Dove, Bondi Sands, Collistar...

06:30 - 03:54
luistertijd 06:30 - leestijd 03:54

Nieuw in de winkels: bodyproducten voor een zomerse glow

Het is inmiddels volop zomer en dat zie je terug aan de producten die deze maand nieuw in de winkels liggen. Allemaal hebben ze hetzelfde doel: ze helpen je om die felbegeerde zomerse en golden glow op je huid te verkrijgen en behouden.

Dove Exfoliërende Shower Scrubs

Dove stoomt je klaar voor de zomer met drie heerlijke nieuwe exfoliërende shower scrubs met natuurlijke ingrediënten zoals macadamia-olie en aloë vera. Met een formule die de huid extra verzacht en hydrateert. Met als resultaat een gladde, verzorgde, stralende huid!

De nieuwe Shower scrubs van Dove zijn vrij van plastic en verrijkt met natuurlijke exfoliërende mineralen (silica) die het bovenste laagje dode huidcellen op milde en tegelijkertijd effectieve wijze verwijderen. Elke exfoliërende shower scrub bevat bovendien de bekende hydraterende formule van Dove.

Verkrijgbaar in drie varianten

Dove Exfoliërende Shower Scrub is verkrijgbaar in drie varianten. De gemalen macadamia en rijstmelk variant ruikt door de bijzondere combinatie naar koekjes, waardoor je een ultiem verwenmoment onder de douche ervaart. Kiwizaden en aloë vera heeft een lichtzoete, frisse geur waar je direct een opgewekt gevoel van krijgt. De granaatappelzaden en shea butter variant ruikt fruitig en verkwikkend en laat je zintuigen prikkelen.

Shop hier online

 

Waarom scrubben?

De huid vernieuwt zichzelf voortdurend. Daar merk je op zich niets van, maar ondertussen verlies je dagelijks miljoenen huidcellen. Ze kunnen na verloop van tijd op het huidoppervlak ophopen. Bijvoorbeeld als je huid droger wordt, door seizoensinvloeden, of bij een verzwakte huidconditie. Als huidcellen ophopen, kan je huid een doffe, vale uitstraling krijgen en ruw aanvoelen.

Scrub with benefits

Voeg scrubben toe aan je beautyroutine en geef je lichaamshuid deze zomer een boost! Behalve een zachte, gladde en stralende, huid zijn er namelijk nog veel meer voordelen:

Shop hier online

 

Collistar mousses

Collistar heeft weer een aantal prachtige body- en zonlanceringen voor je klaar staan.

 

Collistar Nourishing Tanning Mousse

Jezelf beschermen tegen de zon was nog nooit zo leuk. Deze nieuwe Nourishing Tanning Mousse met SPF 30 is geschikt voor gezicht en lichaam, en bovendien waterresistent.

De textuur is zijdezacht, gemakkelijk aan te brengen, heeft een diepe hydraterende werking en trekt snel in zonder een vet laagje achter te laten. Alleen het gevoel van intense voeding en zachtheid blijft achter op je huid. Het is een complete verzorging die ook een kalmerende en een anti-age werking biedt.

Masseer de mousse in totdat deze volledig door de huid is opgenomen. Voor het gezicht dien je de mousse eerst in de handen te sprayen en daarna inmasseren op het gezicht Oogcontour vermijden. Een kleine hoeveelheid is al genoeg voor het gehele lichaam.

SHOP HIER ONLINE

Collistar Moisturizing After Sun Mousse

De tweede productlancering van Collistart deze zomer is nog een verwennerij om intens van te genieten, dankzij de voedende en kalmerende eigenschappen. Naast het herstellen van de huid, fixeert en verlengt de Moisturizing After Sun Mousse de bruine teint. Blijf daarom dit product voor langere periode gebruiken, zelfs na de vakantie of periode van zon.

De mousse is alcoholvrij, dermatologisch getest en bevat actieve ingrediënten, zoals Shea Boter, Hyaluronzuur, Aloë Vera, Vitamine E en Sigesbeckia Orientalis, een plant uit Zuid-Azië die groeit in warme en vochtige klimaten en die een bewezen kalmerende werking heeft. De mousse geeft direct een aangenaam verfrissend gevoel en is geschikt voor lichaam en gezicht.

SHOP HIER ONLINE

 

Bondi Sands Self Tan Eraser

Het Australische tanning merk Bondi Sands is sinds april verkrijgbaar in Nederland. Eén van de revolutionaire producten heeft de Nederlandse markt onlangs met verve veroverd en nu ook in de schappen van de Nederlandse winkels verkrijgbaar.

De Self Tan Eraser is dé oplossing voor een stralende Bondi Glow. Het product reinigt en prepareert de huid en creëert zo een optimale ‘blank canvas’ voor een nieuwe tanning sessie. Kortom: nooit meer wachten tot je kleur vanzelf verdwijnt of een tijdrovende scrub sessie voordat je opnieuw zelfbruiner aanbrengt. Na het gebruik van de Self Tan Eraser is je huid schoon, gehydrateerd en klaar om een nieuwe tan op aan te brengen.

In drie stappen een zomerse glow

Het aanbrengen en daarmee ook het verwijderen van de verouderde laag zelfbruiner gebeurt in drie stappen.

Stap 1: voor een optimaal resultaat, breng je Bondi Sands Self Tan Eraser aan op een droge huid, waar je eerder al zelfbruiner op hebt aangebracht en deze nu graag wilt verwijderen of vernieuwen. De milde foam werkt het beste als de oude zelfbruiner drie dagen of langer op de huid zit.

Stap 2: druk de pomp stevig in en breng de Bondi Sands Self Tan Eraser royaal aan op de huid. Laat de Self Tan Eraser gedurende minimaal vijf minuten inwerken.

Stap 3: douchen met lauwwarm water. Veeg de Self Tan met een vochtig washandje van de huid. Gebruik voor hardnekkige gebieden of een droge huid de Bondi Sands Exfoliating Mitt om je teint te verwijderen. Na het drogen is je huid helemaal klaar voor je nieuwe kleur! Happy tanning!

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook