Love is in the air!

07:32 - 04:31
luistertijd 07:32 - leestijd 04:31

Nieuw in de winkel: Valentijn shopping inspiratie!

Ben jij nog op zoek naar een mooi beauty geschenk voor Valentijn? Om te geven of te krijgen? In dit artikel lees je wat er deze maand nieuw in de schappen van de winkel ligt.

GLAMGLOW Gravitymud GLITTERMASK

Of je nu op zoek bent naar een masker voor een stralende huid tijdens je Valentijn date, of juist op Valentijn samen met je lief thuis een beauty avond inplant (… maskertje op, potje thee erbij), dit nieuwe glittermasker van GLAMGLOW is een absolute aanrader.

Het masker bevat onder meer verstevigende marine algen en polymeren, voor een onmiddellijk strakkere huid. IJslandse Kelp, Hyaluronzuur en mineraalrijke glaciale klei helpt de huid om er jonger en veerkrachtiger uit te zien.

De glitters zitten zo in GLAMGLOW’s gel formule verwerkt dat ze comfortabel aanvoelen bij het aanbrengen en de poriën niet verstoppen. Zodra het peel-off masker is opgedroogd, verwijder je het in een handomdraai. Het beste glitter- en peel-off resultaat boek je door het masker volledig op te laten drogen voordat je het verwijdert.

Het Gravitymud Glittermask is limited edition en in februari exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

SHOP HIER ONLINE

 

Limited Edition BABOR Ampoule Concentrates cadeauset

From Babor with Love. Het beste van de legendarische BABOR Ampoule Concentrates nu in een gelimiteerde set en romantische verpakking met sterk sprekend structuurpatroon. Om cadeau te geven aan je lief of om zelf te proberen.

Wanneer je de vouwdoos opent, springt de zwarte Active Night Ampoule er direct uit. Dit ‘kleine zwarte wonder’ zou iedereen in zijn ampullenkast moeten hebben: het maakt elke nacht tot een highlight. En dat belooft natuurlijk wat op Valentijn…

De cadeauset bevat 7 verschillende ampullen, dus ook leuk om eens de verschillende ampullen te testen:

Lees hier meer over de beroemde ampullen van Babor.

SHOP HIER ONLINE

 

La Mer The Reparative Skintint SPF 30

Laten we eerlijk zijn… daar waar de liefde van de man door de maag gaat, komt de liefde van de vrouw vaak verpakt in een potje of een tube.

Want wie krijgt er nu geen kriebels in zijn buik bij mooie cosmetica en in het bijzonder La Mer? Daarom mag The Reparative Skintint niet ontbreken in deze Valentijn shopping.

Deze getinte dagcrème is niet alleen een lust om mee te smeren, ook het eindresultaat mag er zijn. The Reparative Skintint werkt herstellend op de huidfuncties en geeft je teint een mooie glow. Je huid wordt ondergedompeld in La Mer’s legendarische Miracle Broth,

SPF 30 en antioxidanten helpen om nieuwe schade te voorkomen. Verkrijgbaar in 5 tinten.

SHOP HIER ONLINE

 

EOS Visibly Soft: lippen om te zoenen

Of het nu komt door warme lucht veroorzaakt door hitte, de extreme kou of stress… beschadigde lippen houden van intense hydratatie. EOS Visibly Soft is een heerlijk voedende lippenbalsem boordevol natuurlijke oliën en hydraterende kokos en shea boter voor zachte lippen om te zoenen.

De voor 99% natuurlijke formule laat geen vettig laagje achter. Vitamine C en E hebben een krachtige anti-oxidante werking en brengen je lippen in no time weer terug in topconditie.

En ook fijn… EOS Visibly Soft heeft de heerlijke geur (en smaak!) van kokosmelk.

SHOP HIER ONLINE

 

Clinique Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24-hour Wear

Clinique introduceert de Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24-hour Wear. Want wie 24 uur per dag leeft, heeft een 24h-product nodig.

Van een koffie-afspraak ’s morgens via een marathon van middagvergaderingen op kantoor tot een late-night Valentijn afspraakje: deze nieuwe alles-in-één concealer is ‘life-proof’.

SHOP HIER ONLINE

 

Verbergt imperfecties, pigmentvlekjes, verkleuringen, donkere kringen, fijne lijntjes en rimpeltjes en dat zonder zich in poriën, lijntjes of rimpeltjes op te hopen. De lichtgewicht maar dekkende, naturel matterende finish zorgt ervoor dat je huid er vlekkeloos uitziet.

De vetvrije formule is transpiratie- en vochtbestendig, en hydrateert tegelijkertijd de huid. Dus maak je vanaf nu in de ochtend mooi zonder verdere touch-ups gedurende de dag.

Deze concealer laat zich snel en soepel aanbrengen, geeft een goede dekking en is kleurvast. Gebruik je vingers of een concealerpenseeltje om in dunne laagjes op te brengen en dekking op te bouwen. En omdat de concealer in een heel scala aan kleurtjes te verkrijgen is, zit jouw perfecte match er vast tussen.

Eenmaal droog is de formule volledige waterproof. Dus mocht je toch een romantisch traantje laten tijdens Valentijn… geen probleem!

SHOP HIER ONLINE

 

Make-Up Academy Prism Jelly Highlighter

Voeg een mooie, dewy glans toe aan je teint met deze innovatie highlighter met jelly textuur van Make-Up Academy. Deze bouncy formule breng je aan als een crème, gewoon met je vingers. Eén laagje geeft een hele subtiele sparkle. Of ga voor meerdere laagjes en creëer een super romantische effect. De formule is ‘buildable’ en ‘blendable’, dus blend ook gerust meerdere kleurtjes voor de ultieme candle light highlight.

Tip van MUA: de jelly formule is tevens een perfecte basis voor je highlighter in poedervorm.

Je shopt MUA bij Kruidvat

 

Tom Ford Eye Color Quad Honeymoon

En mocht je romantische Valentijn date dan toch nog resulteren in een huwelijksaanzoek, dan zit je met dit schitterende oogschaduw palette van Tom Ford in ieder geval goed. Honeymoon… what’s in a name?!

Het palette bevat vier rijke tinten om de meest uiteenlopende looks te creëren. Van een sexy vleugje kleur tot gedurfde smokey eyes. Vier luxueuze finishes – Sheer sparkle, Satin, Shimmer en Matte –bieden een verschillende mate van intensiteit. De kleuren blijven lang zitten. Tot in de diepe uurtjes van je honeymoon nacht….

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook