Klapp, Chanel, Kiehl’s, Natura Siberica, M2…

05:21 - 03:12
luistertijd 05:21 - leestijd 03:12

Shop! Nieuw in de winkel in januari: huidverzorging

In de koude wintermaanden kan de huid wel wat extra verzorging gebruiken! Daarom hebben wij de producten die deze maand nieuw in de winkel liggen weer voor je op een rijtje gezet.

Limited Edition Chanel Chance Body Oil

De prachtige geuren van de Chance lijn van Chanel zijn vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar in een body oil! Hoe geweldig is het om je in te smeren met deze vier heerlijke geuren? Met onder andere de geuren ‘eau tendre’ en ‘eau fraiche’ kun je je alvast inleven in de zomer. De body oils trekken snel in en zorgen voor een zachte, gehydrateerde huid. Heerlijk voor deze winter maanden!

 

SHOP HIER ONLINE

 

Klapp Aroma Selection

Aroma Selection is een serie met drie huidverzorgende maskers met een zuiverende, kalmerende en stimulerende werking plus een voorbereidende peeling, het geheim van een mooie huid! Deze serie biedt het juiste masker voor elk huidtype en zorgt met de intensieve crème peeling voor perfecte voorbereiding op de volgende verzorgingsproducten.

In totaal zijn er 4 nieuwe producten gelanceerd. Het Lemongrass-detox masker is een verfrissend en reinigend masker met de heerlijke geur van citroengras. Dit masker is speciaal ontwikkeld voor de vermoeide en gestreste huid.

Het Lavender-calming masker is een kalmerend, herstellend masker met een heerlijke lavendelgeur. Dit masker is bedoeld voor de rood gekleurde, gestreste en ruwe huid. Het masker gaat irritaties van de huid tegen en geeft de huid weer een soepele en egale uitstraling.

Het Orange-coconut-effect masker is een beschermend en hydraterend masker voor de veeleisende en door de zon beschadigde huid. Het immuunrespons van de huid kan er mee worden versterkt en schade door de UV-straling tegengegaan.

De Coffee-cream peeling met fijne peelingparels en aangename koffiegeur, is bedoeld voor de grondige reiniging van de huid. Deze uitgelezen peeling bevrijdt de huid van afgestorven huidcellen en kan de teint verfijnen.

Voor een perfecte voorbereiding eerst de Coffee-cream peeling gebruiken en daarna een masker.

 

SHOP HIER ONLINE

 

Natura Siberica Nourishing Facial Mask & Energizing Facial Mask

Ook Natura Siberica brengt twee nieuwe maskers uit. Met deze maskers geef je de huid extra voeding of een vitaliserende boost op basis van wilde kruiden, bloemen, grassen, fruit en planten uit Siberië en het verre oosten.

Het Natura Siberica Nourishing Facial Mask is perfect voor een droge, trekkerige en doffe huid. Het hydrateert, voedt intensief en verzacht, waardoor de huid er helderder uitziet, steviger aanvoelt en een prachtige gloed krijgt. Met onder andere tarweproteïnen en Vitamine E wordt een vroegtijdige huidveroudering tegen gehouden en wordt de huid gevoed en beschermd tegen uitdroging.

Het Natura Siberica Energizing Facial Mask revitaliseert de huid. Het masker activeert, verfrist en zorgt voor een heldere, gezonde en prachtige teint. Met onder andere calendula, Vitamine E en tarweproteïnen wordt de huid gevoed en hersteld.

Verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn filialen of op: www.naturasiberica.nu

 

 

Kiehl’s Powerful Strength Line-Reducing Concentrate

Kiehl’s introduceert een nieuwe en verbeterde Powerful Strength Line-Reducing formule met een hogere concentratie Vitamine C (12,5%) en extra Hyaluronzuur. De oorspronkelijke formule was al een favoriet: wereldwijd zijn er al meer dan 5 miljoen stuks verkocht!

Omdat het moeilijk is Vitamine C te stabiliseren was het een uitdaging voor Kiehl’s om de formule te verbeteren. Dat is gelukt! De vernieuwde concentratie is beter dan ooit!

Het vermindert lijntjes en rimpels, de huidtextuur wordt verbeterd en je krijgt een egalere, stralende teint!

Shop online: www.kiehls.nl

M2 Beauté Make-up Remover Sachets & Eye Mask

De Oil-free Make-up Remover Sachets zijn individueel verpakte reinigingspads, die ervoor zorgen dat je snel en veilig je make-up kan verwijderen zodat je huid er weer stralend uit ziet. Daarnaast zijn ze heel handig mee te nemen omdat ze apart verpakt zijn.

Ook brengt M2 Beauté het Ultra Pure Solutions Eye-Mask met collageen uit. Het oogmasker wordt droog aangebracht en wordt geactiveerd door deze te bevochtigen met de ultra pure water spray. Binnen 15 minuten zie je er weer stralend uit. Fijne lijntjes en donkere kringen zijn verdwenen. En hoe leuk is het dat je zelf mag sprayen?

SHOP HIER ONLINE

 

Lees ook