Bobbi Brown, Delilah, NARS, Dr. Hauschka, Benefit, HEMA, L.O.V.

07:50 - 04:42
luistertijd 07:50 - leestijd 04:42

Nieuw in de winkels in augustus: make-up

Nu de zomerzon je huid ongetwijfeld van een mooie sun kissed kleur heeft voorzien, bestaat je make-up routine vaak alleen nog uit het aanbrengen van de perfecte glow. Nieuw in de winkels liggen deze maand weer fijne producten die je daar een handje bij kunnen helpen. We selecteerden de mooiste!

Benefit Hello Happy Foundation

Deze foundation egaliseert de huid en vervaagt imperfecties en vlekjes met soft-focus blur bolletjes die oneffenheden en roodheid vervagen. De foundation heeft een natuurlijke matte finish, voelt licht aan en heeft een goede lichte tot medium dekking. Happy staat je goed!

Hoe gebruik je Hello Happy?

Ga voor een grote glimlach! Begin met een gereinigd gezicht en breng na je gebruikelijke dagverzorging The POREfessional porie primer aan. Een klein beetje is al genoeg. Schud eerst de vloeibare foundation en breng dan één druppeltje tegelijk met je vingertoppen of kwast aan. Herhaal dit om de foundation dekkend te maken, indien gewenst. Blend voor een mooie egale huid.

SHOP HIER ONLINE

SHOP HIER ONLINE

 

Dr. Hauschka Deep Infinity Collectie

Stralend turquoise, glinsterend koningsblauw, roze en lichtgrijs. Dat zijn de kleuren van de limited edition Deep Infinity Collectie van Dr. Hauschka.

Met diepte en contrast laten de verschillende kleuren van het Eyeshadow Palet elke oogkleur stralen. De turquoise Volume Mascara omhult je wimpers intensief en zorgt voor een opvallende en heldere blik. Het zacht glinsterende Illuminating Fluid geeft je huid een fijne glow. Met de Lip Crayon en zijn intensieve nudekleur krijgen de lippen een bijzonder zijdezachte glans. De perfecte look dus om dat zomergevoel zo lang mogelijk vast te houden!

SHOP HIER ONLINE

 

SHOP HIER ONLINE

 

Delilah Take Cover Radiant Cream Concealer

Het nieuwe geheime wapen voor een heldere, frisse oogopslag en een flawless teint. Deze super soepele, hydraterende concealer versmelt met de huid voor een optimale dekking, verheldering van de oogzone en egalisering van de teint. Take Cover biedt medium tot volledige camouflage van verkleuringen en oneffenheden. De formule is speciaal ontwikkeld om te kunnen layeren voor een intensere dekking.

Licht reflecterende pigmenten verzachten fijne lijntjes optisch, verdoezelen donkere kringen en geven de huid een levendige, stralende en jeugdige look. Acanthium flower extract (distel) en vitamine E ondersteunen het natuurlijke celregeneratieproces, dragen bij aan het herstel van imperfecties en laten tekenen van vermoeidheid verdwijnen.

Zet met de zachte applicator een paar stippen Take Cover onder het oog en laat deze versmelten met de huid door in een omgekeerde driehoekvorm (binnenste ooghoek – bovenkant jukbeen- buitenste ooghoek) zacht te deppen met je pink. Of gebruik Delilah Concealer Blending Brush voor een professioneel resultaat. Voor meer dekking: herhaal.

BeautyJournaal’s Monique vindt het een superproduct: hij dekt zeer goed en houdt je huid inderdaad mooi gehydrateerd. Binnenkort een review van haar over dit topmerk. Als jij schoonheidsspecialiste bent – neem dit mooie merk op in je salon!

SHOP HIER ONLINE

 

Bobbi Brown Nude on Nude Palette

Bobbi Brown liet zich voor dit schitterende nieuwe palettes inspireren door de natuurlijke kleuren in het gezicht van de vrouw. Bobbi: “Our approach to nude enhances features and lets the real you shine through.” Het Nude on Nude Palette bevat daarom kleuren die het beste in je naar boven halen; een gezonde glow, een heldere en stralende oogopslag.

Bronzed Nudes.

Het Nude on Nude Palette is verkrijgbaar in twee varianten: Bronzed Nudes en Rosy Nudes. Elke variant bevat 10 oogschaduws, waarmee je oneindig veel looks kunt maken. Van een subtiele look voor overdag of een glamorous look voor een avondje uit. Een must-have in je beauty stash dus!

Rosy Nudes.

SHOP HIER ONLINE

L.O.V. palette

Ben jij op zoek naar rofessionele paletten voor trendy looks? Naar sterk gepigmenteerde texturen met een geweldig kleurresultaat? Maar heb je slechts een beperkt budget? Het antwoord is: L.O.V. De nieuwe paletten voor ogen en teint zijn een lust voor het oog en… voor je portemonnee.

The Rose x Copper Eyeshadow Palette

Zachte rosé nuances ontmoeten trendy kopertinten in verschillende variaties met eindeloze mogelijkheden: zacht, edgy of extravagant. Met de twaalf hooggepigmenteerde matte en metallic oogschaduwen is het gemakkelijk om de looks met verschillende finishes te creëren.

The Matte x Metallic Eyeshadow Palette

Zachte, matte texturen gecombineerd met expressieve metallic tinten die er voor zorgen dat elke oogkleur schittert. De texturen zijn gemakkelijk te combineren en creëren oogmake-up looks voor alle gelegenheden.

The Shape x Glow Face Palette

Dit glanzende gouden palet heeft alles wat je nodig hebt voor een professionele finish van de huid: zes premium poederstructuren voor highlighten, contouren en fixeren: twee oplichtende highlighters voor een extra portie glans, twee blushes voor frisse kleuraccenten op de wangen, een bronzer voor de gelaatstrekken en een transparante fixeerpoeder.

The Essential Face & Eye Palette

Vier perfect op elkaar afgestemde oogschaduwen, een glossy highlighter en twee zijdeachtige blushtinten maken The Essential Face X Eye Palette tot een must-have. De holografische, glanzende verpakking reflecteert het licht en maakt hat palette op zichzelf al een glamour statement. En we gaan nog even door met statements….

The Statement Blush Palette

Dit koele, glanzende zilveren palet met marmerlook bevat vijf zachtglanzende blushtinten. Van koel beige en rosétonen tot goudperzik en roze nuances. Aangebracht op de huid geven ze onmiddellijk een frisse gloed en mooie glanseffecten, terwijl de romige textuur van de blushes een flawless en zijdeachtig gevoel achterlaat op de huid.

De nieuwe producten van L.O.V. zijn vanaf begin augustus 2018 verkrijgbaar in de geselecteerde Etos winkels.

HEMA on the Go Cushion Collectie

De nieuwe collectie van HEMA beauty ligt nu nieuw in de winkels en is gebaseerd op de inmiddels razend populaire en uit Korea overgewaaide cushion technologie. Hierbij zit de make-up verwerkt in het product. Je hebt dus geen extra applicator nodig om je make-up aan te brengen. Hierdoor neem je de producten met een poedertextuur makkelijk mee en breng je deze nog gemakkelijker aan. Perfect voor in je strandtas deze zomer.

SHOP HIER ONLINE

 

De nieuwe cushion collectie van HEMA bestaat uit zeven verschillende producten in diverse kleuren.

SHOP HIER ONLINE

 

NARS Brow Perfector

Ook nieuw in de winkels deze maand is een fijn wenkbrauwproduct. Want je zomerse glow is natuurlijk niet compleet zonder mooi verzorgde en ingevulde wenkbrauwen. Creëer structuur met de gloednieuwe Brow Perfector van NARS. Het wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in acht natuurlijke tinten en uitgevoerd in een slim, dubbelzijdig design. Met de ovaalvormige punt teken je dunne, fijne lijntjes om je wenkbrauwen op te vullen en definiëren, en met het borsteltje aan de andere zijde breng je ze perfect in shape.

De langhoudende formule brengt soepel aan biedt oneindig veel mogelijkheden; van een subtiele wenkbrow tot een ‘wow brow’.

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook