MAC, Biotherm, P20, Oolaboo, Juliette Armand, Alpha-H, Elizabeth Arden…

09:54 - 05:56
luistertijd 09:54 - leestijd 05:56

BeautyJournaal testpanel favorieten april 2018

Het BeautyJournaal team heeft weer haar uiterste best gedaan om een mooie selectie testpanel favorieten voor je samen te stellen. Van haar tot body, van lipstick tot deo. Je leest het in dit artikel.

Model en healthcoach Mandy: Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Deze crème is echt mijn favoriet voor op mijn lippen, voor droge plekjes, om m’n handen zacht te maken of om mijn wenkbrauwen in vorm te houden. Bij fotoshoots gebruiken de visagistes deze crème vaak voor op mijn lippen of als highlight op oogleden.

Als je je huid wilt beschermen en verzachten, is dit zeker een ideale crème, eigenlijk kan iedereen deze wel goed gebruiken. Niet voor niets is het al sinds 1930 de favoriet onder vele vrouwen!

SHOP HIER ONLINE

 

Retailconsultant Sabine: Juliette Armand Eléments Hyaluronic Acid Serum

Ik heb in het verleden voor BeautyJournaal twee keer een behandeling van Juliette Armand mogen testen, de krachtige Apocalypsis peeling kuur en de zachtere Mandelic Acid peel. Beide hele fijne behandelingen met een prachtige huid als resultaat. Ik blijf dus teruggrijpen op dit fijne merk.

Door de afwisseling van zeer koud, naar zeer warm en wat tripjes (met het vliegtuig) voelt mijn huid droog aan. Ik ben weer toe aan een extra boost met Hyaluronzuur. Ik vond het Hyaluronic Acid serum op de site van Juliette Armand en wilde deze wel een keer proberen.

Het serum is voor de verbetering van hydratatie en de huidtextuur en ten behoeve van het voorkomen van dehydratatie. Met een enkele druppel, die je moet inmasseren totdat de huid het helemaal heeft opgenomen, brengt het serum de vochtbalans van de huid weer in orde. Daarna gewoon je dagcreme opsmeren.

Ik vind het een heerlijk serum en mijn huid is binnen afzienbare tijd weer minder droog. Een echte aanrader.

SHOP HIER ONLINE

 

Huidtherapeute Judith: MAC Cosmo lipstick

Met verschillende finishes, dekkingen en een ontelbaar aantal lipstickkleuren heeft MAC voor ieder wat wils. Begin april heb ik de MAC lipstick in kleur Cosmo gekocht in de MAC store in Utrecht. Ik word mega enthousiast in deze snoepwinkel vol make-up en dat maakt het kiezen van de juiste kleur lastig. Gelukkig is het personeel erg behulpzaam en geven ze de mogelijkheid om de lipsticks voor je schoon te maken en te testen (met daarbij veel geduld).

De Cosmo lipstick is romig, zacht van kleur, heeft een “amplified” finish wat betekent dat deze lipstick erg gepigmenteerd is. Door de warm roze kleur met een tikkeltje bruin is Cosmo geschikt voor elke gelegenheid. Met één keer bijwerken in de middag houdt deze lipstick het de rest van de dag goed uit en daarmee ben ik dik tevreden.

 

SHOP HIER ONLINE

 

Schoonheidsspecialiste Karmelita: Mixed Chicks Leave-in Conditioner

Voor de mixed chicks deze maand mijn favoriete haarproduct. Deze leave-in is een heerlijk product, makkelijk over het haar te verdelen en geeft mooie krullen (mits je ze zelf al hebt natuurlijk). Zelf breng ik het product in handdoekdroog haar aan, verdeel het goed en laat het zo opdrogen. Omdat ook deze leave-in (zoals vele anderen) hard wordt, kneed ik vervolgens mijn krullen zodat alles een zacht gevoel krijgt. De geur is fris zacht en doet mij denken aan de tropen, maar in het geheel niet doordringend of sterk aanwezig. Wanneer het eenmaal in je haar zit, ruik je er zelf niets meer van, wat ik zelf wel prettig vind. De volgende dag spoel je de leave in gemakkelijk uit en is je haar tegelijkertijd goed door-kambaar.

De leave-in conditioner plakt niet, is niet vet en verzwaart het haar niet. Het is speciaal ontworpen voor krullend haar met verschillende haartexturen. Fijne bijkomstigheid; de producten van Mixed Chicks zijn vrij van parabenen en niet getest op dieren. Er is een hele range aan producten, voor dames en heren en kinderen, van sulfaat-vrije shampoo tot styling creams en gels.

SHOP HIER ONLINE

 

Schoonheidsspecialiste Patricia: Biotherm Deo Pure Invisible

Deze deodorant roller van Biotherm heb ik afgelopen maand weer aangeschaft, omdat deze deodorant eigenlijk al jaren mijn favoriet is.

Ik draag veel zwart. Aluminiumzouten, parfum en metaalionen kunnen witte en gele vlekken veroorzaken. Deze deodorant beschermt je kleding hier tegen, door het stofje dissolvine toe te voegen. Dissolvine verwijdert sporen van metalen deeltjes die voor gele en witte vlekken zorgen. In samenwerking met kledinginstituut IFTH heeft Biotherm deze deodorant ontwikkeld, dat zegt wel wat.

De deodorant reguleert de transpiratiegeur gedurende 48 uur en verzacht de huid. Beetje raar om te zeggen, maar ik heb nog nooit een transpiratiegeur geroken tijdens het gebruik van deze deodorant. Ook is het nooit vochtig onder mijn armen, dus het anti-transpirant werkt echt!

De geur is zeepachtig, bloemig, fris, die de gehele dag aanhoudt en waar je heel lang mee doet (5 tot 6 maanden).

SHOP HIER ONLINE

 

Tester en jr communicatie Dian: Alpha-H Liquid Gold

Afgelopen maand heb ik kennis mogen maken met de Liquid Gold van Alpha-H. Dit product is als het ware een ‘overnight facial’ op basis van 5% glycolzuur in combinatie met een lage pH waarde van 2.5. Op BeautyJournaal heb je al veel kunnen lezen over dit award winning (salon)merk en ik moet eerlijk zeggen dat ook ik enorm enthousiast ben!

Ik gebruik de Alpha-H Liquid Gold nu ruim een halve maand en breng het product om de avond en na de reiniging aan op mijn gelaat, hals en decolleté. Eigenlijk is de Liquid Gold een exfoliant, tonic, serum en moisturizer in één! Wat ik vooral fijn vind is het direct zichtbare resultaat de volgende ochtend. Het product tintelt licht op de huid vanwege de lage pH waarde, de werkstoffen dringen dan ook dieper door in de huid en daardoor wordt het effect ook een stuk groter.

Na het gebruik van de Liquid Gold lijkt mijn huid weer helemaal nieuw en herboren. Je kunt het haast wel een natuurlijke facelift noemen! Ik ben diep onder indruk van dit product en kan hem daarom zeker aan iedereen aanraden. Ook als je een gevoelige huid hebt!

SHOP HIER ONLINE

 

Bureaucoordinator Corine: P20 Once a Day Sun Protection SPF30 Spray

Je hebt mensen die lippenstiften verzamelen, of nagellakjes in alle kleuren van de regenboog. Zo heb ik een SPF verzameltik, deels ingegeven door mijn continue speurtocht naar dé beste zonbeschermer die mijn pigmentvlekken de baas is. In mijn kast vind je bijvoorbeeld volle en romige SPF voor op het strand, water- en zweetbestendige SPF voor tijdens het hardlopen, glimvrije SPF voor naar kantoor, you name it…

Afgelopen maand kwam daar de P20 Once a Day Sun Protection SPF30 Spray, die op zijn beurt perfect is voor een stedentrip. Door de handzame verpakking van 40 ml, gaat deze sneldrogende en transparante spray makkelijk mee in je handtas (en in de handbagage tijdens een vliegreis). Je brengt het product ’s ochtends aan op armen en benen en andere blootgestelde delen van je lichaam, en hoeft je de rest van de dag geen zorgen te maken over je zonbescherming. De spray droogt snel op, geeft een mooi glansje aan je huid, maar is niet vettig.

Bij overmatig zweten of een langdurige duik in het zwembad, is het wel raadzaam de spray opnieuw aan te brengen. Dit lees je ook terug op de verpakking. Laat je daar dus niet misleiden door de naam van het product.

Better safe than sorry als het om zonbescherming gaat en P20 is wat mij betreft een topper. Ik schaf snel ook de 200 ml variant aan.

SHOP HIER ONLINE

 

BeautyJournaal uitgever Monique: Oolaboo Superfoodies Helpfull Building Mist

Ik ga vreemd. Ik heb mijn geliefde Davines stylingmist ingeruild voor deze superfoodies mist van Oolaboo. Ik durf het aan, want hij werkt net zo fantastisch op mijn zeer fijne haar, zit in een royalere fles en sprayt veel makkelijker: de spuitkop raakt niet zo snel verstopt als die van Davines.

Sprayen op vochtig gewassen haar, dan stylen met warmtetools en voila: je haar heeft beschaafd volume, voelt heerlijk aan, oogt glad en glanzend, en maakt niet vettig en verzwaard het haar ook zeker niet.

Het bevat een stof die het haar omhult en beschermt tegen uitdroging door warmte. Nog een geheimpje: alle producten van Oolaboo zijn top!

SHOP HIER ONLINE

 

 

 

 

Wil jij voor je bedrijf meer weten over cosmeticatrends? Heb je hulp nodig je communicatiestrategie te bepalen? BeautyJournaal’s uitgever Monique Lindeboom is al 24 jaar journalist en kan als consultant het verschil maken voor je propositie. Mail haar op info@beautyjournaal.nl

Lees ook