All I want for Christmas is… glowing skin!

04:30 - 02:42
luistertijd 04:30 - leestijd 02:42

Christmas inspiratie: celebrate your skin met NuFACE Gold Holiday Collection

De holiday fever is nog niet officieel begonnen, maar we kunnen nu al wel volop beginnen met het holiday ready maken van één van je belangrijkste eyecatchers. Je uitstraling. Dit jaar is je huid het extra waard om te vieren.

En daarom heeft NuFACE dit feestseizoen dé ideale holiday gift voor je. Om je huid en je uitstraling naar een ‘gouden’ level te brengen.

NuFACE Holiday Collection

Een splinternieuwe collectie om weg te geven, of om jezelf cadeau te geven voor de aankomende feestdagen. For a skin worth celebrating. Lees dus snel even verder!

Limited Edition 2018 Holiday Collection

Om jouw moment van shinen voor de aankomende feestdagen te kunnen garanderen, introduceert NuFACE twee speciale Limited Edition sets uit de 2018 Holiday Collection. De Gold Status Collection en de Gold Getter Collection. Met daarbij twee hydraterende essentials die je huid die stralende glow geven. En… ook heel feestelijk… een mooie bijpassende goudkleurige toilettas. NuFACE Holiday Clutch

Gold Status: Complete Skin Toning Collection met NuFACE Gold Trinity

Het iconische witte NuFACE Trinity apparaat is deze feestdagen versierd met prachtige achttien karaats rosé gouden bollen. Bij dit skin toning device krijg je met deze speciale collectie een 5-pack Prep-N-Glow Cloths, 59 ml 24K Gold Gel Primer Firm én een goudkleurige toilettas cadeau.

NuFACE Gold Trinity Set

 

De NuFACE Trinity-technologie verbetert de gladheid van de huid door fijne lijntjes en rimpels te verminderen, je gezichtscontouren te verbeteren én je huidtoon een boost te geven. En dat in slechts vijf minuten per dag.

Gold Getter: Express Complexion Celebration Kit met NuFACE Gold Mini

Naast de exclusieve kit met de Trinity, introduceert NuFACE ook de limited edition Gold Getter Collection met de Blush Mini. Speciaal voor reisliefhebbers die hun huid een extraatje willen geven: dé musthave voor op reis, of als ideale holiday gift.

 

NuFACE Mini

Het lichtroze reisvriendelijke apparaat met achttien karaats rosé gouden bollen heeft het juiste formaat om mee te nemen. Je hebt altijd wel een plekje over in je bagage voor deze beauty. Ook bevat de limited edition set hydraterende essentials én de perfect op maat gemaakte goudkleurige toilettas. Het resultaat: een stevige, stralende én jonger uitziende huid met een vijf minuten facial-lift voor onderweg.

 

NuFACE Gold Mini Set

Twee hydraterende essentials voor een schitterende glow

Beide holiday sets bevatten twee hydraterende essentials voor een schitterende glow na jouw microcurrent behandeling.

De dubbelzijdige Prep-N-Glow Cloths met luxe antioxidanten verwijderen eerst make-up, vuil en olie van je huid met de zachte katoenen kant. De gepolijste microdots op de andere zijde geven je huid vervolgens een zachte peeling die dode huidcellen verwijdert en zorgt voor een glowing skin.

NuFACE Mini Primer Gel

De 24K Gold Gel Primer Firm is een musthave om optimale resultaten te behalen met jouw NuFACE skincare routine.

Deze luxe en fluweelzachte leave-on gel met 24 karaats gouden vlokken hydrateert de huid met hyaluronzuur. Ook handig: het product bevat een ingebouwde kwast om de gel efficiënt aan te kunnen brengen.

NuFACE primer gel aanbrengen

 

NuFACE Gold MiniOver NuFACE behandelingen met microstroom

De NuFACE Trinity-technologie zorgt voor een gladde, jonger uitziende huid door middel van microstroom. Deze stroom is in staat om de huid te liften door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag heen naar de aangezichtsspieren te zenden.

Op deze manier verbetert de tonus van de spier en wordt de aanmaak van ATP (energiebron in elke cel) gestimuleerd.

Perfect voor thuisbehandeling

Zo kun je wanneer je maar wilt je huid behandelen met de NuFACE Trinity of Mini. In slechts vijf minuten per dag met direct resultaat.

Voor nog beter en langdurig resultaat gebruik je deze microstroombehandeling vijf dagen per week, gedurende zestig dagen. Na zestig dagen kun je dit terugbrengen naar twee tot drie keer per week om de behaalde resultaten blijvend te behouden.

Shop de speciale Gold edition hier online

 

NuFace Gebruiken

Lees ook