Simple, Weleda, Nivea, Decleor…

09:14 - 05:32
luistertijd 09:14 - leestijd 05:32

Nieuw in de winkel in maart: skin care!

Ook deze maand liggen er weer heerlijke huidverzorgingsproducten nieuw in de winkel. We zetten ze in dit artikel voor je op een rij.

Simple Sheet Masks

Carrière maken, weekendjes weg, uitgaan met vrienden en samenzijn met familie: we willen het allemaal. Maar wanneer nemen we eigenlijk een moment voor onszelf? Hoe schakel je jezelf even uit van alle prikkels en stress door de dag heen? En hoe bescherm je jezelf tegen externe factoren als temperatuurschommelingen en luchtvervuiling die jouw huid negatief kunnen beïnvloeden?

Simple, het nummer 1 gezichtsverzorgingsmerk in het Verenigd Koninkrijk, staat al 50 jaar bekend als dé Sensitive Skin Expert. Alle reinigings- en verzorgingsproducten zijn op basis van pure, skin-loving ingrediënten, zoals vitamine B3 en E. Vrij van toevoegingen die de huid kunnen irriteren en daardoor geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Als aanvulling op de bestaande Simple range, introduceert Simple deze maand de Sheet Masks: gezichtsmaskers geïnspireerd op Koreaanse beautyrituelen en gemaakt van 100% natuurlijke vezels.

De Simple Sheet Masks zijn beschikbaar in drie varianten: De-Stress met Aloë Vera en multi-vitaminen, Rich Moisture met een mix van botanische extracten en hydraterende ingrediënten, en Pollution Protect met Vitamine B3, antioxidant Vitamine E en Agave Americana. Voor iedere huidconditie en situatie biedt Simple dus een ander masker.

Met de Sheet Masks verzorg en hydrateer jij je droge, gestreste huid en help je jouw huid te beschermen tegen vervuiling en prikkels van buitenaf. De maskers zijn gemakkelijk in gebruik en geschikt voor ieder moment van de dag. In slechts 15 minuten is je huid opgefrist, gehydrateerd en gevoed en kun je weer verder met waar je mee bezig was. En omdat het serum direct intrekt, hoef je jouw huid na gebruik niet eens af te spoelen.

De Rich Moisture Sheet Masks zijn vanaf week 12 beschikbaar en de De-Stress & Pollution Protect Sheet Masks vanaf week 16. Exclusief bij Kruidvat en Trekpleister.

Weleda Beauty Balms en Colour Lip Balms

Je gezicht en lippen verzorgen én ze een mooi, natuurlijk tintje geven? Dat kan voortaan met de Beauty Balms en Colour Lip Balms van Weleda. Net als alle andere producten van dit merk zijn ze volledig vrij van synthetische conserveringsmiddelen, parfums, minerale oliën en siliconen. Bovendien zijn ze vegan.

Kim Goppel, productspecialist bij Weleda: “Met deze nieuwe productlijn spelen we in op twee belangrijke trends. Enerzijds is er een toenemende vraag naar snelle ‘multitaskers’ die zowel verzorgen als mooier maken. Anderzijds neemt de vraag naar natuurlijke, biologische en vegan verzorgingsproducten toe.”

Beauty Balms

De Beauty Balms kun je het beste vergelijken met een getinte dagcrème: ze hydrateren je huid en geven meteen ook een subtiele en egale teint. De formule met onder meer voedende plantenoliën zoals bio jojoba-olie en shea butter in combinatie met minerale pigmenten heeft een matterend effect. Hierdoor worden kleine onzekerheden weggewerkt en krijg je een verfijnd huidbeeld.

Kim Goppel: “Er zijn twee varianten: de tint nude voor mensen met een lichtere huid, en de tint bronze voor een donkerdere huid of voor een natuurlijke summer glow. En je kunt beide tinten ook prima mengen voor een kleur op maat.”

Vervangen de Beauty Balms dan je gebruikelijke dagcrème? Kim: “Dat hangt van je huidbeeld af. Bij een jonge, goed gehydrateerde huid volstaat de Beauty Balm. Voor een huid die iets meer verzorging nodig heeft, raden we aan om eerst een dagcrème aan te brengen, en daarna de Beauty Balm.”

SHOP ONLINE

 

Colour Lip Balms

Met hun lichte en romige textuur houden de Colour Lip Balms je lippen zacht en soepel en geven ze een subtiele kleur en glans.

Kim: “We werken uitsluitend met plantaardige oliën en zonnebloempittenwas, ingrediënten die zorgen voor het voedende en beschermende effect. Het natuurlijke tintje is -net als bij de Beauty Balms- afkomstig van minerale pigmenten. De Colour Lip Balms zijn verkrijgbaar in drie varianten: nude, rose en berry red.”

SHOP ONLINE

 

Decléor Night Baume Néroli & Iris

Ontdek het geheim van een Franse schoonheidsslaap. Decléor lanceert deze maand Night Baume Néroli Amara en Lavandula Iris: twee verzorgende nacht baumes.

De baumes zijn op basis van ontspannende, essentiële oliën en natuurlijke wax om jouw huid in één nacht zichtbaar te transformeren. De baumes vergrendelen als het ware de essentiële oliën op het huidoppervlak. Dit zorgt voor een optimale opname van de voedingsstoffen uit de oliën gedurende de nacht. Doordat de formule geen water bevat, blijft de kwaliteit van de oliën behouden.

Decléor Night Baume Néroli Amara bevat essentiële oliën van Kamille, Neroli, Bittere Sinaasappel en Sandelhout. Lavandula Iris bevat Kamille, Lavendel en Bergamot. Voor een heerlijk ontspannen (schoonheids-)slaap.

SHOP ONLINE

 

 

City Proof in 1 minuut met NIVEA Urban Skin

Na de introductie van de gezichtsverzorgingslijn NIVEA Urban Skin, lanceert NIVEA deze maand twee nieuwe gezichtsmaskers. Het NIVEA Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker en NIVEA Urban Skin Detox & Hydraterend Masker zorgen voor een milde, maar zeer effectieve reiniging van de huid tot diep in de poriën. De complete Urban Skin-lijn beschermt de gezichtshuid tegen stressfactoren van buitenaf en versterkt het huideigen afweersysteem. Laat je huid stralen en word City Proof met de nieuwe maskers van NIVEA Urban Skin, in slechts 1 minuut!

Stress en uitlaatgassen hebben een grote impact op de conditie van je huid. Vooral als je in een stad woont met een hoge concentratie van luchtvervuiling snakt je huid naar meer dan hydratatie alleen. “De nieuwe maskers uit de NIVEA Urban Skin-lijn zijn daarom, net als de andere producten uit de range, optimaal afgestemd op de behoeften van de overbelaste huid. Ze beschermen de huid tegen slechte luchtkwaliteit en gaan omgevingsstress tegen. Met de nieuwe Urban Skin Detox maskers reinig je de gezichtshuid tot diep in de poriën, waardoor de huid kans krijgt zich gedurende de nacht te herstellen en te regenereren”, aldus Jessica Schäfer, Product Development R&D Beiersdorf.

SHOP ONLINE

 

Bekijk ook het volgende filmpje:

Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker

Detox de overbelaste huid met het zelf-verwarmende NIVEA Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker met Magnolia-extract. Dit fijne gelmasker verwijdert onzuiverheden, maakt de huid gladder, verfijnt de poriën en versterkt het huideigen afweersysteem. Het resultaat: een zichtbaar heldere, egale en stralende teint in slechts 1 minuut!

Urban Skin Detox & Hydraterend Masker

Geef je huid een boost en detox in slechts 1 minuut met het NIVEA Urban Skin Detox & Hydraterend Masker. Het intensief hydraterende masker is verrijkt met Groene Thee-extract en Hyaluronzuur. Het masker geeft je huid een boost van hydratatie, de huid wordt verstevigd, krijgt een stralende teint en bovendien wordt je huideigen afweersysteem versterkt.

SHOP ONLINE

 

Lees ook