Vita Liberata, Biotherm, Lancaster, Filorga...

05:55 - 03:33
luistertijd 05:55 - leestijd 03:33

Zonnebrandcreme, zit er voor jou wat bij? Dit zijn de nieuwste producten

We moeten echt meer smeren, zo blijkt uit onderzoek. Lees hier nog maar eens.

Hieronder vind je de nieuwste fijne zonnebrandcreme producten die kleur geven, beschermen tegen verbranding, ultralight op je huid aanvoelen en ook als make-up gebruikt kunnen worden. Hurray!

 

Zonnebrandcreme met extra make-yourself-beautiful voordelen

Lancaster Sun 365 BB Body Cream SPF15 – foundation voor je body – zonder selftan!

Met dit bruine-wondertje-in-een-tube kun je je lichaam direct voorzien van een mooie goudbruine gloed, terwijl het tegelijkertijd beschermd wordt met SPF15. De goudbruine kleur geeft je lichaam een egale, fluweelachtige finish die imperfecties verdoezeld en je huid op een natuurlijke wijze laat stralen.

Hoe werkt het? Direct bij het aanbrengen krijgt je huid een goudkleurige bruine teint en dat zonder self tan ingrediënten. Verder bevat de formule de gepatenteerde Lancaster Full Light Technology met SPF15 die alle stralen van het lichtspectrum aanpakt en de huid tegen UVA, UVB infrarood en zichtbaar licht beschermt.

De BB Body Cream SPF15 is verkrijgbaar in één universele bruine kleur die bij iedere huidskleur past. Omdat het geen zelfbruiner is, was je het kleurtje voor het slapen gaan weer af.

SHOP HIER ONLINE

 

Liever een echte zelfbruiner? Bruin zonder zon met Vita Liberata, zonder spf

Deze supersnelle zelfbruiner staat erom bekend de huid een geurloze, zongebruinde teint te geven zonder vlekken. Dankzij de gecertificeerde, biologische extracten ben je verzekerd van een egale bruine huid die wel 2 tot 3 weken blijft zitten!

Hier zit geen geurtje meer aan, zo wordt beloofd!

Naast een zongebruinde teint heeft de zelfbruiner ook een verzorgend effect die zich richt op anti-aging en huidverbetering. De unieke combinatie van biologische ingrediënten, voedende plantenextracten en de nieuwste technologieën (Odor Remove™, Moisture Locking System, Flash Dry™) zorgen voor een langdurige hydratatie en een fluweelzachte huid.

De populariteit van het merk is mede te danken aan deze formule. Alle Vita Liberata producten zijn vrij van parabenen, parfum, alcohol.

shop hier online

 

 

Shop hier nog meer zonnebrandcreme

Biotherm Brume Solaire Hydratante SPF50

Waterproof, met een zon-zee-wind herstellende technologie om de huid optimaal te beschermen. De zonbescherming verkoelt direct terwijl het de huid behoedt voor UV-straling gerelateerde veroudering.

Verfrist als een waterspray..hmmmm

Verfrist je huid als een waterspray, terwijl het een sluier van beschermende ingrediënten achterlaat. De formule is verrijkt met hydraterende en beschermende ingrediënten waar een zonbelaste huid behoefte aan heeft: de herstellende kracht van Life Plankton™, hyaluronzuur en vitamine E voor een intens verzorgde huid en een schitterende, gehydrateerde zomerse gloed.

De verkoelende en transparante nevel kun je deze zomer makkelijk meenemen voor onderweg en zorgt op elk moment voor de hoogste SPF50 bescherming. De niet-vette, niet-plakkerige textuur laat ook geen witte restjes achter op de huid.

SHOP HIER ONLINE

 

Filorga UV Bronze

 

Tan-activating anti-aging sun oil body SPF30

Deze onzichtbare, droge olie trekt direct in en biedt intense voeding, een zijdezacht gevoel en huidverbetering voor de zongebruinde huid. De olie biedt maximale bescherming en stimuleert de bruining, maar heeft ook een verstevigend effect voor een stevige, stralende huid.

De formule bevat: TAN-STIMULATOR COMPLEX voor een intensere bruining. Arganolie is rijk aan omega-6, omega-9 en vitamine E. Het voedt de huid en stimuleert de celregeneratie. Nieuwe-generatie hyaluronzuur is speciaal ontwikkeld voor galenische formules op oliebasis en stimuleert de hydratatie van de huid. Olijfolie zorgt dankzij zijn glycatie-remmende en verstevigende werking voor een stevigere, meer elastische huid.

SOP HIER ONLINE

 

Tan booster gel face and body

Deze voedingsrijke gel zorgt voor een maximale bruining. De gel smelt op de huid tot een olie die niet vettig of plakkerig aanvoelt en onmiddellijk zorgt voor een weldadig gevoel en een verbeterde huid. Een extreem voedende en kalmerende formule voor een stralend gezonde huid.

De formule bevat: tan-stimulator complex in combinatie met tyrosine voor een maximale, duurzamere bruining. Vier oliën met anti-aging (argan, abrikoos, zoete amandel, avocado) voor een intense voeding en duurzame verbetering van de huid, in combinatie met ultra-hydraterend hyaluronzuur. Een mengsel van aminozuren en mineralen met ontstekingsremmende werking herstelt en kalmeert de door de zon geïrriteerde huid door de aanmaak van bèta-endorfinen te stimuleren.

SHOP HIER ONLINE

 

 

Zonproducten als make-up voor je gezicht!

Maak je sun-kissed look compleet met Lancaster Sun 365 Bronzing Powder SPF10

Eveneens nieuw in de Lancaster 365 Sun-lijn is de Bronzing Powder SPF10. Deze poeder, met vier beeldschone bronskleurige tinten, biedt een eindeloze variëteit qua bronzing-intensiteit. De tinten kun je solo gebruiken zodat je kunt inspelen op het seizoen en je eigen huidskleur. Of je kunt de tinten met elkaar mixen om de verschillende delen van je gezicht te accentueren en te shapen. Voor een mooi zonnig effect: breng de poeder op die delen van het gezicht aan waar het (zon)licht op valt.

De zachte en matterende textuur zorgt voor een prachtige, vlekkeloze, poederachtige finish. Bonus: de poeder bevat ook de gepatenteerde Lancaster Full Light Technology in SPF10, dat alle stralen van het lichtspectrum aanpakt.

SHOP HIER ONLINE

Lees ook