Anti-rimpel. Anti-verslapping. Anti-pigmentatie. Anti-vermoeidheid.

06:32 - 03:55
luistertijd 06:32 - leestijd 03:55

NIEUW + KORTING: Alpha-H Liquid Gold Firming Eye Cream

De huid rond je ogen bevat veel minder vet en vocht dan de huid op je gezicht, is veel dunner en bovendien constant in beweging. Geen wonder dat de eerste rimpeltjes zich vaak laten zien rond je ogen. Daarbij neemt de elastine- en collageenproductie ook nog eens met de jaren af. Dit maakt de oogcontour nóg gevoeliger voor rimpels en het zorgt voor volumeverlies. Hierdoor valt er gaandeweg een schaduw tussen het onderste ooglid en jukbeen: de zogeheten en zo gevreesde donkere kringen of wallen. Alpha-H biedt nu de oplossing: Liquid Gold Firming Eye Cream.

Alternatief voor botox en fillers

Steeds meer mensen grijpen naar botox en fillers om kraaienpootjes en volumeverlies rond de ogen te compenseren. De nieuwe Liquid Gold Firming Eye Cream van Alpha-H biedt hierop een effectief alternatief. Voordat je dus een afspraak maakt bij de cosmetisch arts… lees vooral nog even verder.

Oogcontour corrector

Je kunt Alpha-H Liquid Gold Firming Eye Cream gerust een oogcontour corrector noemen. Het product combineert de nieuwste generatie fruitzuren met maar liefst huid oplichtende ingrediënten en een geavanceerd viervoudig peptidencomplex. Peptiden helpen spiersamentrekkingen af te zwakken en zo expressierimpels rondom je ogen te voorkomen. Diamantpoeder camoufleert schaduwen en oneffenheden en geeft een soft-focus effect, met een mooie matte finish. Het resultaat: een stralende, uitgeruste blik en gladde oogcontour.

Shop online

 

Vier innovatieve peptiden

REPROAGE: versnelt celvernieuwing

Deze nieuwe peptide helpt de stamcelverwante genen in de epidermiscellen stimuleren: dit versnelt de mogelijkheid van de cellen om zichzelf te vernieuwen. Bij in vivo testen rapporteerden de proefpersonen (50-55 jaar) allemaal dat hun huid er jonger uitzag (… gemiddeld 17 jaar jonger). Ook een algehele verbetering van teint en uitstraling; en de ruwheid van de huid nam meetbaar af met 41%.

* Resultaten van een onafhankelijke klinische studie; uitgevoerd door Oz Derm bij 25 testpersonen. Zij brachten de oogcrème gedurende 8 weken tweemaal daags aan op een van beide ogen. Individuele resultaten kunnen afwijken. De genoemde percentages zijn vergeleken met de huid van het niet geteste oog.

JUVELEVEN: herstelt huidcelschade op DNA niveau

De werking van deze revolutionaire peptide is gebaseerd op de Turritopsis Nutricula, een kwalsoort die zijn beschadigde cellen terugbrengt in de oorspronkelijke (onbeschadigde) staat, waarna het groeiproces opnieuw begint. Hierdoor is deze kwal theoretisch onsterfelijk. Wetenschappers ontdekten dit in de jaren ’90 en bestuderen het sindsdien met als doel dit principe toe te passen bij bestrijding van ouderdomsziekten. Juveleven™ imiteert deze werking door de vier belangrijkste huideigen proteïnen te regenereren en helpt zo huidcelschade op DNA niveau herstellen en voorkomen.

SNAP-8: voorkomt rimpeltjes en kraaienpootjes door Botox-effect

Een peptide met botulinum effect die spiersamentrekkingen rond het oog en dus kraaienpootjes en lachrimpeltjes helpt verminderen en voorkomen. Daarnaast zorgt deze peptide voor onmiddellijke ontspanning en verstrakking van de huid en helpt het zo tekenen van vermoeidheid minimaliseren.

EYESERYL: voor een uitgeruste oogopslag

Deze peptide helpt tot slot vochtophopingen en zwellingen verminderen.

Een nieuwe generatie fruitzuren

Caviar limes groeien aan de Australische oostkust (het land van Alpha-H) en zijn rijk aan bio flavonoïden en fruitzuren. Zij stimuleren de celvernieuwing, verfijnen poriën en fijne lijntjes, verminderen pigmentatie en zorgen voor een jongere, frissere, vollere en strakkere uitstraling. De exfoliërende werking helpt milia (kleine witte bultjes onder de ogen) en ophoping van talg en dode huidcellen voorkomen, waardoor de andere ingrediënten beter worden opgenomen.

In dit artikel lees je meer over zuren in de producten van Alpha-H.

Huidoplichtend, voedend en hydraterend

Hibiscus, witte moerbei, komkommerzaad, waltheria indica, ferulic acid en niacinamide werken sterk huidoplichtend en pigmentremmend, wat zorgt voor een egalere, frissere blik. Daarbij zijn deze werkstoffen rijk aan vitaminen, antioxidanten en aminozuren; zij voeden de huid en pakken vroegtijdige veroudering als gevolg van oxidatieve schade aan. Komkommerzaad zorgt bovendien voor kalmering en aanvullende hydratatie, terwijl niacinamide (vitamine B3) zorgt voor een sterke huideigen barrièrefunctie, waardoor vochtverlies wordt voorkomen.

Gemakkelijk aan te brengen en te verdelen door de cool-touch applicator

Liquid Gold Firming Eye Cream is makkelijk aan te brengen en te verdelen door de metalen cool-touch applicator, die tegelijkertijd zorgt voor onmiddellijke verfrissing en verstrakking. Daarmee is het meteen een ideale oppepper voor vermoeide, gezwollen ogen.

Met opwaartse bewegingen lichtjes inmasseren en inkloppen met je vingertoppen om de doorbloeding en afvoer van vocht en afvalstoffen te stimuleren. Oefen tevens lichte druk uit onder de wenkbrauwen om zware oogleden te liften.

Diamantpoeder met light diffusing deeltjes helpt schaduwen en oneffenheden camoufleren en rimpeltjes optisch te vervagen; wat zorgt voor een soft-focus effect. Het resultaat is een stralende, uitgeruste blik, een egaal aandoende, gladde oogcontour en matte finish.

*** Super leuke kortingsactie van Alpha-H ***

Om de introductie van deze schitterende nieuwe oogcrème te vieren, biedt Alpha-H je nu 10% korting op de Liquid Gold Firming Eye Cream. Deze actie is geldig tot en met 18 maart; de korting is reeds verwerkt in de op de website vermelde prijs.

Shop online

 

Maar er is meer…

Zolang de voorraad strekt, krijg je bij elk product uit de Liquid Gold lijn (Liquid Gold, Liquid Gold Rose, Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream, Liquid Gold Intensive Night Repair Serum, Liquid Gold Smoothing & Perfecting Mask en dus ook de nieuwe oogcreme) een travel size Liquid Gold Smoothing & Perfecting Mask kado. Dit om de lancering van de oogcreme te vieren én omdat Liquid Gold een nieuwe verpakking krijgt. Kortom: een klein Liquid Gold feestje!
Shop Liquid Gold online

Meer over de award-winning producten van Alpha-H lees je in het merkdossier van Alpha-H, dat je zonder tussenkomst van de redactie wordt aangeboden.

Lees ook