Madara, Biodroga, Dior, Clinique + shopactie

09:00 - 05:24
luistertijd 09:00 - leestijd 05:24

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

Corine tipt: nieuwste boosters, serums en maskers voor de droge huid

Inmiddels is de eerste nachtvorst een feit en kunnen ook de handschoenen weer uit de kast worden gehaald voor wat extra warmte. Helaas laat je gezicht zich niet inpakken en dat betekent voor velen: een droge huid in najaar en winter. Corine selecteert de meest opvallendste novelties van de afgelopen periode en geeft bovendien tips voor het gebruik daarvan.

*** Opgelet: we beginnen met een hele fijne actie van Madára! ***

Madára Antioxidant Energiser Booster Ampoules

Madara Energiser Booster Ampoules droge huid

Dagelijks wordt je huid door miljoenen vrije radicalen aangevallen. Niet alleen in lente en zomer door blootstelling aan de zon, maar ook in najaar en winter. Deze reactieve zuurstofmoleculen worden namelijk ook gevormd door luchtvervuiling, chemicaliën en ongezonde leefgewoontes.

Vrije radicalen neutraliseren

Om deze huidvijand te lijf te gaan en huidveroudering door invloeden van buitenaf een halt toe te roepen, lanceerde Madára onlangs de Antioxidant Energiser Booster Ampoules. Deze boosters zijn speciaal gericht op het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen.

De Antioxidant Energiser Booster Ampoules bevatten vitamines A en E, die vrije radicalen neutraliseren en je huid beschermen tegen vervuiling en andere invloeden van buitenaf.

Essentiële vetzuren: krachtpatsers voor de (winter-)huid

Daarnaast bevatten de boosters Omega 3 en 6 vetzuren. Deze vetzuren worden gerelateerd aan de aanmaak van belangrijke signaalmoleculen en het reguleren van immuunprocessen in je huid. Een huid die deze essentiële vetzuren mist, heeft meer last van transepidermaal vochtverlies. Het resultaat: die gevreesde droge huid en trekkerige (winter-)huid.

Madara Booster Antioxidative Activity

Omega 3 en 6 vetzuren helpen bovendien collageenafbraak te voorkomen, de huidbarrière te versterken, UV-schade te beperken en dragen bij aan een egalere teint. De Antioxidant Energiser Booster Ampoules zijn daarmee ook heel geschikt om de eerste tekenen van huidveroudering en pigmentvlekjes te bestrijden.

Slimme verpakking

In één doosje Madára boosters vind je tien ampullen. Je gebruikt één ampul per dag; deze verdeel je in tweeën voor ’s ochtends en ’s avonds. Na het aanbreken van de ampul is de inhoud nog zo’n 24 uur houdbaar, waardoor je hem ook tot de volgende dag kunt bewaren.

Tip van Corine: De ampullen zijn royaal gevuld, waardoor je niet zuinig hoeft te zijn met aanbrengen. Neem dus ook vooral andere lichaamsdelen mee die het in de herfst extra te verduren hebben, zoals je hals en de bovenkant van je handen.

*** Leuke actie bij De Groene Drogist ***

Vanaf vandaag tot en met 10 november aanstaande ontvang je 20% korting op het gehele assortiment van Mádara. Plus: een free gift bij besteding vanaf € 60,-. De free gift bestaat uit een probeerampul Antioxidant Energiser Booster, een 20 ml SMART daycream en drie Mádara samples. Op = op!

Naar de actie

 

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly Anti-Pollution

Net als de boosters van Mádara gaat ook deze nieuwe productlancering van Clinique de nadelige effecten van luchtverontreiniging te lijf. Daarnaast biedt de ongelooflijk lichtgewichte watergel ook nog eens tot wel 24 uur lang hydratatieherstel aan je huid, dus perfect voor je droge huid in najaar en winter.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly droge huid

Clean Shield Technology

De kristelheldere, olievrije en niet-plakkende formule wordt razendsnel door de huid opgenomen en bevat een mix van zonnebloempittenkoek, gerstextract en komkommerextract om je huidbarrière te versterken, de veerkracht te verbeteren en het vochtgehalte van je huid in balans te houden. Hyaluronzuur fungeert, samen met glycerine, ook in dit nieuwe product als een natuurlijke vochtmagneet en beschermt de huid tegen vochtverlies.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly droge huid

Geen parabenen. Geen ftalaten. Geen parfum. Gewoon een blije huid.

Tip van Corine: Hoewel de jelly perfect is om je skin care routine mee te beginnen, zelfs nog vóór een serum of booster, kan je hem ook uitstekend gebruiken als een oppepper voor je huid tijdens de dag. Stempel de jelly dan met behulp van een sponsje op je huid, zo over je make-up. De waterige formule verstoort je foundation en concealer namelijk niet. Vooral bij je oogcontour zal je zien dat droogtelijntjes direct een stuk minder zichtbaar zijn.

SHOP HIER ONLINE

 

Biodroga MD Microlift Anti-Age VliesmaskerBiodroga Skin Booster droge huid

Het nieuwe Microlift Anti-Age vliesmasker van Biodroga MD geeft een lifting effect aan de droge en rijpe(re) huid. Het masker verstevigt de huid en laat deze er voller uitzien. Het vliesmasker zit boordevol geconcentreerde ingrediënten die tekenen van huidveroudering te lijf gaan, terwijl jij een momentje van me-time ondergaat.

Palmitoyl-tripeptide-5

Deze innovatieve peptidenverbinding heeft een dubbel anti-aging effect: het ondersteunt de collageensynthese en bestrijdt collageenafbraak door middel van matrix-metalloproteïnasen.

Biopolymer complex

Sterke polymeerstructuren vormen een complex van verstevigende en plantaardige (lees: bio) ingrediënten. Deze structuur creëert als het ware een samenhangend ‘netwerkje’ van anti-aging ingrediënten dat een direct verstevigend effect heeft op de huid!

Hyaluronzuur

Ondersteunt de NMF (Natural Moisture Factor) in zijn functie. Dit helpt om je huid te beschermen tegen vochtverlies en om de huid soepel te houden.

Het vliesmasker geeft ook een heerlijke oppepper aan de huid die is uitgeput door omgevingsinvloeden, zoals de winterkou, een droge kantooromgeving of vliegtuigcabine, blootstelling aan smog en sigarettenrook. Doordat het vliesje vrij dun is, modelleer je het makkelijk over iedere gezichtsvorm. One-size-fits-all.

Tip van Corine: bewaar het masker in de koelkast als je voor extra verkoeling gaat. Het kan dan ook heel goed tijdens de salonbehandeling worden ingezet, als verkoelend masker na bijvoorbeeld een microneedling sessie.

Shop Biodroga online

 

Sans Soucis Caviar Anti-Age Power Concentrate

Sans Soucis Caviar Anti-Age Power Concentrate droge huid

Nog zo’n najaarstopper die niet mag ontbreken in je beauty stash. De nieuwe concentraten van Sans Soucis maken je droge huid weer soepel, herstellen de vochtbalans en verminderen (droogte-)lijntjes en rimpels.

Je gebruikt de concentraten op een schone huid, bij voorkeur in de avond. Inmasseren totdat je huid de vloeistof volledig heeft opgenomen. In te zetten als kuur (om de avond) of als SOS-product, wanneer je droge najaarshuid wel wat hulp van buitenaf kan gebruiken.

Tip van Corine: Heb je in najaar en winter last van een trekkerige huid bij het dragen van foundation? Meng dan een paar druppeltjes Sans Soucis Caviar Anti-Age Power Concentrate door je foundation. Dat geeft meteen een mooie dewy finish.

SHOP HIER ONLINE

 

Dior Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux

https://www.youtube.com/watch?v=MHb2rgQdef4

Dit serum werkt als een echt voedingssupplement voor je oogcontour. Het vult de voorraad micronutriënten in de huid weer aan, waardoor de oogcontour een energieboost krijgt. Bekijk ook het volgende filmpje:

Essentiële energievoorziening voor de oogcontour

Je lijf heeft dagelijkse voldoende energie en voedingsstoffen (nutriënten) nodig. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit ook voor je huid en voor je oogcontour geldt. Uit de Rozenvrucht hebben de wetenschappers van Dior een concentraat van micronutriënten verkregen, waarmee de energievoorraad in de huid kan worden aangevuld.

Dior Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux droge huid

Calcium versterkt de huidstructuur, terwijl kalium de hydratatie van de huid bevordert. Fruitsuikers, zoals fructose en glucose, voorzien de cellen van nieuwe energie. De oogcontour is zichtbaar minder vermoeid, wallen en donkere kringen vervagen.

 Speciale applicator met keramieken microparels

Een sterk staaltje engineering: tien keramieken microparels die onafhankelijk van elkaar roteren, zijn verwerkt in een goudkleurige massagekop. Over luxe uitstraling gesproken!

Door het massage effect van de tien microparels is de afvoer van vocht en afvalstoffen vanuit de wallen krachtiger dan met je vinger of met een roller, met slechts één kogel. En de verkwikkende, frisse formule van het serum doet naar nog een schepje bovenop. Voor een instant wakkere blik.

Dior Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux droge huid

 Tip van Corine: Neem bij het aanbrengen van het serum het begrip ‘oogcontour’ vrij ruim en verleng de deze tot aan je slapen. Het masserende effect van de microparels op je slaap doet ook wonderen bij hoofdpijn en stress.

SHOP HIER ONLINE

Dior Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux droge huid

 

Lees ook