Model Mandy test of dit een 'model beauty secret' is...

04:18 - 02:35
luistertijd 04:18 - leestijd 02:35

Mandy test M2 Beauté oil-free make-up remover doekjes

Model en tester Mandy Glasbergen mag deze nieuwe make-up remover doekjes van M2 Beauté testen, waar ze erg blij mee is. Mandy: “Het merk M2 Beauté beweert ‘model beauty secrets’ te verklappen en als professioneel fotomodel ben ik natuurlijk erg benieuwd of die claim wel klopt.”

Claims

Ik lees de verpakking goed door en ontdek – naast het verklappen van modellengeheimen – de volgende aanvullende claims:

Daarnaast zijn de make-up remover doekjes de ideale voorbereiding van de huid en wimpers voor een gelijkmatige toepassing en een optimale opname van het EYELASH ACTIVATING SERUM en het verzorgende EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX, aldus het merk. Omdat ik deze twee producten niet heb ontvangen, kan ik laatstgenoemde claim niet onderzoeken.

Shop hier online

 

Als fotomodel krijg ik veel make-up op

Bij fotoshoots krijg ik vaak best veel make-up op en als ik klaar ben met werk dan vind ik het fijn om de make-up er meteen af te halen. En natuurlijk beter voor mijn huid, want dan kan het weer wat luchten en ademen.

Om nou overal een fles make-up remover en wattenschijfjes mee naar toe te nemen, dat vind ik altijd onhandig. En niet op alle make-up removers reageert mijn huid even goed. Gezien mijn gevoelige huid met soms wat onzuiverheden ben ik daarom extra blij dat deze doekjes van M2 Beauté olievrij zijn.

Shop hier online

 

Tijd om zelf te testen!

Ik verwijder mijn make-up na de fotoshoot met de M2 Beauté doekjes, met zachte en vloeiende bewegingen over mij gezicht, tot de make-up volledig is verwijderd. Inclusief waterproof make-up.

Er zit aardig wat make-up op mijn gezicht en ik gebruik daarom twee doekjes. Waarschijnlijk is dat ook de bedoeling, want er zitten twee doekjes in één single-use verpakking. De reiniging is tegelijk een milde verzorging, dat vind ik een pluspunt! De doekjes ruiken neutraal, ze hebben niet echt een bepaalde geur.

Grondige reiniging

De M2 Beauté doekjes reinigen mij huid grondig. Mijn huid voelt na gebruik weer fris aan. En inderdaad niet vettig, of olie-achtig. In de doekjes zit onder meer glycerine, dit is een goede huidbevochtiger. Ondanks de grondige reiniging irriteren de doekjes mijn gevoelige huid niet.

Tip van Mandy: Je kunt de doekjes ook ‘s avonds gebruiken, bijvoorbeeld op je nachtkastje leggen voor het slapen gaan. Als je dan echt geen zin meer hebt om na een avondje stappen je huid te reinigen, liggen de doekjes op je te wachten. Overigens ben ik wel een voorstander om ELKE avond je make-up eraf halen voor het slapen, hoe laat het ook is. Maar ja… soms zijn er uitzonderingsgevallen en dan komen de doekjes van pas.

Shop hier online

 

Is dit een model beauty secret?

Jazeker! De reinigingsdoekjes gaan voortaan mee naar mijn fotoshoots. Als dat geen bewijs is dat ook modellen dit product gebruiken. Eén doosje bevat zeven aparte zakjes met twee doekjes erin. Handig om altijd bij je te hebben.

Pluspunten Minpunten
  • Reinigt de huid grondig en verwijdert zelfs waterproof make-up
  • Huid voelt schoon en fris aan, goed gehydrateerd
  • Ook geschikt voor de gevoelige huid, zoals de mijne
  • Geen enkel minpunt gevonden
Shop hier online

Lees ook