Victoria's Secret, Armani, RevitaLash, Lancome, Hask, Aunt Jackie, Iconic Elements, Chanel...

11:27 - 06:52
luistertijd 11:27 - leestijd 06:52

BeautyJournaal testpanel favorieten januari 2018

In dit artikel zetten we de testpanel favorieten van de afgelopen maand voor je op een rij. Van voedende haarverzorging tegen weerbarstig winterhaar tot heerlijke geuren. Lees snel verder!

Karmelita: Aunt Jackie Curl La La

Deze keer een product van de drogist. Van mijn kapper, die weet dat ik nog steeds mijn sublieme haarproduct mis (een niet meer te verkrijgen leave-in-conditioner), kreeg ik enige tijd geleden deze tip. Auny Jackie Curl La La hair cream. De crème doet zeker wat hij moet doen, zonder dat je haar in de loop van de dag gaat pluizen. Verdeelt heel gemakkelijk over je haar en laat op eenmaal gedroogd haar mooie krullen zien zonder te verzwaren.

Ondanks het gebruik van siliconen is het heel goed uitspoelbaar zonder je haar te hoeven wassen met shampoo. Wel zit er lanoline in. Ben je daarvoor allergisch, dan moet je zelf even overwegen of je dit wilt gebruiken.

Het product ruikt heel zoet. Misschien wel te zoet voor mij, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Veel mensen vinden de geur juist wèl lekker. Laat hem dus zeker niet staan vanwege de geur en probeer hem gewoon eens uit. Voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten. Leuk detail; Auntie Jackie heeft voor ieder krultype en -probleem een product, zelfs voor de allerjongste kinderen.

Shop hier online

 

Judith: Iconic Elements Cleansing

Dermatoloog Dr. Francis Wu heeft zijn eigen huidverzorgingslijn in de markt gezet en ik maak graag gebruik van de reinigingsproducten. Mijn favoriete producten uit de Iconic Elements lijn zijn de Cleansingmilk step 1 en Cleansinglotion step 2. Deze set reinigt mijn huid mild, verwijdert make-up en door de lavendelextracten en aloë vera wordt mijn huid tevens gekalmeerd.

De Cleansinglotion is mijn all time favourite. Deze bevat komkommer waardoor de huid na het reinigen extra fris voelt, maar de huid niet uitdroogt in tegenstelling tot andere lotions. Een groot pluspunt. Na het gebruik van deze lotion ben je direct wakker in de ochtend, ready to go!

De milk en lotion zijn beide 100% natuurlijk en bevatten biologische ingrediënten. Kenmerkend voor Iconic Elements.

Shop hier online

 

Sylvana: Lancôme La Vie est Belle parfum

Parfum; naar mijn mening één van de meest belangrijke onderdelen van iemands dagelijkse verzorging! Worden jullie ook zo intens gelukkig bij het ruiken van jouw favoriete geur? Ik in ieder geval wel! En er is voor mij maar één geur die dat gevoel bij mij teweeg kan brengen en dat is La Vie est belle van Lancôme. Mijn absolute nummer 1. De mensen in mijn omgeving herkennen mij dan ook aan deze geur. Een warme, vrouwelijke, zoete geur die absoluut de hele dag heerlijk blijft ruiken.

La Vie est Belle is ontwikkeld door drie toonaangevende Franse parfumeurs en bestaat uit zuivere en natuurlijke ingrediënten. De pure extracten van iris, arabische jasmijn, oranjebloesem vormen de hartnoten, peer en zwarte bes als topnoot geven La Vie est Belle haar zoete geur, terwijl patchouli, praline en vanille zorgen voor de diepere basisnoot. Kortom; absoluut een aanrader!

Shop hier online

 

Dian: Hask Argan Oil Repairing Shampoo en Conditioner

Deze maand maakte ik kennis met het haarverzorgingsmerk Hask. Ik had hier voorheen nog nooit van gehoord, maar na wat research te hebben gedaan zag ik dat de producten van Hask gewoon verkrijgbaar zijn bij onder andere Primark en Etos. Ik gebruik zelf de Argan Oil Repairing Shampoo en de bijpassende Argan Oil Repairing Conditioner.

Beide producten zijn vrij van sulfaten en parabenen, wat enorm fijn is! De producten zijn met name geschikt voor droog en beschadigd haar en zullen ervoor zorgen dat het haar wordt versterkt en langzaamaan weer herstelt. Bij het gebruik van zowel de shampoo als de conditioner komt de heerlijke geur van citrusvruchten je tegemoet. Ik dacht direct aan sinaasappel, lekker fris!

Of deze producten mijn haar daadwerkelijk versterken en herstellen ben ik nog niet zo zeker van. Daarvoor moet ik ze wellicht wat langer gebruiken. Toch ben ik enorm blij met deze shampoo en conditioner! Naast de fantastische ervaring met de heerlijke geur maken deze producten mijn haar, dankzij de toegevoegde Argan Olie, ook nog eens super glad. Daarnaast heb ik het idee dat mijn haar gemakkelijker te stylen is, het valt allemaal net wat mooier op zijn plaats! Ik ben zeer tevreden met dit Hask duo en kan het zeker aanraden aan mensen met pluizig en (dik) droog haar.

Shop hier online

 

Patricia: Chanel Le Volume Mascara

Met mascara’s wissel ik nog wel eens zo nu en dan. Wel gaat de keuze altijd naar een mascara van de luxere merken, omdat die naar mijn mening echt het verschil maken! Deze keer is het Le Volume van Chanel geworden. Deze mascara geeft volume (en veel!!), scheidt de wimpers en geeft een intense kleur (in dit geval zwart). Het borsteltje maakt echt het verschil, de borstelhaartjes zijn geplaatst in een zogenaamde sneeuwvlokvorm en geeft bij iedere streek steeds meer volume.

Zet het borsteltje goed recht tegen de wimperaanzet en wissel per laagje van oog. Je merk direct dat je wimpers de lucht in worden gekruld en dat ze mooi vol zijn zonder aan elkaar te plakken. Bij één laagje creëer je een natuurlijke look, bij twee of drie laagjes worden ze steeds voller en langer! Ook niet geheel onbelangrijk is dat de mascara oogheelkundig is getest en geschikt is voor dragers van contactlenzen.

Tip van Patricia: Wees lief voor je mascara, je borsteltje in de huls “pompen” is uit den boze, zo pomp je zuurstof in de huls en gaat de formule klonteren. Zonde, want deze mascara is echt je beste vriendin!

Shop hier online

 

Mandy: Victoria’s Secret Bodymist

Victoria’s Secret heeft niet alleen lingerie. maar ook heerlijke bodymist! Dit is een product dat ik standaard in mijn handtas heb en in mijn badkamer heb staan. Zelf heb ik de mini’s, neemt wat minder plek in beslag.

Ik vind het altijd fijn om mezelf met deze bodymist tussen de middag even op te frissen, ze ruiken heerlijk! De verschillende geuren zijn vrij fris en zoet. Het product bevat veel water, dus de geur zal niet overheersen. Ik spray het zelf op mijn lichaam en over mijn kleding.

Ook leuk om cadeau te geven (of te krijgen). Valentijn komt er bijna aan…

Shop hier online

 

Esther: Giorgio Armani Sheer Blush en Ecstasy Shine Lipcolor

Ik werd in januari weer verwend met make-up producten van Giorgio Armani. Een prachtige felrode lippenstift en een frisse roze blusher. Alleen al om de verpakkingen ben ik fan. De blusher zit in een schitterend hoogglans zwart doosje, dat gesloten wordt met het Armani logo. Ik vind het chique door zijn eenvoud. In het dekseltje zit een spiegeltje, dat is gemakkelijk om onderweg de wangen bij te werken.

De lippenstift zit, net zoals de kleur zelf, in een felrode huls die tevens sluit met het Armani logo. Maar ook met een magnetische verbinding, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de dop eraf glijdt. Ik vind dit een prettig idee, daar ik wel eens een heel vak van mijn handtas onder de lipstick heb gehad, doordat de dop eraf was geschoven.

De lippenstift voelt waanzinnig zacht op de lippen, als een volle lippenbalsem, heerlijk in de gure wintermaanden. De stift geeft veel kleur af en heeft inderdaad een flinke glans. De lippenstift blijft bovendien ontzettend lang zitten. Natuurlijk geeft de bovenste glanslaag wel af op glazen en kopjes, maar de kleur daaronder blijft echt uren aanwezig.

SHOP HIER ONLINE

 

De blusher is een heel lichte, bijna doorzichtige poeder. Het is een subtiel vleugje kleur die de blush afgeeft. Eerder een blosje dan een blush. Beide producten zijn een aanrader en daarmee mijn maandfavoriet.

SHOP HIER ONLINE

 

Corine: RevitaLash Lash Perfecting Gift Collection

Afgelopen december stond deze schitterende gift collection van RevitaLash op mijn BeautyJournaal Christmas Wish List. En jawel… kort daarna lag ‘ie bovendien onder de Kerstboom. Zou de Kerstman dan ook BeautyJournaal lezen?

Hoe het ook zij… blij met dit cadeau ben ik meteen aan de slag gegaan met testen. De RevitaLash Lash Perfecting Gift Collection bestaat uit het wereldberoemde RevitaLash Advanced wimperserum. Dit serum bevordert de natuurlijke conditie van de wimpers, terwijl ze tegelijkertijd worden beschermd tegen breekbaarheid. Ik breng voor het slapen gaan een dun streepje serum aan boven mijn wimperrand. Meer dan dat is niet nodig volgens RevitaLash, aangezien het Advanced wimperserum zeer geconcentreerd is.

De volgende ochtend maak ik mijn ooglook af met de gitzwarte Defining Liner Eyeliner. Deze brengt heel fijn aan; je trekt er makkelijk een mooie rechte lijn mee. Daarna een laagje Volumizing Primer (grappig… deze wimperprimer heeft een blauwe kleur) en tot slot twee laagjes Volumizing Mascara. Deze zwarte mascara laat het blauw van de primer weer verdwijnen en het resultaat is mooie en volle wimpers. Net als de eyeliner blijft de mascara de hele dag onberispelijk zitten.

In de achterkant van de Defining Liner zit een super handig tooltje verstopt. Je kunt hiermee zowel de eyeliner iets vervagen (links) als de punt scherp slijpen (rechts).

De eyeliner en mascara geven uiteraard een instant resultaat. Voor het wimperserum moest ik iets meer geduld hebben. Maar halverwege januari was het dan zover… de eerste complimentjes dienden zich aan: “Wat heb je mooie lange wimpers.” Need I say more?! Vandaar dat deze RevitaLash Lash Perfecting Gift Collection een terechte maandfavoriet is.

Shop hier online

 

Lees ook