Victor&Rolf, EOS, Clinique, Maria Galland, Valmont, Elvive…

08:00 - 04:48
luistertijd 08:00 - leestijd 04:48

Nieuw in de winkels in maart: voorjaarsproducten!

Er liggen weer schitterende voorjaarsproducten nieuw in de winkels. Lees snel verder om erachter te komen welke…

Victor&Rolf Flowerbomb Nectar

Flowerbomb is een iconische, heerlijke bloemige geur. De suggestieve geurnoten van het bloemenboeket hebben een verkwikkende werking. Met Flowerbomb hebben Viktor&Rolf een innovatieve beleving gecreëerd: een extravagante bloem die een weelderige vibe uitstraalt, met rijke en zorgvuldig gelaagde geurnoten die een opmerkelijk parfumspoor achterlaten.

Sprankelende, bloemige, warme en rokerige geurnoten worden gecombineerd met fruitige, sprankelende topnoten en een mix van een absolute van zwarte bessen knoppen en bergamot. In het hart van al deze bloemen schuilt een verslavend, vrouwelijk bloemenlikeur dat door haar infusie versterkt wordt. Flowerbomb’s bloemige signatuur: de honingzoete bloemigheid van een absolute van oranje bloemen en de dropachtige geurnoten van een Osmanthus absolute worden op subtiele wijze versterkt door de warme geurnoten van vanille, amber en Benzoïne in de basis – voor een sensueel accent.

Shop hier online

 

EOS Visibly Soft Pure Softness Lip Balm

Soms is minder juist meer. Vooral wanneer het aankomt op de verzorging van gevoelige en droge lippen. Of het nu komt door warme lucht veroorzaakt door hitte, de extreme kou of stress: beschadigde lippen houden van intense hydratatie, natuurlijke effecten en extra-langhoudende verzorging met een zachte, milde smaak.

Bijzonder soepel en zijdezacht, de eos Visibly Soft Pure Softness Lip Balm is de nieuwe toevoeging aan de populaire Visibly Soft collectie. Rijke Shea- en Cacaoboter versterken de natuurlijke huidbarrière en bieden constante en effectieve bescherming tegen externe invloeden en droogheid. Natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, jojoba olie en bijenwas voorzien de droge lippen tergelijkertijd van maximale en intense hydratatie. De fijne, zachte en neutrale smaak is perfect voor een gestresste, gevoelige huid. Plus: het pure draaidesign van de lipbalm in subtiele tinten is een echte eye-catcher in iedere handtas. Dit willen wij!

SHOP HIER ONLINE

Clinique x Marimekko

Marimekko is een Fins designmerk. Marimekko en Clinique delen een positieve, inspirerende filosofie en een geschiedenis van ‘anders denken’. Ze werden allebei opgericht door pioniersvrouwen die producten bedachten die andere vrouwen aanmoedigden sterk te zijn en altijd positief te denken. Wat Marimekko betreft draaide alles om creativiteit en het dagelijks plezier van prints en kleuren. Voor Clinique ging het erom het eerste beautymerk te zijn dat op maat gemaakte beautyrituelen samenstelde voor specifieke huidtypes en –behoeften.

In dit interview met Melissa Knapp van Clinique lees je meer over deze unieke samenwerking.

De nieuwe Marimekko for Clinique Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration is een hydraterende gloss, verkrijgbaar in 20 transparante kleuren. Elke kleur is verpakt in een unieke en direct herkenbare Marimekko print. Vol goed-voor-je-lippen ingrediënten en een plons ultra-hydraterend watermeloenextract. Pop™ Splash Lip Gloss + Hydration glijdt over je lippen, dompelt ze in een ongekende gewichtsloosheid en, let op, geeft hoogglans zonder plakkerig te zijn.

De nieuwe Marimekko for Clinique Pop™ Lip Colour + Primer omvat 10 kleuren van de iconische Pop Lip Colour + Primer, elk voorzien van een indrukwekkend, uniek en vrolijk Marimekko printje over de hele verpakking.

SHOP HIER ONLINE

 

Maria Galland voorjaarscollectie

Maria Galland lanceert nieuwe producten zoals het ultrafijne hybridepoeder, 599 Poudre Perfecteur Éclat en een nieuwe compacte UV make-up 512 Fond de Teint Compact UV (SPF 50+).

599 POUDRE PERFECTEUR ÉCLAT zorgt voor een gladde, egale en glanzende teint en is jouw perfecte partner voor dit voorjaar. De ultralichte beautypoeder met een soft focus effect zorgt niet alleen voor een gladde, soepele huid, maar dankzij een extract van gist en witte pioenroos ook voor een egale, glanzende huidkleur. Vitamine E en witte pioenroos met een anti-pollution schild beschermen bovendien de huid tegen negatieve milieu-invloeden en vochtverlies. De transparante kleur past zich heel natuurlijk aan elke huidtint aan en fixeert de make-up, matteert de huid en kan altijd onderweg gebruikt worden om de make-up bij te werken.

512 TEINT COMPACT UV is een 2 in 1 compact make-up met SPF 50, voorkomt huidveroudering door UV-licht en kalmeert tegelijkertijd een gestresste huid met bisabolol. Vitamine C revitaliseert de huid en vitamine E beschermt haar tegen vrije radicalen. Zeker in de zomer is deze zijdezachte compact foundation de perfecte bescherming voor de gevoelige huid.

De lichte bronzingpoeder 516 POUDRE BRILLANTE SOLEIL met SPF 12 zorgt direct voor een frisse uitstraling en geeft al in het voorjaar een zachte zomer tint. De natuurlijke gelaatskleur wordt opgefrist en meteen wordt het gezichtscontour met een liftend effect geaccentueerd. De huid wordt tegelijkertijd beschermd met een extract van mariadistel en wordt verzorgd met allantoïne en arginine. Ideaal als finish te gebruiken over iedere foundation om de teint en de make-up nog meer glans te geven!

Te koop bij Maria Galland verkooppunten.

 

L’Oreal Paris Elvive Dream Lenghts

Elvive Dream Lengths beschermt je haar tegen de twee belangrijkste vijanden: haarbreuk en gespleten punten. Deze herstellende formule, een cocktail van plantaardige keratine, vitamines en castor olie, verbetert en versterkt de haarlengtes, voegt glans toe en beschermt je lange haar tegen haarbreuk.

Zo kan je kappersbeurt wel 3 tot 6 weken worden uitgesteld! Hallo lange lokken!

SHOP HIER ONLINE

 

Valmont Perfection collectie

Valmont voegt een vleugje kleur toe aan de Perfection collectie van Magicien du Temps met de nieuwe Perfecting Powder Cream. Naast de getinte dagverzorging Just Time Perfection, breidt het Zwitserse high end cosmeticamerk verder uit met de nieuwe Perfecting Powder Cream. Het product biedt hydratie, comfort, bescherming en anti-aging potentie door haar hybride formule. Het product geeft een natuurlijke dekking en zorgt voor een satijnzachte, egale teint welke licht en fris aanvoelt op de huid. De Perfecting Powder Cream is in Nederland verkrijgbaar in drie verschillende tinten: Fair Nude, Medium Beige en Warm Beige.

SHOP HIER ONLINE

 

OPI Lisbon collectie

Lissabon staat bekend om de prachtige fado muziek, overheerlijke pastéis de nata en dromerige, pastelkleurige straten. Niet voor niets is deze levendige stad OPI’s muze voor dit voorjaar!

Het kleurenpalet van de nagellakken varieert van pastelroze tot warm fuchsia, aardse terra cotta tonen en blauwtinten, die zijn geïnspireerd door de typische Portugese mozaïektegels en de Atlantische Oceaan. Alle 12 Lisbon Collection by OPI kleuren zijn verkrijgbaar in Gel Color, Infinite Shine en nagellak, zodat elke OPI lover de formule kan kiezen, die perfect aansluit bij haar wensen.

SHOP HIER ONLINE

Lees ook