Sea-loving kleuren nagellak met een nautische vibe.

04:48 - 02:53
luistertijd 04:48 - leestijd 02:53

Essie Spring 2018 nagellak: Essie has its passport to sail

De nieuwe Essie Spring 2018 nagellakcollectie is weer om heerlijk bij weg te dromen… Als je op een zeilschip over de golven vaart, dan is het leven mooi. De kraakheldere lucht, de warmte van de zon, het blauwe water voor zover het oog kan zien. Of je nu wekenlang langs de Griekse eilanden vaart, een vakantie op het water doorbrengt in het Caribisch gebied, of gewoon een dagtochtje maakt op een warme en zonnige dag… op een boot met de wind door je haren is pure magie.

 

Op het water zijn geeft je vaak een natuurlijke high. Lekker ongedwongen: blootvoets, in je bikini, met misschien een shirtje erover en een simpele knot in je haar. Je werk, je zorgen, de wereld om je heen… alles even vergeten. Op het water zijn werkt bevrijdend en je kunt je even lekker laten gaan. Zeker als het een meidentrip is. Denk je even in: een beeldschoon zeiljacht, een handjevol vrouwen met een sun-kissed huid erop, voor anker in een romantisch havendorpje.

Shop hier online

 

All aboard!

De Essie Spring 2018 collectie bestaat uit zes sea-loving kleuren nagellak met een nautische vibe. Levendige kleuren maken je lente outfit in witte of pastel tinten compleet en geven een vleugje elegantie aan je blote voeten in slippers of sandaaltjes. Van zeegroen tot nautisch rood… elke kleur uit de Essie Spring 2018 is een klassieker in een nieuw jasje.

Shop hier online

 

Essie shade story

En zoals je inmiddels gewend bent van Rebecca Minkoff, Essie Global Color Designer, is ook deze collectie weer voorzien van een zogenaamde Essie shade story. Oftewel het verhaal achter de kleuren.

Shop hier online

 

With a cool breeze at the tailwind and essie at the helm, this sailing trip will be all stripes & sails. So find the perfect spot on the cape, anchor down and cozy up in your cable knit with your perfect mate. As you grab your pass-port to sail, get ready to say bon boy-age!

Shop hier online

 

Essie nail-art

Een mooie ombre nail-art maak je stap voor stap met de kleuren uit de Essie Spring 2018 collectie:

 

Shop hier online

Lees ook