Het product warm ik iets op in mijn handen en breng het aan op mijn gezicht met strijkende bewegingen.

De balsem heeft een fijne textuur en smeert goed uit. Het wordt mooi opgenomen.

Je huid gaat er wel wat van glimmen, maar ik ga naar bed dus dat vind ik niet vervelend. Ik geniet van de geur van etherische oliën, je ruikt het heel subtiel. De geur ruik je wel beter dan de crème & masker in 1. Er zitten geen minerale oliën in, waar ik zeker op heb gelet omdat ik dan vaak meer last krijg van onzuiverheden krijg.

Tegen de ochtend voelt mijn huid zacht en gevoed aan.

Claims

Deze verzachtende nachtbalsem voor het gezicht is dankzij zijn werking tegen droogheid het ideale product voor de gevoelige huid.

Ingrediënten

In combinatie met natuurlijke bijenwas. Parfumvrij, parabenenvrij, alcoholvrij, hypo-allergeen en alleen natuurlijke ingrediënten.

Mijn conclusie

Mijn huid voelt minder trekkerig en zachter aan. Een fijne nacht balsem die heerlijk ruikt en mijn huid een zacht gevoel geeft.

Wat ik iets minder vind is dat het product in een potje zit, maar dat is persoonlijk. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen met een gevoelige en droge huid.

Shop hier online

 

Lees ook