Vergeet de klassieke gezichtsbehandeling, dit is The Next Generation;-)

06:17 - 03:46
luistertijd 06:17 - leestijd 03:46

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

‘De zeer goede resultaten met de MESO-T8+ geven mij als schoonheidsspecialiste veel zelfvertrouwen’

Omgeschoold, eindelijk in haar vak!

Petra Romeijn was juridisch secretaresse en altijd al geïnteresseerd in huidverzorging. Uiteindelijk trok ze de stoute schoenen aan en liet de toentertijd 40-jarige Limburgse zich omscholen. In 2013 opende ze haar eigen schoonheidssalon Beligejo in Sittard. Daarnaast werkt ze ook als assistente van een cosmetisch arts bij een injectables kliniek.

Ontspanning & huidverbetering

Petra vindt de combinatie van absolute ontspanning bij haar klanten een voorwaarde terwijl zij aan huidverbetering werkt. ‘Voor mij is het belangrijk dat mijn klant kan ontspannen in combinatie met een intensieve behandeling waarbij de huid wordt verbeterd.

Welke apparatuur is het beste?

Toch wilde ze nóg meer bereiken op het gebied van huidverbetering. En dan ook nog met eerder genoemde filosofie in het achterhoofd. Hoe vind je je weg in het enorme aanbod van apparatuur en merken? Met Medik8 was ze al heel vertrouwd en boekt ze mooie resultaten. Toen Meriam Spierings van Herborist Cosmetics uit Lanaken bij haar de MESO-T8+ introduceerde en ze er gaande weg vertrouwd mee raakte, wist ze wat ze moest hebben: de MESO-T8+!

meso T8

Drie behandelingen in één machine

De perfecte combinatie van mesotherapie, cryotherapie en lichttherapie in een uiterst handzame en makkelijk te bedienen machine. ‘Het apparaat is zo bijzonder omdat klanten voorheen kozen voor huidverbetering middels óf mesotherapie óf cryotherapie óf lichttherapie. Met de MESO-T8+ kan je al deze behandelingen ondergaan met één apparaat in één afspraak. Dat is zeer uniek.

Bekijk hier nog eens de behandeling die BeautyJournaal’s Monique onderging:

Eenvoudig te bedienen en zeer compact

En dat is heel prettig, die eenvoud. Zo kan elke schoonheidsspecialiste ermee werken. Daarnaast is de compactheid van de MESO-T8+ een groot voordeel als je geen grote werkruimte ter beschikking hebt.

Veiligheid voorop

Petra geeft aan dat het apparaat heel veilig is. Het is gecertificeerd als “klein Medische apparatuur”.

Resultaat zonder downtime

‘In tegenstelling tot bijvoorbeeld een laser of een peeling behandeling, waar een klant vaker tegenop ziet omdat de huid beschadigd raakt, verheugen mijn klanten zich echt op een volgende behandeling.’

Celstimulatie

De MESO-T8+ is niet invasief. Door middel van de zg. mesotransduction techniek zal de actieve stof uit een toegevoegd serum tot in het hart van de dermis komen. Zo worden de cellen gestimuleerd om zich te delen. De huid zal van binnenuit verbeteren. Met respect voor de fysiologie van de huid, er worden geen weefsels beschadigd.

‘Als je in de stoel ligt, voel je van deze impuls helemaal niets. Het is absoluut een ontspannende ervaring. Je kunt er zelfs bij in slaap vallen. Ik gebruik de ondersteunende producten van Positive Ageing, het merk waaronder de MESO-T8+ is uitgebracht. Bij de mesotherapie maak ik gebruik van een speciaal serum, voor de cryotherapie gebruik ik geleidingsgel en ik sluit af met een heerlijke cream. Voor de lichttherapie heb ik geen product nodig.’

Zet het complete trio in

Volgens Petra is het raadzaam om alle drie behandelingen in te zetten voor snel en blijvend resultaat:

Geen massage, maar MESO-T8+

‘De MESO-T8+ is ook heel goed in te zetten in de “klassieke” behandeling. Je zou bijvoorbeeld de manuele massage en het masker kunnen vervangen voor ontspannende mesotherapie.’

Een mooie gevoede huid

‘Ik zie klanten overstappen van de “klassieke” meer wellness gerichte behandeling naar deze high tech behandeling. Klanten zien ook het verschil: een verbeterde huidstructuur en een verhelderde teint. De behandeling met de MESO-T8+ is duurder dan een klassieke facial, maar als mijn klanten eenmaal het verschil in resultaat zien, hoef je er niets meer over uit te leggen. Het verkoopt zichzelf.’

‘De resultaten boosten mijn zelfvertrouwen’

‘De MESO-T8+ geeft mij als schoonheidsspecialiste veel zelfvertrouwen. Ik zie hoe de huid verbetert zonder pijnlijke behandelingen. Voor- en na resultaat spreekt voor zich, en dat maakt me trots!’

Hoe werkt mesotransduction in de huid?
Doordat het apparaat constant wisselt in stroomfrequentie, intensiteit en in de looptijd van de impulsen, kan de cel de stroompulsjes niet herkennen en blijven de waterkanaaltjes van het begin van de behandeling tot het einde geopend waardoor er 95% van de actieve werkstoffen wordt ingesluisd tot in het hart van de dermis.

Hoe werkt de cryotherapie in de huid?
De cryotherapie van de MESO-T8+ werkt op droge kou die ervoor zorgt dat de kleine slagaders zich vernauwen en verwijden, waardoor er zuurstofrijker bloed door het te behandelende gebied stroomt. Dit helpt de cellen om de productie van collageen en elastine op peil te houden.

En LED therapie?
In de MESO-T8+ wordt gewerkt met soft light dat tot in tegenstelling van andere LED-devices kan werken onder een hoek van 18 graden in plaats van de gebruikelijke 50 graden. De MESO-T8+ LED laat fotonen van rood, geel en blauw licht toe tot de cellen. LED licht heeft de bijzondere eigenschap om huidcellen te regenereren. Denk aan wondgenezing, littekenherstel, gevolgen van acne…

 

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Brands we Love programma met Positive Ageing/Meso T8 en wordt je rechtstreeks zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook