Voor streelzachte lippen

04:06 - 02:27
luistertijd 04:06 - leestijd 02:27

Marjolein test MAC Lip Scrubtious lipscrub

Claims:

Dit jaar kan je bijna niet meer over straat zonder een lipstick te dragen en voor 2018 lijkt de trend ook te worden: killer lips. Overal zie je lipsticks, in elke winkel! Ze gaan van mat, naar metallic, een glansje, satijn…. Alles lijkt wel hip te zijn en de lipstick is volledig terug van weggeweest.

Mooie zachte lippen

Bij een mooie lipstick horen mooie zachte lippen. MAC heeft daarom verschillende smaken lipscrubs uitgebracht die ervoor zorgen dat je lippen geen velletjes meer hebben en zijdezacht zijn. Dit is de perfecte basis om daarna je lipstick op aan te brengen. Zeker in de winter, wanneer je lippen wat sneller droog zijn door het gure weer.

Leestip: In dit artikel vind je meer tips voor mooie volle lippen.

Ik test deze MAC Lip Scrubtious vandaag voor je uit.

Leuke potjes

De Lip Scrubtious lipscrubs zitten in kleine, ontzettend leuke kunststof potjes. Elk potje heeft een inhoud van 15 ml. Het makkelijkste is om met een spateltje de scrub uit het potje halen. Omdat de scrub nogal compact is de eerste keer. Wanneer je de scrub een paar keer hebt gebruikt, dan kan je het daarna wel makkelijker met je vinger eruit halen. Maar het blijft altijd hygiënischer om dit gewoon met een spatel te blijven doen, als je het mij vraagt.

SHOP HIER ONLINE

Ingrediënten

Sucrose, petrolatum, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, butrospermum parkii (shea) butter, water/aqua/eau, vitis vinifera (grape) seed oil, adansonia digitata (baobab) seed oil, oryza stava (rice) bran extract, romarinus officinalis (rosemary) leaf extract, healanthus annuus (sunflower) extract, tocopherol, tocopheryl acetate, ethylene/propylene/styrene copolymer, butylene/ethylene/styrene copolymer, flavor (aroma), phenoxyethanol, caramel, red 33 (CI 17200), yellow 6 (CI 15985).

Zoals je ziet, bevat de formule vooral suiker, je voelt de kristallen dan ook goed in de scrub. Daarnaast bevat het product, zoals bijna iedere lipscrub, ook olie en glycerine. MAC Lip Scrubtious is verder ook aangevuld met kleurstoffen en aroma’s voor de smaak. Want elke lipscrub heeft zijn eigen smaak. Er zijn vijf smaken te koop: Sweet Vanilla, Candied Nectar, Fruit of Passion, Summer Berry en Sweet Brown Sugar.

SHOP HIER ONLINE

Zacht in gebruik

De scrub is heerlijk zacht in gebruik. Dat is fijn. Zeker als je lippen pijnlijk en/of droog zijn, dan wil je geen te grove scrub gebruiken.

Wat ik persoonlijk erg fijn vind, is dat wanneer je het product gebruikt het makkelijk te doseren is. Het formaat van het potje is ook precies goed. De smaak van de scrub is heel erg subtiel en zeker niet onaangenaam of overheersend. De scrub is makkelijk te verdelen over de lippen en plakt niet. De scrub scrubt op een goede manier, niet te hard. Mijn lippen zijn na gebruik heerlijk zacht.

SHOP HIER ONLINE

Voor

Na

 

Tip van Marjolein: Verwijder het product met water. Niet met een tissue, daarvoor zijn de korreltjes nog iets te grof!

Eindoordeel

Ik vind het erg tof dat een make-up merk met lipscrubs is gekomen. MAC staat natuurlijk bekend om de mooie lipsticks in veel verschillende kleuren. Maar naast een toffe lipstick dragen is het natuurlijk ook belangrijk om mooie zachte en verzorgde lippen te hebben. En dat is precies wat MAC Lip Scrubtious doet.

Ik wil deze review dan ook graag afsluiten met drie woorden: I love this!!

SHOP HIER ONLINE

 

Pluspunten Minpunten
  • Zacht in gebruik, dus ook geschikt voor gevoelige lippen
  • Makkelijk te doseren
  • Subtiele geur en smaak
  • Bij het allereerste gebruik is de lipscrub wat lastig uit het potje te halen

Lees ook