Voor die felbegeerde sunkissed glow!

02:42 - 01:37
luistertijd 02:42 - leestijd 01:37

Nieuw in de winkel: Marc Inbane Perle de Soleil tanning drops

Nu het zonnetje zich steeds vaker laat zien, kunnen we niet wachten om weer een lekker kleurtje te krijgen. Maar niet iedereen heeft evenveel tijd of zin om uitgebreid in de zon te liggen bakken. Om nog maar te zwijgen over de nadelige gevolgen die (overmatige) blootstelling aan de zon met zich mee brengt. Gelukkig biedt Marc Inbane een helpende hand met Marc Inbane Perle de Soleil.

Shop hier online

 

De perfecte oplossing voor een bleek gezicht

Marc Inbane Perle de Soleil is de perfect oplossing voor een bleek gezicht. Met deze self tanning druppels kan naar ieders wens een mooie, gezonde teint worden gecreëerd tijdens je bestaande huidverzorgingsroutine. De druppels meng je eenvoudig met je dagcrème om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren. Die felbegeerde sunkissed look.

Je mengt deze druppels met de gebruikelijke hoeveelheid dagcrème in je handpalm en brengt deze vervolgens aan op gezicht, hals en decolleté. Gebruik 1 à 2 druppels om je gloed te behouden of 3 à 4 druppels om je teint te versterken.

Bekijk ook de volgende tutorial:

https://www.youtube.com/watch?v=xGrtqJlOSNI

Shop hier online

 

 

Tip voor een egale teint!

Gebruik Marc Inbane Black Exfoliator voorafgaand aan de druppels om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen en je huid te egaliseren. Dit geeft een gelijkmatiger resultaat en zorgt bovendien voor een langer behoud van de bruine teint.

Of pak het meteen extra zomers aan…

Mocht je, net zoals Corine in dit artikel, direct willen gaan voor een zomerse teint, gebruik dan de Marc Inbane Natural Tanning Spray. Binnen 5-6 uur heb je een heerlijke zomerse kleur. Zeker in combinatie met de tanning glove en brush geeft dit product een niet van echt te onderscheiden resultaat.

Shop hier online

 

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook