Heeft Mandy er een nieuwe favoriet bij?

05:29 - 03:17
luistertijd 05:29 - leestijd 03:17

Mandy test Paula’s Choice Advanced Smoothing Treatment 10% AHA

Zelf ben ik enorm fan van Paula’s Choice producten en gebruik al een tijdje deze producten voor mijn huid. Dus was ik erg blij dat een van de nieuwste productaanwinsten van het merk mocht testen! Bekijk ook het volgende filmpje over de nieuwe Paula’s Choice Advanced Smoothing Treatment 10% AHA.

Claims

Deze krachtige mix van vier AHA’s (glycol-, melk-, appel- en wijnsteenzuur) en 0,5% kalmerende BHA verwijdert dode huidcellen grondig, maar op milde wijze. Een droge, doffe huid gaat weer stralen en de huidteint wordt egaler. De melkachtige textuur trekt snel in en voorziet je huid van langdurige hydratatie, waardoor je huid comfortabel aanvoelt.

Deze exfoliant bevat ook huidherstellende peptiden om zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen en antioxidanten om je huid te beschermen tegen schade van schade door stress en milieu-invloeden. Voor een stralende, jonger uitziende huid.

Shop hier online

 

De belangrijkste ingrediënten die bijdragen aan deze claims

GLYCOLZUUR/AHA: Verwijdert dode huidcellen en helpt de huid bij celvernieuwing. Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering, met name zonneschade. Werkt daarnaast vochtbindend.

PEPTIDEN: Delen van aminozuren (eiwit is hieruit opgebouwd). Sommige peptiden hebben kalmerende eigenschappen, terwijl anderen fijne lijntjes verzachten en verlies van stevigheid tegengaan.

ALLANTOÏNE: Komt van nature voor in het lichaam. Het is een bijproduct van urinezuur en wordt beschouwd als een doeltreffend, kalmerend en huidherstellend ingrediënt.

Tip van Mandy: Als je allergisch bent voor aspirine (acetylsalicylzuur), gebruik dit product dan niet, want het bevat ook salicylzuur (BHA).

Shop hier online

 

 

Over mijn huid

Ik heb een huid die vrij gevoelig is met af en toe puistjes en onzuiverheden. Alleen in de winter is mijn huid wat droger. Ik kan dit product dus goed gebruiken en ben erg benieuwd naar de resultaten!

Als ik op een zonnige vakantiebestemming ben, smeer ik mijn gezicht altijd in met factor 50, maar toch krijg je te maken met zonneschade en voortijdige huidveroudering. Het spreekt mij dan ook zeer aan dat die nieuwe product van Paula’s Choice helpt om tekenen van huidveroudering te verminderen en antioxidanten bevat om je huid te beschermen tegen zonneschade.

Shop hier online

 

Mijn eerste indruk van de verpakking

De verpakking van de Advanced Smoothing Treatment 10% AHA oogt clean, duidelijk. En fijn dat je aan de zijkant ziet hoeveel product er nog in zit. Daarnaast is het product afgesloten en hoeven je handen niet in een pot. Het product haal je uit de pipet in het flesje, het is dus hygiënisch aan te brengen.

Shop hier online

 

Aan de slag!

Om te testen heb ik dit product een maand lang om de dag ‘s avonds na het reinigen van mijn huid aangebracht. 2-3 druppels op mijn gezicht en hals. Vermijd oogleden en onderste wimperrand en spoel niet af. Zodra je het product hebt aangebracht, voel je je huid tintelen. Het voelt fijn, ik voel dat het werkt!

De substantie is goed uit te smeren, niet te dik en niet te dun en trekt snel in de huid. Het product heeft geen vervelende geur, maar heeft ook geen speciale geur. Dat vind ik zelf niet zo belangrijk, als het maar werkt.

Conclusie

Na een maand oogt mijn huid egaler en heeft een frissere teint. Op de foto hieronder zie je het verschil. Echt een oppeper voor mijn huid! Kortom, ik ben erg tevreden over de Advanced Smoothing Treatment 10% AHA en raad het zeer zeker aan. De producten van Paula’s Choice vallen uiteraard niet in de categorie ‘budget’, maar voor huidverzorging die echt werkt heb ik het er graag voor over. Ik weet en zie dat het werkt.

Shop hier online

 

Ik gebruikte sowieso al de reiniging, dagcrème en de bestsellers Resist Anti-Aging 2% BHA Exfoliant en de Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant. En door deze review heb ik er weer een nieuw favoriet product bij!

Shop hier online

 

 

Lees ook